FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Klivlend
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Klivlend » 05 avg 2019, 07:58

Sarajevo 2.65 bate borisov 2.75 wwin hmm
HŠKZ

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 05 avg 2019, 08:08

fks74 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Kakva je vasa procjena sto se tice posjete, mozel biti barem 8 milja u Zenici??
Glat 10 hiljada! Potcjenjujete nas pitare iz Ze-Do kantona. :lol:
A ni iz Sarajeva nikog ne bi trebalo da spriječi 60ak kilometara autoputa.
Mene strah, da nece biti dovoljno ulaznica.
Ma sto se toga tice, mi smo smijesni postali .. klub nam igra nikad bolji fudbal a nas nikad manje..i sjevera i istoka.. standardna ekipa sa sjevera ide na gostovanja i to je to .. u zenici sad ako nas bude 4-5milja ja zadovoljan ..
Prije je to puno bolje izgledalo, dolazi nam travnik spica, konta se kako sta, kop 2000plus, istok prati navijanje .. sad je to neka druga stvar ali ne treba odustati, treba izdrzati i ustrajati na putu

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 05 avg 2019, 08:19

Ma pricajte šta hoćete al će nama Željo biti veći problem od Zrinjskog ove godine, sa Osimom oni neće gubiti bodove na malim utakmicama sigurno, možemo ih na derbiju dobiti sigurno, al da im ogadimo fudbal je previše glupo reci, nismo mi na nivou da ogadimo fudbal ni Radniku iz Hadzica, polako.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 05 avg 2019, 08:25

Nadam se da su od sinoc ljudi shvatili koliko je Musemic dobar trener. Kakvu je masinu stvorio.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 05 avg 2019, 08:32

Kamuflazn je napisao/la:Nadam se da su od sinoc ljudi shvatili koliko je Musemic dobar trener. Kakvu je masinu stvorio.
Ma nema sta. Husref zna znanje. Ali je jos jedna stvar veoma bitna. Ovi momci znaju kako koji od njiih dise. Pgroman plus uprave je ovo zadrzavanje kostura tima!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 avg 2019, 08:34

duplakruna46 je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Nadam se da su od sinoc ljudi shvatili koliko je Musemic dobar trener. Kakvu je masinu stvorio.
Ma nema sta. Husref zna znanje. Ali je jos jedna stvar veoma bitna. Ovi momci znaju kako koji od njiih dise. Pgroman plus uprave je ovo zadrzavanje kostura tima!
jest da je po kostura ozlijeđeno al eto :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 05 avg 2019, 08:40

Denchi je napisao/la:

Saf sam ga ja vdijeo kupuje konjski gel da ih masira

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 avg 2019, 08:43

Denchi je napisao/la:
Pa tako se i zadrzava tim,povrijedis ih i nece ih niko dok je prelazni rok :urnebes: :urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 avg 2019, 08:51

mma_hz je napisao/la: Pa tako se i zadrzava tim,povrijedis ih i nece ih niko dok je prelazni rok :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 05 avg 2019, 08:56

skoroalen je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: Pa tako se i zadrzava tim,povrijedis ih i nece ih niko dok je prelazni rok :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Imaa smisla Bgmi, nakon celtica i briljantne partije mogao je oremus kao i irfan hadzic cekat ponude iz evrope, husrefe kapa dole
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 avg 2019, 09:00

AngelDiMaria je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Imaa smisla Bgmi, nakon celtica i briljantne partije mogao je oremus kao i irfan hadzic cekat ponude iz evrope, husrefe kapa dole
Pa kaze "IN HUSREF WE TRUST",cim se zatvori prijelazni rok vracaju se redom Rahmanovic,Oremus,Ahmetovic,Pidro,Hodzic,Stanojevic...
eto citirajte me slobodno,jedino mi je nejasna povreda Dupovca u ovom kontekstu :kafa: :kafa:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 05 avg 2019, 09:03

Ja vjerujem da je uprava imala bolje rjesenje od Husrefa da bi ga zamijenili.
I kada dodje vrijeme da se mjenja Husref mora postojati neko bolji i samo se smije zamjeniti boljim trenerom.

I bez obzira da li uprava smatra da je zadovoljna trenerom ili ne sad bi vec trebali da prave spisak trenera koji svojim radom, pristupom poslu i karakterom odgovaraju Sarajevu. Mozda nrp Husref ne bude zelio produzi ti ugovor ili dodji takvi rezultati da to zeli uprava mozda i prije isteka ugovora ali i tada mora postojati samo bolje rjesenje.
Znaci one izmjene trenera kao do sada hajd smjeni postavi ovog pa cemo vidjet sta dalje ne dolaze u obzir.

Sve ovo govorim hipotetički, a ako Bog da nama Husref donese jos titula i konacno taj plasman u grupe, da Nm donese jos mnogo radosti pa cemo one stresne i nervozne trenutke sa njim lakse preživjet :)

A sada da nase Sarajevo prodje Bate-a i onda ce biti lakse sa Qarabagom.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 avg 2019, 09:12

4 boda bježimo Zrinji :kafa:

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 05 avg 2019, 09:17

Hocemo info za utakmicu :D :opaopa:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 avg 2019, 09:18

Dosta stvari smo uradili kako treba, al dosta stvari jos ima da se uradi da bi izasli iz amaterizma.

Amaterizam je da 2.5 mjeseca nemas kondicioznog trenera, drugo ovakvu glupost sto Rahmanovic radi nesmije pomiskit igrac da uradi (treba sabrina da mu J**+ mater) i da mu kaze igraj ili ces kurvo bit u juniorima.

Trece stadion, mi smo svi znali da ce mo bit izvarani od rogaticana, plus su rekli iz saveza boli nas **** za FK SARAJEVO I KLUBSKIM NATJECANJINA PO EVROPI, namaje bitno da kosevo bude do novembra spremno kad ce reprezentacija igrat, i da nijo nista sto se toga tice nije uradio, vec su cekali 5 do 12 pa onda trazi, ozbiljni klubovi ovo rjesavaju 2 mjeseca ranije.

I 4 stvar je akademija treba se jos vise mnogo vise ulagat u nju i misljenja sam da treba dovest najbolje sve igrace trenere doktore, posto je to jedini nacin za jeftinim dobrim igracima koji ce prodajom donijet ogromne novce znaci dobivamo 3 za 1.
Dobar igrac jeftin igrac i prodas ga skupo, plus solidarnost od uefe

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 05 avg 2019, 09:20

Kako 4 milje posjeta **** ih pas bilo je 5 sigurno možda i 6

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 avg 2019, 09:21

mma_hz je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: :rol: :rol:
Pa kaze "IN HUSREF WE TRUST",cim se zatvori prijelazni rok vracaju se redom Rahmanovic,Oremus,Ahmetovic,Pidro,Hodzic,Stanojevic...
eto citirajte me slobodno,jedino mi je nejasna povreda Dupovca u ovom kontekstu :kafa: :kafa:
on je Skeletor ovog kostura :D :rol: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 avg 2019, 09:32

Ako nas zapadne i danas najteži protivnik mislim da bi trebali odustat od takmičenja prije ovog dvomeča i okrenut se ligi :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 avg 2019, 09:34

Sarajevo u slučaju da prođe BATE Borisov za protivnike na posljednjoj stepenici za grupnu fazu Evropa lige može dobiti poražene ekipe iz sljedećih parova:

PAOK – Ajax, APOEL – Qarabag i Maribor – Rosenborg, ali i pobjednike trećeg pretkola Evropske lige iz mečeva Sutjeska – Linfield, Ludogorec – The New Saints, Astana – Valletta ili Slovan Bratislava – Dundalk.

Ako dobijemo PAOK - Ajax mislim da bi prozor mogo biti razbijen
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 avg 2019, 09:36

Lijepo je vidit da smo u glavama vec prosli Bate-a :D
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, nedimmmm1337, perodeformero, pitar9876, skoJaa i 41 gost.