Ko vas ba potcjenjuje?JonSnow je napisao/la:Opet nas protivnici podcjenjuju, s tim da su pitari imali neko pokriće za bahatost, ali neka odmah je lakše igrat.
Vi ste apsolutni favoriti i svaki pozitivan rezultat će biti apsolutno iznenađenje.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ko vas ba potcjenjuje?JonSnow je napisao/la:Opet nas protivnici podcjenjuju, s tim da su pitari imali neko pokriće za bahatost, ali neka odmah je lakše igrat.
Ne moraš mrdat iz mahale, možeš se na licu mjesta spustit.Dokoljenko je napisao/la:Idemo u zenicu da spustimo krezave na zemlju.
Rođeni izdržite, nikad poraz, samo lekcija.
sta si vidio, daj da vidimo i mi?avenija je napisao/la: evo vidimo opet ste poceli sa malverzacijama.

Sasvim normalna stvar. Svugdje u svijetu se pomjeraju tekme.Dokoljenko je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kako je kriminalni pitarski savez odgodio utakmicu sa širokim. Pa onda kažu ne štima im se.
Odgodili su i Zrinji, a dobro šta, normalna stvar, i treba se odgoditi.Dokoljenko je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kako je kriminalni pitarski savez odgodio utakmicu sa širokim. Pa onda kažu ne štima im se.
Ne treba se odgoditi kako kome qurcu ćeif.Raonffa je napisao/la:Odgodili su i Zrinji, a dobro šta, normalna stvar, i treba se odgoditi.Dokoljenko je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kako je kriminalni pitarski savez odgodio utakmicu sa širokim. Pa onda kažu ne štima im se.
Zavjera ustasko-dzihadska!Dokoljenko je napisao/la:Ne treba se odgoditi kako kome qurcu ćeif.Raonffa je napisao/la:Odgodili su i Zrinji, a dobro šta, normalna stvar, i treba se odgoditi.Dokoljenko je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kako je kriminalni pitarski savez odgodio utakmicu sa širokim. Pa onda kažu ne štima im se.
Kriminalni pitarski savez. Elvedine Begiću kujo!
Mrs u osnovnu skolu, naucite broje, pisanje, popunjavanje uplatnice, pa onda trazi pomoc.Dokoljenko je napisao/la:Sad treba pomoći klubovima a kada je Želji bilo za licencu, tada se likovalo.
Elvedine Begiću mrtve ti yebem!
HordasOdMalena je napisao/la:Fuj, odgodili utakmicu protiv GOŠKa i to još na Grbavici! Saveze, stidi se! Begiću sve ti yebem!
https://www.oslobo.djenje.ba/vijesti/sp ... -pomjerena

sta psujes lutvo, koliko ste platili sinocnje navlacenje sudije ?Dokoljenko je napisao/la:Sad treba pomoći klubovima a kada je Želji bilo za licencu, tada se likovalo.
 , kriminalna organizacijo
 , kriminalna organizacijo  

**** **** **** ****   ****!!
 ****!!  
Dokoljenko je napisao/la:Ne treba se odgoditi kako kome qurcu ćeif.Raonffa je napisao/la:Odgodili su i Zrinji, a dobro šta, normalna stvar, i treba se odgoditi.Dokoljenko je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kako je kriminalni pitarski savez odgodio utakmicu sa širokim. Pa onda kažu ne štima im se.
Kriminalni pitarski savez. Elvedine Begiću kujo!

Avenija brate sta se sikras ba,sad je tu babuka Aydo nema vise igranja sa Celikomavenija je napisao/la:sta psujes lutvo, koliko ste platili sinocnje navlacenje sudije ?Dokoljenko je napisao/la:Sad treba pomoći klubovima a kada je Želji bilo za licencu, tada se likovalo.
bolje da ne pokusavate kupovati sudije u zenici, jer cujem da njuskate vec po sudijskoj organizaciji jer se MORŽ kriminalac vratio sa babinim utjecajem , moglo biti svega na utakmici smecari neposteni, kriminalna organizacijo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.