RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Hvala ti za sve Ibro, ni kriv ni dužan, nikad ti nećemo zaboraviti kako si nas iz govana izvukao prije 2 godine kada smo bili predzadnji, bez pobjede nakon 8 utakmica. Vidim kako je Nalić po navijačima najveći favorit, zna li iko iz Slobode kakva mu je taktika? Ibro je imao jak napadački sistem, a što znam o Slobodi prošle sezone je da nisu primali puno golova ali isto tako nisu zabijali puno golova.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Meho i Edo su za mene zavrsili kao igraci Veleza, prodali su covjeka koji ih je napravio igracima!nekoIzMostara je napisao/la:Ima neke stvari koje se mogu u 4 oka reci ako ti nesto smeta ili unutar svlacionice. A ne supacki prvenstveno iz postovanja prema starijem covjeku, a nakon toga fudbalskom ocu koji je napravio od njega sto jest i zahvaljujuci njemu je zaigrao PL da se ponasa bahato drsko i da on seljance iz okoline Tuzle ovdje dode i glumi nekog Ronalda.FSB je napisao/la:Ne želim da pravdam jednog od njih, ali i meni bi (da sam igrač) počelo smetati da mi se neko pred 4.000 ljudi i onim curama preko cijelog terena dere "MEEEHOOOOU! MEEEEEHOOOOOOOU!" kao da me ruži umjesto da mi normalno da upute. Čak se i na televiziji čulo, a bilo je i raje koja je negodovala zbog toga.nekoIzMostara je napisao/la:Mater ja pojedincima iz svlacionice, znaju oni koji su. Okrenuli su se protiv Ibre. Da Bog da ih bukvalno nogama iz Veleza istjerali. Ibro nismo te bili vrijedni. Izvini u ime svih koji su se ogrijesisli o tebe. Nadam se tvom brzom povratku da zavrsimo ono sto smo prije 3 godine poceli.
Od Kodre nema nista, nije covjek budala pa da trpi psovanje majke djece i familije nakon jednog poraza, kao sto su seljaci docekali da psuju Ibri.
Ti si naša ljubav jedina!
Imamo klanove unutar tima, Ibru je to ocito kostalo trenerske pozicije. Vecina vec sada zna ko su te krtice unutar tima, Ibro je platio cijenu kako stvari stoje zbog igraca kojima je vjerovao i oni su ga izdali ja ne znam hoce li ovo ici ovako dalje samo znam da kad vidim neke igrace na ulici nece se dobro provesti.
Vlado Jagodić kandidat za klupu Veleža? To sam pročito
- najrodjeniji
- Kontakt:
Dobit će batine ko i okac ? Ili možda Salkao dok je šetao blejićevom u trenerci svinja ? MkeyAsimetric je napisao/la:Imamo klanove unutar tima, Ibru je to ocito kostalo trenerske pozicije. Vecina vec sada zna ko su te krtice unutar tima, Ibro je platio cijenu kako stvari stoje zbog igraca kojima je vjerovao i oni su ga izdali ja ne znam hoce li ovo ici ovako dalje samo znam da kad vidim neke igrace na ulici nece se dobro provesti.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
najrodjeniji je napisao/la:Dobit će batine ko i okac ? Ili možda Salkao dok je šetao blejićevom u trenerci svinja ? MkeyAsimetric je napisao/la:Imamo klanove unutar tima, Ibru je to ocito kostalo trenerske pozicije. Vecina vec sada zna ko su te krtice unutar tima, Ibro je platio cijenu kako stvari stoje zbog igraca kojima je vjerovao i oni su ga izdali ja ne znam hoce li ovo ici ovako dalje samo znam da kad vidim neke igrace na ulici nece se dobro provesti.
Salkao je dobio par taceva koliko sam ja upoznat, a Okca niko ne benda kao ni ostale grobare kluba tako da doticni mogu samo biti predmet ismijavanja kod raje, a prilaz klubu im je onemogucen za sva vremena.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ziva katastrofa. Ne mogu da vjerujem da je odustao nakon tri utakmice. Vise sam razocaran upravom koja nije mogla da podnese sta mahala prica i psuje. Ibro
zasluzan za dizanje kluba s dna, od niceg napravio puno toga i na kraju ovo?! Ako je istina da su mu igraci okrenuli ledja, nek ih je stid i sram! A i klub navijaca koji nisu stali iz covjeka koji je zajedno sa njima gradio novi Velez. Po meni Dudic daleko najbolja opcija, dobra, postena osoba, dobar trener koji iz dana u dan uci.

Max Allegri
-
- Kontakt:
Samo vi nudite podršku Zvonkecu, on je vodja po meni svega ovog.
Moji rodjeni..
Moji rodjeni..
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Po meni iskreno Frljavi, Dvije Lijeve Vehabović i još par likova mogu da razgule iz kluba jer šta rade je više nego smiješno
Ono kontaš da su svjesni toga da ih netko drugi može zamijeniti i da se nitko tko se zakačio sa klubom nije ostvario neku karijeru nakon (karma je ****) i svjesno ideš u to da izvodiš neke igrarije zajedno sa menadžerima koje je lafo brige za tvoj uspjeh.
I Fajić je za neke stvari ispao veliko **** počevši od cijele situacije sa Arapima i sve mi miriše na to da bi i on mogao da razguli vrlo brzo
Ono kontaš da su svjesni toga da ih netko drugi može zamijeniti i da se nitko tko se zakačio sa klubom nije ostvario neku karijeru nakon (karma je ****) i svjesno ideš u to da izvodiš neke igrarije zajedno sa menadžerima koje je lafo brige za tvoj uspjeh.
I Fajić je za neke stvari ispao veliko **** počevši od cijele situacije sa Arapima i sve mi miriše na to da bi i on mogao da razguli vrlo brzo
Mostar u srcu, Velež do groba
Zvonića je Ibro trebao otjerati kada je sa Papazom i Tatarom pravio probleme, ali umjesto toga, vrati mu kapitensku, i baš ga je to kaznilo.fudbalfudbal je napisao/la:Samo vi nudite podršku Zvonkecu, on je vodja po meni svega ovog.
Moji rodjeni..
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Kad mi neko kaze zvonic dobar igrac, samo nek se sjete protiv igmana zadnja utakmica kad je dva penala skrivio, okretali ga ko janje za prvi maj
-
- Kontakt:
A tek kad puca penale...majko moja oci izvaditMostarwolf1981 je napisao/la:Kad mi neko kaze zvonic dobar igrac, samo nek se sjete protiv igmana zadnja utakmica kad je dva penala skrivio, okretali ga ko janje za prvi maj
Mostar u srcu, Velež do groba
Slobodno me citirajte ovako će biti na kraju sezone ko god bude na kormilu

🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
O tome ne mogu ni razmisljat vjeruj, koji god trener da dodje ako je pametan stavit ce ga na klupu, kiks igracRASanticeva je napisao/la:A tek kad puca penale...majko moja oci izvaditMostarwolf1981 je napisao/la:Kad mi neko kaze zvonic dobar igrac, samo nek se sjete protiv igmana zadnja utakmica kad je dva penala skrivio, okretali ga ko janje za prvi maj
Mostarwolf1981 je napisao/la:O tome ne mogu ni razmisljat vjeruj, koji god trener da dodje ako je pametan stavit ce ga na klupu, kiks igracRASanticeva je napisao/la:A tek kad puca penale...majko moja oci izvaditMostarwolf1981 je napisao/la:Kad mi neko kaze zvonic dobar igrac, samo nek se sjete protiv igmana zadnja utakmica kad je dva penala skrivio, okretali ga ko janje za prvi maj
Ibro je direktni krivac za te stvari vjerovao je igracima koji su mu radili iza ledja izgleda, izgubio je autoritet kod istih igraca u koje se kleo. Mada kada se pogleda trenutna situacija u ova tri kola, individualne partije Zvonica, Vehabovica, Cosica ne ulijevaju povjerenje da doticni mogu biti igraci koji ce raditi prevagu na terenu i donositi bodove u PLBIH. Prema tome nadam se da ce novi trener prvu postavu odabrati prema formi igraca, ne prema ranijim zaslugama sto je Ibro znao raditi. Kako god Ibro ce ostati upisan kao trener koji je pokrenuo tj. na neki nacin doveo ove ljude u upravu i pomagao u stabilizaciji kluba na vise nacina, sretno mu.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Oprostite na upadu ali ovako sa strane kao neko ko je gledao vase utakmice mislim da niste imali srece do sada. Zvonic po meni najlosiji i generalno ekipi mozda treba malo ozbiljnosti na ovom nivou, pogotovo mladim, ali Velez fino igra, pravi sanse.
Moje misljenje je da ste prebrzo potegli okidac na Ibri, vas je da je od govana a strucan. To je trebalo prepoznati, jer razlika je kad si los i kad nemas srece.
Elem sretno moji mostarci i nemojte u Zelji i manijacima traziti dusmane pored tih laznih
Moje misljenje je da ste prebrzo potegli okidac na Ibri, vas je da je od govana a strucan. To je trebalo prepoznati, jer razlika je kad si los i kad nemas srece.
Elem sretno moji mostarci i nemojte u Zelji i manijacima traziti dusmane pored tih laznih
-
- Kontakt:
Moguce i to, cak stavise u dobra doba vjerujem u to. Mamu im njihovu.fudbalfudbal je napisao/la:Samo vi nudite podršku Zvonkecu, on je vodja po meni svega ovog.
Moji rodjeni..
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.