Čestitke ekipi i Osimu na veoma važnoj pobjedi, čestitke i raji na tribinama, bilo je baš lijepo večeras na tribinama Grbavice
Što se tiče same tekme, po meni vrlo slična utakmici protiv Borca, sa tim što je Zrinjski u pojedinim momentima utakmice stvarao jači pritisak nego Borac, al' rezultat toga jeste nula dobrih šansi, isto kao i Borac prije dvije sedmice, a vala i kao Mladost prošli vikend, to je ono što me u suštini najviše raduje, tri utakmice u kojima nam protivnici faktički nisu stvorili stopostotnu priliku
Pobjeda je zaslužena, bili smo agilniji, više pokušavali, stvorili dvije odlične šanse (mislim da ono nije bio ofsajd Zeca) preko Asima, nismo dali gol (gle čuda kada je Zekan u šansi

), pa sam pomislio da ih nećemo 'probiti' do kraja utakmice ali srećom uspjeli smo, tamam u onim momentima kada se u sve nas uvlačila nervoza.
Zrinjski vala nije pokazao ništa specijalno večeras, da li je do umora (mada ne vjerujem, u pitanju je skoro potpuno druga ekipa), da li je do naše postavke (vjerovatno) ili su mislima u Švedskoj, na kraju krajeva nije ni bitno, jedino što je važno su ova tri boda iz jednog preteškog meča punog naboja, trke, želje ali sa vrlo malo pravih prilika.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"