Eto svake sedmice se igra EL.
15KM Zapad na danasnjem vaktu je "dzaba"...o istoku i sjeveru je besmisleno pricati.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kad vidim onaj vokativ na engleskom hoce nesto da mi bude. Happy birthday Mersudine.moj uzor-S.G je napisao/la:Ja sam ovo primjetio, sve kontam omakne sekosevskobrdo je napisao/la:Evo piše mi jaran da su u upravi zaposlili 'asistenta' onoj osobi što održava instagram. Kako bi, pazite ovo, ispravljao greške na engleskom jer ta osoba koja održava instagram ne zna engleski.
Nije bitno jesam li isao u glazgov ili ne, ja imam 1600KM mjesecnog prihoda. Zena i dijete. Ako je to dobrostojece onda ok. Fazon je da smo dozivljavali samarcine do malo u nazad iz kluba. Ovo je super. Jbg ne morate ici ne krivim nikog, ali nemojte odgovarat raju teskom pricom. Nemamo stadion, obecan nam je za 2,5 godine da cemo imati isti. Do tad borba i sabur. Idemo ovo odraditi. Sarajevo mora imati podrsku gdje god da igra.kosevskobrdo je napisao/la:Ti ako si išao u škotsku svaka čast, al to znači da si dobrostojeća osoba, financijski i nije ti problem taj 'j. cener'. E pa drug moj, ima ljudi kojim se na tom 'j ceneru' kuća vrti dva dana.Laznjak je napisao/la:Kad se sjetim Sumana, Muce, Dine i ostalih ubleha i sta sam prezivio sa njima ovo je med i mlijeko. Ne ljava marketing u neku ruku, u drugu svrsavamo kad izbace maju, duxu ili sal. Popravit ce se to polako. Pa znao sam doci ispred stadiona i iz nase uprave jave da mi nismo navijaci Sarajeva. Pa kud ces vecu samarcinu. Skupa karta ok. Igras 3 predkolo sta hoces... Sta bi da si ko ja ceko vizu za Skotsku 400KM bacio. J. Vas cener vise. Ako ces kukat u ovakvim tekmama onda j ti to.
Horde su svuda, tresu vam se muda
Niko ne govori da standardna raja neće ić na utakmicu zbog ovog. Već je fazon što će obična raja koja i ne prati klub toliko, a htjeli su ić, odustat zbog ovih cijena. Zbog ovako slabe organizacije, obavještavanja navijača o tome šta ih očekuje.
Ne igra se na koševu, kriva općina, ok. Igra se u Zenici, ok.
Pa dajte nam omogućite buseve po nižoj cijeni, voz, nešto uradite da pokažete da vam je stalo do tih navijača. Al jok. Sve naopako i nikako drugačije.
Nije problem doći u Zenicu, problem je kako se vratiti u Sarajevo, nema ništa do ujutro. Zato je uprava trebala organizovati vanredan prevoz. Ako treba, povratna karta se kupuje za određeno mjesto, koje se veže, za osobu(licna karta), pa nema problema za ev. štetu. Centrotrans nam je sponzor i ima kapacitet, voz može biti lokalni, sa maksimalno povecanim brojem vagona.... ali treba raditi, a ne palamuditi.mma_hz je napisao/la:Policija Ce biti na autobuskoj kao i na peronu tako da svako ko bude zelio bez problema moze doci i autobusom i vozom.Policija Ce biti an svakom koraku.
Laznjak
Znaci bozeKaunas je napisao/la: Kad vidim onaj vokativ na engleskom hoce nesto da mi bude. Happy birthday Mersudine.
Tebi je svejedno gdje god sa CLA-jem.AlfredNobel je napisao/la:Sve se može kad se hoće, tako da manite se šuplje. Da se igra u Gabeli, pa bih razumio, ali Zenica..
Detalji...? Moze i na pp.duplakruna46 je napisao/la:Ako se uspije sa dva igraca potpisati sto se pregovara, Emiru Hadzicu trebamo svi kolektivno...
Hajde molim te
Izjalovice se ne siriduplakruna46 je napisao/la:Ako se uspije sa dva igraca potpisati sto se pregovara, Emiru Hadzicu trebamo svi kolektivno...
Hajde molim te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.