Sjecam se , imao realne izjave al eto nogu dobioSchlager je napisao/la:g Zoran Dzimi Maric...![]()
Od ove sezone je trener Krupe,i sa Rudar Prijedorom se upusta u berspostednu borbu za PL BIH..samo ta dva kluba su pretendenti,i oba imaju dobar tim.....Novosadjanin,Lala,inace
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sljedece sedmice ce u Zenici goriti.1 gol ce odluciti , na koju stranu vidit cemo 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
U pravu si..to bi bila fenomenalna prica..bolja od ovog Rudar Prijedor,za koga mislim da ce se od sledece godine prikljucit PL BIH,mada je i krupa tu negdje po rosteru....Stavi na google ovaj novi stadion Jedinstva,koji vec 10-15 godina stoji napola dovrsen...Kad bi ga priveli kraju,bio bi dosta veci nego 90% stadiona u PLBIH, u rangu sa Bilinim Poljem,Grbavicom ili nasim Gradskim stadionom,ako ne i veci!..A velik grad..tradicija..distrikt sa dobrim budzetom..sve je tu...sto kazes,samo fali neki klik...da neko pare tu usmjeriHeraklitMracni je napisao/la:Sjecam se , imao realne izjave al eto nogu dobioSchlager je napisao/la:g Zoran Dzimi Maric...![]()
Od ove sezone je trener Krupe,i sa Rudar Prijedorom se upusta u berspostednu borbu za PL BIH..samo ta dva kluba su pretendenti,i oba imaju dobar tim.....Novosadjanin,Lala,inaceMeni je zao iz RS Jedinstva Brcko , nekad mozda grad ulozi ...
- prisonbreak
- Kontakt:
12 milja ide u subotubSuki46 je napisao/la:Sljedece sedmice ce u Zenici goriti.1 gol ce odluciti , na koju stranu vidit cemo
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
To je sigurno , neka bude dobra tekma bez incidenata ,ako bih birao nek bude tip 1prisonbreak je napisao/la:12 milja ide u subotubSuki46 je napisao/la:Sljedece sedmice ce u Zenici goriti.1 gol ce odluciti , na koju stranu vidit cemo
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- svrakino1921
- Kontakt:
Najskuplja karta 8 marakaprisonbreak je napisao/la:12 milja ide u subotubSuki46 je napisao/la:Sljedece sedmice ce u Zenici goriti.1 gol ce odluciti , na koju stranu vidit cemo
Hajd suti
-
Convicts1988
- Kontakt:
12 hiljada uz južnoameričku atmosferu
Usrat će se štrumfovi ka grlice
Jel to Independiente iz Mostara preselio u ZenicuConvicts1988 je napisao/la:12 hiljada uz južnoameričku atmosferu![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- prisonbreak
- Kontakt:
Kakve su kod vas cijene ozbiljno?svrakino1921 je napisao/la:Najskuplja karta 8 marakaprisonbreak je napisao/la:12 milja ide u subotubSuki46 je napisao/la:Sljedece sedmice ce u Zenici goriti.1 gol ce odluciti , na koju stranu vidit cemo
Hajd suti
Sad cijena karti igra ulogu gahahahha
Haj poklopi se
-
Convicts1988
- Kontakt:
E jbg, šta i ti porediš, Mostar i ludu ZenicuOsim13 je napisao/la:Jel to Independiente iz Mostara preselio u ZenicuConvicts1988 je napisao/la:12 hiljada uz južnoameričku atmosferu![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo poklapam se
Cijene karti nikad nisu imali nikakvu ulogu
Svasta
Svasta
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta ba pricas momak, de sad reci u Zenici ima raje zato sto su jeftinije karte za 2 marke, hajde majke tisvrakino1921 je napisao/la:Evo poklapam se
Svasta
De nekoj molim te biti tupson
Od kako mu je dokurac sef postao i svrakino naograjso 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hesseu majq karamoPenaltiky je napisao/la:Čitaš Hessea u slobodno vrijeme pretpostavljam?Ahmerakaa1921 je napisao/la:Ebo ti željo majqPenaltiky je napisao/la:
Pravi intelektualac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Schlager je napisao/la: Ovo ce biti kec..ovakve bunkercine,kao sto Zrinjski igra veceras,ne prolaze vise nigdje..mozes se braniti 98% vremena...ali jedna ce uci,od strane koja zeli igrati fudbal
Postovanje gospodine
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Vidio sam Pastrmku prodaje Breskve uz cestu , kaze bit ce bolje , Rahimic ima nekakvo iznenadjenje ...
Nece njegov Velez ispasti..vise je Velez pokazao sa 0 bodova u ova tri kola,nego moj Borac koji ima 4 boda....Ice nabolje za oba nasa kluba,kako sezona bude odmicala...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jaro niko ovdje nikad nije pisao da ce Velez ispast , naprotiv svi su govorili medju 8 al oni su ili tacije on pretjerao sa hvaljenjem i td cak govorio da su najspremniji , da jedini igraju tika taka , a do 70 -te ostali bez daha , al fino igraju , protic Celika kako su krenuli mislio sma tricu ce dati , al, fudbal se igra 90 min ...Schlager je napisao/la:Nece njegov Velez ispasti..vise je Velez pokazao sa 0 bodova u ova tri kola,nego moj Borac koji ima 4 boda....Ice nabolje za oba nasa kluba,kako sezona bude odmicala...
Mozda su ih zavarale pobjede u pripremnim utakmicama protiv Sirokog,Zeljeznicara...Ja pripremne ne hebem nizasta,cak se i radujem kad god Borac izgubi pripremnu...Sve kontam,vidjece da to nije to..dovescemo nekoga..itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.