FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 avg 2019, 14:12

Realno, odlican zrijeb. Pa moramo nekog i jaceg pobijedit da se udje u grupe.

Svani cetvrce! :D
ZZ

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 avg 2019, 14:12

Dobro je ovo. Al dje igrat tekme grupne faze ???

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 05 avg 2019, 14:13

paulus je napisao/la:
nokee je napisao/la:Rahmanović ne stimulira povredu ako je neko mislio da je tako. E sad ta ne disciplina i prica oko prodaje stoji sigurno.
Vidjam Amara dolazi na fizikalne terapije u jednu privatnu kliniku. Mada mi cudno bi, zar nemamo nešto u sklopu kluba..

Astana, solidan zrijeb za nas, mislim da ako prodjemo Bate kojim slučajem, moze se igrati i s njima..
Mislis simulira naravno
Ne, ne mislim da simulira, naravno!

Zašto bi mislio?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 avg 2019, 14:13

Ma dali smo u obje tekme Seltiku, sto nebi mogli ovim haja.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 avg 2019, 14:13

Volio bih da mi uđemo u grupnu fazu EL, ali ako uđe i Zrinjski nije tragedija. Mora se konačno neko plasirati u grupnu fazu, to je trenutno broj 1 cilj.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 05 avg 2019, 14:14

nokee je napisao/la:
paulus je napisao/la:
nokee je napisao/la:Rahmanović ne stimulira povredu ako je neko mislio da je tako. E sad ta ne disciplina i prica oko prodaje stoji sigurno.
Vidjam Amara dolazi na fizikalne terapije u jednu privatnu kliniku. Mada mi cudno bi, zar nemamo nešto u sklopu kluba..

Astana, solidan zrijeb za nas, mislim da ako prodjemo Bate kojim slučajem, moze se igrati i s njima..
Mislis simulira naravno

Zašto bi mislio?
:urnebes: :tokralju:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 05 avg 2019, 14:14

Nikad bolji zrijeb za EL jos od cluja, ako sad sarajevo ne iskoristi ovo onda ne znam kad ce
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 05 avg 2019, 14:17

nokee je napisao/la:
paulus je napisao/la:

Mislis simulira naravno

Zašto bi mislio?

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 avg 2019, 14:17

Oremus, da si nam ti barem tu brate dragi.. Jesmo pehovi u tri lijepe
ZZ

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 avg 2019, 14:17

Dajte ljudi malo realnosti jbt. Pa mi nemam zadnjeg veznog klasnog, halooo. A pricamo da cemo proci Batea a tamo nas ceka vjerovatno Astana.

Meni je ovo jos uvijek nerealno, da je dosao taj zadnji vezni kako treba onda ok, a ne tamo neki crnac iz Angole.

Smiješna vam priča Bgm.

Titula!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 avg 2019, 14:18

astonHz je napisao/la:Mozemo i moramo!

Odlican zrijeb kad poredis sa zrijebom proalih godina...
Ja ba dosta vise kuknjave , igrali smo solidno sve i jednu tekmu , ova protiv Slobode je bila sa po gasa uvjeren sam. Samo nek Ahmet se vrati Hadzic koji je posto ponovo igrac nekako , ostali osim Rahmana su povrjedjeni i fakat djaba je . Za Rahmana ne znam sta bi mislio , ako je spreman poslije svega sto mu je klub pruzio da bude opet pozeljan igrac klubovima vani , ako je spreman belaje pravit sto ga nismo pustili mal te ne djaba , belajit sa kapitenom onda me ne bi cudilo dail je udaljen dok se ne dozove il sam nece da igra . jer znam da je davno planiran da se vrati , iza Celika ako se sjecam zadnjeg izvjestaja , al eto belaj . Mimo toga moramo taj mentalitet podic , moramo znati da mozemo i izac ko ratnici a ne ispipavat nes.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 avg 2019, 14:19

nokee je napisao/la:
paulus je napisao/la:

Mislis simulira naravno

Zašto bi mislio?
Ja ne mogu da vjerujem da neko misli da simulira ,a da nije zlo namjeran,ili je od anamo onih .Pa imaš priliku da prodješ da napraviš transfer,ako nećeš sad nećeš ni protiv Mladosti.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 05 avg 2019, 14:21

ledesma je napisao/la:
Titula!
Primarni cilj :!:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 05 avg 2019, 14:21

Imamo 20% sanse.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 avg 2019, 14:22

a zna li se tačno koja je povreda kod rahmana u pitanju?

VVVBK

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 05 avg 2019, 14:24

Ne treba se zanositi previse. Stvara se takva atmosfera da su ovi amateri "sad il nikad", vec o Astani pricamo kao da je Bate apsolviran, i slicne price, i ako ne daj Boze dozivimo neuspjeh bit ce kako ovo, sto ovo, fuj, a takve price pricaju i pricat ce neznalice, nerealni tipovi koji su tu od Celtica do Celtica. Treba pruziti podrsku pa cemo vidjeti sta ce biti, a Bate je super jaka ekipa. Da je u bh okvirima postat dominantan da se ne tresemo protiv svakakvih majstora bh loptanja. :pray:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 05 avg 2019, 14:26

Isto bebice.
I bez Oremusa i Rahmanovica uz betonsku odbranu imamo sanse, zasto?
ZATO sto ne igramo protiv Atalante, Mehengladbaha, Basela, Besiktasa, Celtica...vec BATE-a i Astane koje su defenzivne ekipe, igraju sporo i nisi tehnicki jake kao Manchester City...
Dakle, sanse postoje taman s akademijom igrali...dajem nam 30% s oba protivnika.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 avg 2019, 14:27

ledesma je napisao/la:Dajte ljudi malo realnosti jbt. Pa mi nemam zadnjeg veznog klasnog, halooo. A pricamo da cemo proci Batea a tamo nas ceka vjerovatno Astana.

Meni je ovo jos uvijek nerealno, da je dosao taj zadnji vezni kako treba onda ok, a ne tamo neki crnac iz Angole.

Smiješna vam priča Bgm.

Titula!
Sportski direktor treba da kaže nešto o eventualnom dolasku zadnjeg veznog, a kako je novinarima, to je već postalo jasno, zabranjeno da pitaju o pojačanjima, nama je ovdje teško doci do bilo kakve informacije.Da nam je zadnji vezni potreban, to je jasno kao dan.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 05 avg 2019, 14:27

Kako peglate oko tih povreda. Vraćaju se svakako Rahmanović i Ahmetović i to mijenja mnogo toga! Stalno kmečanja. :roll:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 avg 2019, 14:28

Nemojmo se zavaravat, mi i protiv Batea i Astane imamo jedno 30% sansi za prolazak. To nije nimalo lak žrijeb, ali je lak recimo u odnosu na nase ranije godine gdje nas je cekala Borusia, pa eto Celtic ili Atalanta, Basel itd.
Ovdje iako su favoriti moze se koliko toliko igrati i pruziti otpor, ali kako se blizi dan utakmice ja tek sada shvatam u stvari koliko smo mi osakaćeni.
Jbt onakav Stanojevic u onakvoj formi se povrijedi, dovedes mu klasu bolju od njega i on se povrijedi, i obojice nema dva mjeseca jos minimalno. Onakav Pidro se povrijesi jos dosta ranije.
Hodzica u onakvoj formi nema jos od Celtica. Najbolji napadac i strijelac premijer lige Ahmetovic ti se povrijedi pred ovakvu utakmicu. Rahmanovic valjao one "profesionalce" iz Celtica, uzorao teren momak i nema ga.
Pa sa svim tim spremnim igracima mi smo opasniji jedno 35%

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, sekac i 30 gostiju.