FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 05 avg 2019, 21:09

Haj sto ce u zenici samo na dan tekme karte kupovat al kako su krenuli nasi izgleda da ce tako biti i u Sarajevu, stvarno organizacija dno dna, bit ce 4 milje ljudi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 05 avg 2019, 21:10

Inijesta je napisao/la:Haj sto ce u zenici samo na dan tekme karte kupovat al kako su krenuli nasi izgleda da ce tako biti i u Sarajevu, stvarno organizacija dno dna, bit ce 4 milje ljudi
Ja sam to ovdje govorio prije par dana, ubjedjuje me raja da ce biti pun stadion. Kakav pun stadion, vidjelo se sve u subotu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 avg 2019, 21:11

Ma šta ćemo i izlaziti na teren, treba se čuvati za ligu ako su nam već šanse 10%. Malo odemo na ekskurziju, neka se uslikaju igrači, pošaljite im još na Instagramu da nema šanse da prođemo i da će nas nabiti, to je beton. Ebeni onaj plašljivi bezmudni mentalitet, usrrali se odmah k'o grlice, a već si se odlično pokazao protiv jednog Celtica, gdje si im zabio dva gola. Prošle godine iskustvo protiv jedne Atalante.

Čuj šanse nekakve i omjeri, ljudi danas izbacuju pet puta jače ekipe od sebe, ali ne dođu do toga kmečanjem i cviljenjem, već se bore i daju 120%. Previše se respektuju bilo kakve te ekipe u Evropi. Dođe fino Zrinjski i mlatnu Utrecht, a kolike su im šanse bile prije tekme? Jedan posto možda.

Samo se postaviti i dobro spremiti na svim nivoima kao protiv Celtica, bitno je da se vrati i par ovih povrijeđenih i onda pametno i koncentrisano probati to proći. Imamo šanse nisu Barca, zato i pružite tu podršku igračima i mislite pozitivno, umjesto da se držite tog podaničkog mentaliteta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 avg 2019, 21:11

gruezi je napisao/la:Povrede nisu opravdanje...ovo je sansa za mustafica i djokanovica da pokazu muda i da iz momaka predzu u odrasle ljude da pokazu da li su materijal za nesto vise ili ce se do 27 koprcat po nasoj ligi pa onda u tursku cvajtu da zarade nesto...
Nisam baš siguran da je ovo utakmica u kojoj bi djeci trebalo dati šansu od početka, odnosno očekivati od njih prevagu na terenu. Svi veči klubovi iz okruženja, kada igraju treće pretkolo Lige prvaka / Evropske lige, na teren izlaze sa iskusnim i prekaljenim kapitalcima, što im u konačnici i donese rezultat.Ako zaigraju Mustafić i Đokanović, bio bih presretan da razvale na terenu, ali imam pravo neko svoje mišljenje.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 avg 2019, 21:23

Veliki, veliki minus za marketinški sektor...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 avg 2019, 21:26

ShofaII je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Ma ljudi, samo da prokomentarisem bate, gledao sam ih, odbrana im je losa, spustit im loptu i gotovo idemo u astanu
Dobro si ba :D
Najbolja taktika 100% samo loptu spustit
Allaha mi nije mi to na um palo a pred ocima nam svima ta taktika :D
Koji ste vi plagijatori...

Kad se krade nekom taktika mora se u legendi navesti od koga je ovo strucno misljenje preuzeto... :kafa:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 05 avg 2019, 21:30

skoroalen je napisao/la:Veliki, veliki minus za marketinški sektor...
Stvarno bruka,ja sutra moram na put kontao kartu uzeti odmah ujutro nekad pa pri povratku doći u Zenicu na tekmu ovako će mi se sve iskomplikovati moram organizovati da mi neko uzme kartu u srijedu pa se nalaziti s njim u Zenici kada ću biti knap s vremenom(ako ne budu godišnje važile). Al hajd navikli smo mi da nam je u ovoj zemlji sve na ho-ruk.
ISTINA ZA VEDRANA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 avg 2019, 21:39

Lecler je napisao/la:
Stvarno bruka,ja sutra moram na put kontao kartu uzeti odmah ujutro nekad pa pri povratku doći u Zenicu na tekmu ovako će mi se sve iskomplikovati moram organizovati da mi neko uzme kartu u srijedu pa se nalaziti s njim u Zenici kada ću biti knap s vremenom(ako ne budu godišnje važile). Al hajd navikli smo mi da nam je u ovoj zemlji sve na ho-ruk.
Odavno su oni veliki minus zaslužili.Kad je vec preko razno raznih veza i štela zaposleno toliko ljudi u marketing, trebalo bi i da rade nešto konkretno.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 avg 2019, 21:41

J.ebiga mora se kod nas utorak cekat,znate kako to ide :kafa:

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 avg 2019, 21:55

Lecler je napisao/la:
Ja danas radi karti došao u grad, i džaba. Moralo se ovo sve ranije sredit realno.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 avg 2019, 21:57

Par hiljada gledalaca manje zbog nemara i neprofesionalnosti uprave, doduse veliki je to posao, valja to sve stici, a imamo svega par uposlenika.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 05 avg 2019, 21:59

skoroalen je napisao/la:
Lecler je napisao/la:
Ja danas radi karti došao u grad, i džaba. Moralo se ovo sve ranije sredit realno.
minus itekakav prvo cijene,drugo nigdje obavijesti za one koji imaju godisnju (Istok i Zapad jer je receno da iste vaze za evropske tekme) gdje ce biti smjesteni
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 avg 2019, 21:59

Ma ljudi ja sam gledao ovaj BATE uopste nisu jaka ekipa, to sto je Torpedo primio 8 komada, je sto nisu imali napadaca da jim neko gore da gol. Da su recimo smanjili tad rezultat na 5:2 svasta bi moglo biti do kraja.
Samo jim trebamo spustiti loptu i oni su gotovi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 avg 2019, 22:19

benko21 je napisao/la: minus itekakav prvo cijene,drugo nigdje obavijesti za one koji imaju godisnju (Istok i Zapad jer je receno da iste vaze za evropske tekme) gdje ce biti smjesteni
Realno, ako se već grad Sarajevo obrukao s ovim, trebali su da ulete neke pare u klub, da oni osiguraju dio prihoda za ulaznice, pa da cijena karata bude kao za ligaške tekme. Krene neko iz Sarajeva na tekmu, treba mu 20 KM goriva, 12 KM putarine i 15 KM ulaznica. Nek samo sok negdje kupi, ode 50 maraka za utakmicu. 25 maraka po osobi, ako ide društvo od 4 osobe s jednim autom. Previše je ba, iskreno sam se nadao da će nas bit 10ak milja al kad bolje razmislim...

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 05 avg 2019, 22:25

Kada su prije Seltika imali neradnu nedelju, bilo je jasno, da tu nema profesionalizma.
Trebaju orgoanizovati prevoz i ulaznice, izgleda nisu sposobni. U principu nisam kritizer, ali ovo je jadno. Možda nas sutra iznenade, ili će se tek u četvrtak navećer nešta znati.
Uopšte nioje bitno 1 ili 100 zaposlenih, posao se treba uraditi. Ako nemožeš stići ili neznaš, angažuješ profedionalce i to je to.

Umijesto da razmišljamo o igri, razmišljamo o tome, dali će se moći otići na utakmicu.
"Normalno" je da se nije ništa moglo zavržiti. za ponedeljak, jer je vikend neradni(kuku lele, hoćemo da budemo profesionalni klub). :oops:

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 05 avg 2019, 22:29

Gledaj cijena karata! :shock: Bojim se bruke bas sto sw tiče posjete. Koliko je to derbi navijaca spremno izdvojiti po petobanku da bi otislo na utakmicu?

Ako odnekle bude iskopan prevoz do cetvrtka za navijace ok, al s obzirom da ocigledno nece, cijene su van pameti.

O, Ajnadzicu, pomrle ti i ovom prilikom... A i neokupanim se poserem jos jednom na dolinu.
1946

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 05 avg 2019, 22:34

TheNorthFace je napisao/la:Gledaj cijena karata! :shock: Bojim se bruke bas sto sw tiče posjete. Koliko je to derbi navijaca spremno izdvojiti po petobanku da bi otislo na utakmicu?

Ako odnekle bude iskopan prevoz do cetvrtka za navijace ok, al s obzirom da ocigledno nece, cijene su van pameti.

O, Ajnadzicu, pomrle ti i ovom prilikom... A i neokupanim se poserem jos jednom na dolinu.
Nije baš bit derbi navijaca, već koliko je raje u mogućnosti izdvojiti 50km za utakmicu opcenito

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 avg 2019, 22:34

Dugo laksi put do grupne faze nismo imali i necemo imati. Velika steta zbog povreda i neprofesionalnosti pojedinaca (Rahmanovic, Marketing sluzba). Moglo se ovo sa euforijom docekati i bolje prioremiti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 avg 2019, 22:35

I vi ga pretjerujete sa tom petobom drama, ni blizu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 05 avg 2019, 22:36

I ruku na srce, kako god cijene karata npr ovde bile ludjacke, glupo je sad od nas kanalisati negativnu energiju ka upravi. Realno, sav pritisak koji mozemo stvoriti trebamo usmjeriti ka **** koji su i krivi sto igramo na Bilinom, ka Ajnadzicu i ostalim debilima, kako nas ne bi i iducih godina cekala Zenica. A mi, kakva smo telad, bi se mogli i navici na Zenicu, i opet izglasati idiota.

I iskreno, ja nemam obraza kriviti UO za bilo sta negativno oko marketinga kad smo se mi ko navijači, u sezoni u kojoj je dosla prva dupla u historiji, pokazali kao velika ****, da prostite.

@pitara ma razumijem, van pameti bas.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: casual033, ErosViverosViv, napoleon72, OzmoodPinglewood i 25 gostiju.