Al ljudi moji nama fali 6-7 igrača. Bate nije Sloboda.ElCartel11 je napisao/la:Nikad laksi put necemo imati za ulazak u grupe, ovo bi se moralo iskoristiti.
Da igramo na Koševu i da imamo ekipu na okupu onda ok.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Al ljudi moji nama fali 6-7 igrača. Bate nije Sloboda.ElCartel11 je napisao/la:Nikad laksi put necemo imati za ulazak u grupe, ovo bi se moralo iskoristiti.
Sljedece godine moze biti laksi put ako budemo prvaciElCartel11 je napisao/la:Nikad laksi put necemo imati za ulazak u grupe, ovo bi se moralo iskoristiti.
Ali ne vjerujem da ce nam BP biti nesretno i da ce nam to stvorit problem... nas gore 8-9 hiljada ce biti sigurno a nema atletske tako da cemo i gore atmosferu pravit.amypitar je napisao/la:Al ljudi moji nama fali 6-7 igrača. Bate nije Sloboda.ElCartel11 je napisao/la:Nikad laksi put necemo imati za ulazak u grupe, ovo bi se moralo iskoristiti.
Da igramo na Koševu i da imamo ekipu na okupu onda ok.
Mislis simulira naravnonokee je napisao/la:Rahmanović ne stimulira povredu ako je neko mislio da je tako. E sad ta ne disciplina i prica oko prodaje stoji sigurno.
Vidjam Amara dolazi na fizikalne terapije u jednu privatnu kliniku. Mada mi cudno bi, zar nemamo nešto u sklopu kluba..
Astana, solidan zrijeb za nas, mislim da ako prodjemo Bate kojim slučajem, moze se igrati i s njima..
Malmö burazeru.BordoSarajevo je napisao/la:Nije ni Zrinjski loše prošao ako prođu Molde
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, OzmoodPinglewood i 39 gostiju.