Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Černobilac se uzbudio.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Protiv vas nema potrebe da kupujemo sudije.VI ste obicna kanta za nabijanje.avenija je napisao/la:sta psujes lutvo, koliko ste platili sinocnje navlacenje sudije ?Dokoljenko je napisao/la:Sad treba pomoći klubovima a kada je Želji bilo za licencu, tada se likovalo.
Elvedine Begiću mrtve ti yebem!
bolje da ne pokusavate kupovati sudije u zenici, jer cujem da njuskate vec po sudijskoj organizaciji jer se MORŽ kriminalac vratio sa babinim utjecajem , moglo biti svega na utakmici smecari neposteni, kriminalna organizacijo
23
Ma nije samo do saveza, moraju se i klubovi složiti sa odgodom, recimo prošle godine Radnik nije htio da se odgodi meč kada su kone igrale Europu.Dokoljenko je napisao/la:Ne treba se odgoditi kako kome qurcu ćeif.Raonffa je napisao/la:Odgodili su i Zrinji, a dobro šta, normalna stvar, i treba se odgoditi.Dokoljenko je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kako je kriminalni pitarski savez odgodio utakmicu sa širokim. Pa onda kažu ne štima im se.
Kriminalni pitarski savez. Elvedine Begiću kujo!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Orangina85
- Kontakt:
Ne moraju, zavisi kad zatrazis odgodu. Ako trazis 7+ dana prije utakmice onda je samo na savezuRaonffa je napisao/la:
Ma nije samo do saveza, moraju se i klubovi složiti sa odgodom, recimo prošle godine Radnik nije htio da se odgodi meč kada su kone igrale Europu.
E ne znam, možda je Sarajevo i tražilo odgodu 7+ dana pred tekmu, ali nešto ne vjerujem da Zrinjski jeste, al' nebitno kako god.Orangina85 je napisao/la:Ne moraju, zavisi kad zatrazis odgodu. Ako trazis 7+ dana prije utakmice onda je samo na savezuRaonffa je napisao/la:
Ma nije samo do saveza, moraju se i klubovi složiti sa odgodom, recimo prošle godine Radnik nije htio da se odgodi meč kada su kone igrale Europu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pascad laju, a Čelik pise bodove :*
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
Convicts1988
- Kontakt:
Izgubit će im se igrači na Bp
- Orangina85
- Kontakt:
Mislim da nasi jesu, a Zrinjskom vjerujem da je Zvijezda dala saglasnostRaonffa je napisao/la:E ne znam, možda je Sarajevo i tražilo odgodu 7+ dana pred tekmu, ali nešto ne vjerujem da Zrinjski jeste, al' nebitno kako god.Orangina85 je napisao/la:Ne moraju, zavisi kad zatrazis odgodu. Ako trazis 7+ dana prije utakmice onda je samo na savezuRaonffa je napisao/la:
Ovaj brat pokušava analizirati nešto sa ovih VHS traka iz Mostara 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
E čuj potreban nam mir u hodnicima kluba 
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ibro Rahimić jedan je od nas!!!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dje' Pastrmka da mi prenese kako je predsjednik Basela inace Ibrin prijatelj podnio ovu vijest(kad se sjetim lik me napade kaze pa nemoze biti los trener a biti prijatelj sa predsjednikom Basela
)
P.S. Trebao je fakat Ibro jos ostati,Velez uopste lose nije igrao, losa realizacija ih kostala najvise.
P.S. Trebao je fakat Ibro jos ostati,Velez uopste lose nije igrao, losa realizacija ih kostala najvise.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Sabotaza igraca nas je kostala, a Ibro jedina greska je bila sto je mislio da su mu prijatelji i da zele dobro Velezu kao i on sam. Nista drugo.miky_hz je napisao/la:Dje' Pastrmka da mi prenese kako je predsjednik Basela inace Ibrin prijatelj podnio ovu vijest(kad se sjetim lik me napade kaze pa nemoze biti los trener a biti prijatelj sa predsjednikom Basela)
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Dzaba trosio glas i zivce u Hrasnici iza ograde kad je bila prijateljskaOsim13 je napisao/la:Žao mi Ibre bgm
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- ElCartel11
- Kontakt:
Koji po redu je ovo trener sto mu je Celik dohakao? 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Joj treba naći njihove komentare prije početka sezone, baš su bili ko Hakalovci sada u nebesima
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kaem ja pastrmki neki dan, yebo ovo hajmo u Hrasnicu na maleLjoZee je napisao/la:Dzaba trosio glas i zivce u Hrasnici iza ograde kad je bila prijateljskaOsim13 je napisao/la:Žao mi Ibre bgm
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Za tri kola vec smo dva skinuli dobar prosjekElCartel11 je napisao/la:Koji po redu je ovo trener sto mu je Celik dohakao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.