Hus je rekao da ce 2/3 biti spremna za Zenicu (Rahman, Ahmo ili Hodzic)ledesma je napisao/la:Ovo nam je trenutno najjace sto vemo imati u Zenici:
Kovačević
Letić
Šabanović
Lazić
Šerbečić
Đokanović
Krste
Hebibović
Milanović
Gavrić
Tatar(njega bi ja u napad)
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma vjerovatno Hodzic i Ahmet, ali koliko ce biti spremni i na kakvom nivou, to je pitanjeforgempp je napisao/la:Hus je rekao da ce 2/3 biti spremna za Zenicu (Rahman, Ahmo ili Hodzic)ledesma je napisao/la:Ovo nam je trenutno najjace sto vemo imati u Zenici:
Kovačević
Letić
Šabanović
Lazić
Šerbečić
Đokanović
Krste
Hebibović
Milanović
Gavrić
Tatar(njega bi ja u napad)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
ajdohordas
- Kontakt:
Dobro majstore u kojoj mjernoj jedinici bi ti pokazao nasu i njihovu snagu, odnosno nase sanse protiv njih ? Postotke vadimo iz nasih objektivnih razmisljanja o protivniku, njihovom iskustvu, vrijednosti, dosadasnjim rezultatima, igrackom kadru itd. Mi sami sebe znamo.Giljotina je napisao/la:Realno, serete svi s tim postocima. Čuj 30 % da ćemo proći, pa 40 pa 60 %. Gdje vadite te postotke?
Seres od jutros ovdje po forumu,upravu nazivas kretenima, debilima, fali ti zadnji vezni, muka ti sto nema saopstenja itd.
Spusti lopticu malo, ako si nervozan izadji prosetaj popij kafu, a nas koji "seremo" o postotcima i sansama nase ekipe protiv Batea pusti da komentarisemo.
ajdohordas je napisao/la:Dobro majstore u kojoj mjernoj jedinici bi ti pokazao nasu i njihovu snagu, odnosno nase sanse protiv njih ? Postotke vadimo iz nasih objektivnih razmisljanja o protivniku, njihovom iskustvu, vrijednosti, dosadasnjim rezultatima, igrackom kadru itd. Mi sami sebe znamo.Giljotina je napisao/la:Realno, serete svi s tim postocima. Čuj 30 % da ćemo proći, pa 40 pa 60 %. Gdje vadite te postotke?
Seres od jutros ovdje po forumu,upravu nazivas kretenima, debilima, fali ti zadnji vezni, muka ti sto nema saopstenja itd.
Spusti lopticu malo, ako si nervozan izadji prosetaj popij kafu, a nas koji "seremo" o postotcima i sansama nase ekipe protiv Batea pusti da komentarisemo.
Napisati ikakav postotak za ovakve utakmice je stupidarija. Ko je od vas ikako gledao BATE ili Astanu? I da jeste, kako dođete do tih procenata?
Veoma je jasno i istina je jedna - jači su od nas, ali pisati zo što pišete su dječije igre.
Da, J*** im sve jer su nesposobni!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Jel stvarno mislis da ja ili neko od nas ovdje ko je komentarisao nase sanse, nikada nije gledao Bate, a ljudi godinama u grupnim fazama igrali i LP i LE.Giljotina je napisao/la:ajdohordas je napisao/la:Dobro majstore u kojoj mjernoj jedinici bi ti pokazao nasu i njihovu snagu, odnosno nase sanse protiv njih ? Postotke vadimo iz nasih objektivnih razmisljanja o protivniku, njihovom iskustvu, vrijednosti, dosadasnjim rezultatima, igrackom kadru itd. Mi sami sebe znamo.Giljotina je napisao/la:Realno, serete svi s tim postocima. Čuj 30 % da ćemo proći, pa 40 pa 60 %. Gdje vadite te postotke?
Napisati ikakav postotak za ovakve utakmice je stupidarija. Ko je od vas ikako gledao BATE ili Astanu? I da jeste, kako dođete do tih procenata?
Veoma je jasno i istina je jedna - jači su od nas, ali pisati zo što pišete su dječije igre.
Da, **** im sve jer su nesposobni!
Eto toliko o tvom razmisljanju.
Nazivas debilima i psujes sve ljudima koji su ti dobrim radom obezbjedili prvu duplu krunu u historiji kluba, i koji do sada rade bez greske. Znaci nema dalje, ti si vjerovatno jedan od onih koji dodje ovako od play offa do play offa, od Celtica do Celtica, od Besiktasa do Besiktasa itd.
Dobro je, oporavit ce nam se Oremus i Stanojević do grupne faze
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo da ne budemo glupe kartone pravili u grupama pa da se u 1/32 finala LE pofajtamo ko god da nam dodjemirzatele je napisao/la:Dobro je, oporavit ce nam se Oremus i Stanojević do grupne faze
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Onda u osmini bolji iz duela Mol Vidija i Sarpsborga.ElCartel11 je napisao/la:Samo da ne budemo glupe kartone pravili u grupama pa da se u 1/32 finala LE pofajtamo ko god da nam dodjemirzatele je napisao/la:Dobro je, oporavit ce nam se Oremus i Stanojević do grupne faze
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bio je i Utricht favorit pa je završio sa Evropom
Mi počeli ko kone jbt.
Odigrali sa slabašnim Borcem neriješeno,uzeli Mladost koja je sve rasprodala,i Zrinjski bez 4-5 prvotimaca,i ovi sto su igrali se vukli po terenu.Eno maštaju o tituli, u subotu kiks i biće opšta depresija.
Tako i mi o grupnoj fazi,a Bate tek u četvrtak.
Malo realnosti,bez mnogo očekivanja,pobiti se sa njima pa sta bude.
Odigrali sa slabašnim Borcem neriješeno,uzeli Mladost koja je sve rasprodala,i Zrinjski bez 4-5 prvotimaca,i ovi sto su igrali se vukli po terenu.Eno maštaju o tituli, u subotu kiks i biće opšta depresija.
Tako i mi o grupnoj fazi,a Bate tek u četvrtak.
Malo realnosti,bez mnogo očekivanja,pobiti se sa njima pa sta bude.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma da je samo Sevillu izbjec tamo oko 4-finala ! 
ma nista do finala, nek J*** tamo Arsenal i ostale, nas nek puste da ko ljudi do finala dodjemo, pa cemo se onda pobitiajdohordas je napisao/la:Ma da je samo Sevillu izbjec tamo oko 4-finala !
Pyro is not a crime !
gdje je Morto on rece ide danas prodaja karata
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
To momci, dobar je ovaj sarkazam HAHAHAHAHAHAHAHHAA
Molim vas umjesto optimizma posaljite svim nasim igracima poruku da cemo izgubiti 13-0 i da bezveze izlaze na teren i da smo vec unaprijed ljuti jer su nas obrukali.
Bio je atromitos favorit, bio je favorit helsingborg, bio je levski. Odigrali toliko dobrih evropskih utakmica sa jacim ekipama od batea, pa šta je ta bjelorusija? Neki viši svjetovi za nas? Treba sad vec da im se sagnemo i cekamo ih tako? Kakve hadaljne ekipe su ulazile zadnjih sezona u Evropu, a mi sad vec neki strah protiv Batea osjecamo.
Molim vas umjesto optimizma posaljite svim nasim igracima poruku da cemo izgubiti 13-0 i da bezveze izlaze na teren i da smo vec unaprijed ljuti jer su nas obrukali.
Bio je atromitos favorit, bio je favorit helsingborg, bio je levski. Odigrali toliko dobrih evropskih utakmica sa jacim ekipama od batea, pa šta je ta bjelorusija? Neki viši svjetovi za nas? Treba sad vec da im se sagnemo i cekamo ih tako? Kakve hadaljne ekipe su ulazile zadnjih sezona u Evropu, a mi sad vec neki strah protiv Batea osjecamo.
JURIŠ
Samo da nam Ahmet bude spreman za četvrtak
- siroliver69
- Kontakt:
Ovdje se ismijavalo izvlacenje Utrehta od strane Zrinjskog, pa cak i nakon prve utakmice gore i 1:1, pisalo da ispod 5 nece proci u Mostaru i...koliki je bio postotak na Zrinjski? Koje smo mi pic.ke samo.midzuka je napisao/la:To momci, dobar je ovaj sarkazam HAHAHAHAHAHAHAHHAA
-
ajdohordas
- Kontakt:
BATE je najbolji primjer, kako se dominacija u ligi moze odrazit u Evropi.
Hocenol pustit karte u cetvrtak
U finalu sa Zrinjskim
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ne treba se ismijavati sa Zeljom...mogli bi oni biti tu u borbi za titulu, zahvaljujuci prije svega Amaru koji je strucnjak za ovu ligu ali i pojedincima tipa Zec + Zec, Stilic, Alispahic, Krpic, Stanic...ako im se poklopi zdravlje igraca, mogli bi biti poprilicno dominantni u sredini terena i naprijed...ne znam kakva im je odbrana.
Pa ako budu blizu vrha, a hoce, sigurno ce dovesti pojacanja u januaru da napadnu titulu.
Pa ako budu blizu vrha, a hoce, sigurno ce dovesti pojacanja u januaru da napadnu titulu.