FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Horde su pune para

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To ja pričam. Nas juče bilo osam, maloprije pet, a evo sad nas dvojica ostala. Meni je skupo da idem s jednim likom samo, tako da ću je izgleda kod kuće gledat.Kamuflazn je napisao/la:Nas je trebalo ici 12. Boga mi ako na 5 naguramo dobro je.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
@skoroalen
Isto tako i meni, slažem se. Dok dođem iz Sarajeva i vratim se, Mercedes CLA mi potroši čisto 50 KM. Neću ni dolaziti, lijep stream.
Isto tako i meni, slažem se. Dok dođem iz Sarajeva i vratim se, Mercedes CLA mi potroši čisto 50 KM. Neću ni dolaziti, lijep stream.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Katastrofalna organizacija vrlo bitne utakmice od strane uprave kluba, katastrofalna. Bojim se da ce shodno tome i posjeta biti ista..
Ti preko streama gledaš i ligaške tekme koje su ti pred nosom, što bi ova bila drugačija?AlfredNobel je napisao/la:@skoroalen
Sta je ba' Skoro ti si prvi za Zenicu navijao,eto potrosit ces 50,da je i djaba ulaz potrosio bi 40(prosjek karte 10 tu negdje) . Ne kontam sad raju uopste.Imate eto sjever 5 nece Horde biti tu,ne kontam bgm.Svi ste(vecina) za Zenicu navijali,sta ste ocekivali 3 marke ulaz?skoroalen je napisao/la:To ja pričam. Nas juče bilo osam, maloprije pet, a evo sad nas dvojica ostala. Meni je skupo da idem s jednim likom samo, tako da ću je izgleda kod kuće gledat.Kamuflazn je napisao/la:Nas je trebalo ici 12. Boga mi ako na 5 naguramo dobro je.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
I ovo obavjestenje UNFKS mi nekako vuce da klub nema komunikaciju s navijacima i da uprava nista nije uradio da olakša put u Zenicu. Ovo mi zvuci dodjite a nekako cemo se prebacit. Kako god idemo podrzati ekipu. Svi U ZENICU
Horde su na Koševu na sjeveru,pa ja idem na istok.Jel uredu ili nije pojma nemam,al imaš sjever,istok, ne moraš na zapad, gdje je najskuplja karta.skoroalen je napisao/la:Ko je ba rekao da nije OK? Nemam pravo pitat? Tebi nije neobično što se navijači koji će skakat i navijat 90 min okupljaju na najskupljoj tribini? Yebe mi se za to, samo mi čudno bilo. A meni ove cijene ostale i generalno organizacija utakmice nikako nisu OK al boli me đon u suštini, neće mene bit sramota kad na treće pretkolo dođe 4 milje ljudi.amypitar je napisao/la:Sad ni to nije ok.skoroalen je napisao/la:Horde na zapadu?
Mislim da je cilj da se navijači ne razbacuju po svim tribinama,jer je očito da nas neće biti puno,čisto radi atmosfere.
A vala i nije to to kad se ne igra na Hasetu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
ajdohordas
- Kontakt:
Mozda se mislilo ispred zapadne tribine da ce biti neka kao fan zona. Pa onda se navijaci pred utakmicu rasporedjuju na tribine koje zele. Siguran sam 99% da ce horde na sjever.
Karte jesu poskupe, da je u Sarajevu pa hajde, ali svakome treba minimalno 20 km goriva popit pojest nesto karta itd to je 50 km upravu je skoro sto pise.
Ja dolazim svakako nece me to sprijecit taman kada bi stange padale sa neba, ali trebali su malo misliti o tome da ima ljudi navijaca koji hrane porodice sa 700-800 km i od toga da ce potrosit 50 km za jedan dan zbog utakmice.
Jedino kada bi neki prijevoz organizovan dogovorili da momke oslobode bar takve vrste troskova, ali hajde.
I ja tek sada imam osjecaj tek sada da sve ovo kasni vise nego sto treba.
Karte jesu poskupe, da je u Sarajevu pa hajde, ali svakome treba minimalno 20 km goriva popit pojest nesto karta itd to je 50 km upravu je skoro sto pise.
Ja dolazim svakako nece me to sprijecit taman kada bi stange padale sa neba, ali trebali su malo misliti o tome da ima ljudi navijaca koji hrane porodice sa 700-800 km i od toga da ce potrosit 50 km za jedan dan zbog utakmice.
Jedino kada bi neki prijevoz organizovan dogovorili da momke oslobode bar takve vrste troskova, ali hajde.
I ja tek sada imam osjecaj tek sada da sve ovo kasni vise nego sto treba.
J*** ti dan i kad je prvo zensko krocilo u klub. Mrs u kuhinju pizda ti materina.
Ma brate ne kažem ja za sebe, ja dolazim na 95% domaćih utakmica evo pet sezona uzastopno, idem i na neka gostovanja itd. I ovdje ću najvjerovatnije doći, nas dvojica preostalih ćemo nahvatat još nekog i doći. Al nije u tom problem, nego nas je uprava dobro izlevatila. Obećali da će maksimalno olakšat navijačima dolazak, ništa povodom toga. Organizacija utakmice generalno užas, pa bolju organizaciju sam viđao kod nekin fan clubova stranih ekipa u BiH, kad organizovano vode navijače po Evropi da gledaju svoje klubove. Cijene su MORALE bit manje, klub je morao tražit od grada da pokrije dio troškova organizacije i da se navijači privuku cijenom, jer grad nas je na ovo natjer'o, grad je lobirao da se molimo malenim za stadion, sad bi grad morao da se uključi u ovo.miky_hz je napisao/la:Sta je ba' Skoro ti si prvi za Zenicu navijao,eto potrosit ces 50,da je i djaba ulaz potrosio bi 40(prosjek karte 10 tu negdje) . Ne kontam sad raju uopste.Imate eto sjever 5 nece Horde biti tu,ne kontam bgm.Svi ste(vecina) za Zenicu navijali,sta ste ocekivali 3 marke ulaz?skoroalen je napisao/la:To ja pričam. Nas juče bilo osam, maloprije pet, a evo sad nas dvojica ostala. Meni je skupo da idem s jednim likom samo, tako da ću je izgleda kod kuće gledat.Kamuflazn je napisao/la:Nas je trebalo ici 12. Boga mi ako na 5 naguramo dobro je.
Uopce nisu evropu dobro odradili, jos ako ne budu vazile godisnje nece biti 2 milje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Bukovice, ebala ti Tatar sve sto imas kurvo stara
Ma vala pun mi je k.... ovog preseravanja,ovaj nece zbog ovog,onaj nece zbog onog ma idite se vise ba.Isto neke babe ,ugl svakako nam je kur.ceva posjeta na Kosevu.Jad i bijeda,samo se trazi razlog da se ne mora doci....4 milje protiv Slobode ,vrijeme i termin fenomenalni ali jbg vazda ima razlog.
Ako je u 5 onda je vruce,ako je u subotu u pola 9 onda je kasno jer zaboga raja ode u grad na sisu,ako je u nedjelju u pola 9 onda jbg nedjelja kupa se raja sta li ne moze a posjeta u odnosu na rezultate mizerna,sramotna i onda mi nesto upravi seremo,je.bo vas grob pa nije ljetovanje nake aranžmane hocete vise...STA treba pansion,polupansion,zasebno kuhinja,WC...STA vec,bazen uz plazu ne kontam vas vise majke mi a na Kosevu posjeta KURCEVA.
Ako je u 5 onda je vruce,ako je u subotu u pola 9 onda je kasno jer zaboga raja ode u grad na sisu,ako je u nedjelju u pola 9 onda jbg nedjelja kupa se raja sta li ne moze a posjeta u odnosu na rezultate mizerna,sramotna i onda mi nesto upravi seremo,je.bo vas grob pa nije ljetovanje nake aranžmane hocete vise...STA treba pansion,polupansion,zasebno kuhinja,WC...STA vec,bazen uz plazu ne kontam vas vise majke mi a na Kosevu posjeta KURCEVA.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kakav autogol uprave, dan vas yebo retardirani radije ugasite tu marketing sluzbu bar ce pare za plate tih nesposobnih uhljeba ostat u klubu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Sta kukate, kao da Sarajevo igra svaki dan europu, pa vam skupo doci do Zenice. Idite po 4 u autu, pa nece biti skupo. Ko ' ce nama iz Tuzle , Bihaca , Posavine itd. obezbijediti prevoz. Bilo je mnogo raje protiv Celtika, sto ja znam i opet ce u cetvrtak biti abd. Nije klub duzan obezbijediti prevoz nikome. Meni do Zenice treba da dodjem na utakmicu 100 km, vama iz Sarajeva ne treba sigurno. Nije vam to izgovor, sigurno za jedan izlazak potrosite taj put do Zenice.
-
Historicar
- Kontakt:
Postavlja se pitanje, koliko im je uopšte stalo do EvropeKamuflazn je napisao/la:Uopce nisu evropu dobro odradili, jos ako ne budu vazile godisnje nece biti 2 milje.
Je l' moguće da ima ljudi koji opravdavaju indolentnost našeg marketinga?
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Bing [Bot], Ghost67, KarloIvandic, propoklopac, rimljanin90, Riziko i 56 gostiju.