Sve je moguće, Real sa Modrićem nije na gubitku kako god i kad god da se završi njegova karijera u Realu. Mada, mislim da su svjesni da moraju polako graditi novi tim, jer im je ova generacija dala najbolje što je imala i sada mogu samo padati.
Tako su i počeli od ovog prelaznog roka, doveli su igrače na pozicijama gdje imaju istrošene starije igrače ili kao zamjenu za igrače koji su otišli (Hazard u ulozi novog Ronalda naprimjer), naravno tu mislim na Jovića i Mendya koji su došli tu da polako mijenjaju Marcela i Benzemu, a poslije njih ti je tu na redu Modrić, pa nekad kroz godinu ili dvije Ramos itd, obojica ulaze u pozne igračke godine, prirodna je stvar da ih moraš mijenjati i dovoditi 'svježu krv' u klub.
Konkretno za Modrića, vjerujem da je on broj 1 kada je u pitanju promjena u veznom redu, ostali igrači su u najboljim godinama i mogu još dosta toga dati Realu.
Tako da ja mislim da je realno da Modrić ode iz Reala, a druga je stvar koliko je realno da ode baš u Milan, prvo zbog ambicije samog Modrića, drugo zbog ambicije samog Milana i tih stvari koje si i sam naveo oko godina, plate i ostalog. Mada, bez obzira na sve to, bila bi glupost ne dovesti ako se već može dovesti, jer da odigra sezonu-dvije na nivou koji treba Milanu (a siguran sam da to može), on će nama biti vrhunsko pojačanje.
Ne trebamo ni mi bježati od neke mogućnosti instant rezultata, što je sa Modrićem realno, evo već pet-šest sezona pokušavamo na raznorazne načine da se vratimo, sve smo probali, samo još nismo dovodili instant vrhunska pojačanja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"