Ovo je vise bio podsjetnik na ono sto vas ceka u suboturedbull93 je napisao/la:Koje glupo repliciranje na ovo sto sam objavio, ne mogu da vjerujem haha.BosniaBoston je napisao/la:redbull93 je napisao/la:Amaw poceo privatno prodavati karteKoji se ovdje lopovluk desio Boga ti pitaj.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Dokoljenko
- Kontakt:
Pa iskreno, nije kada ste vas dva idiota u pitanju.redbull93 je napisao/la:Sta coban zna sta je civilizovano prepucavanjeKockoglavi je napisao/la:Jel te bolan vise stid vrijedjati stslno.Dokoljenko je napisao/la:Kako lijep raspored. U subotu piškimo po krezavim turskim ikebanama pa za sedam dana sinovi koza.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Opet znaci zeljo i manijaci gracanica i zivulje planiraju napad na slucajne prolaznike kod Kapije? </3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Da vidis husa kako mu bi drago kad Zeljo zabi Zrinjskom.WestTrebina je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Za tebe je Hus Sarajevo!WestTrebina je napisao/la: Nase najvece janje je iz janje
![]()
23
Svi u napad, Horde zla zapad!
U cemu je fazon pa hordama fetis da se okupljaju na zeljeznickoj stanici
Jos hoce na zapad, koji odron jbt. Pa svaka navijacka skupina gleda da ode na stranu gdje im je maticna tribina. Oni hoce na ZAPAD. A mogu na sjever iza golaGoosman je napisao/la:Čuj samo tri tribine, i jedna će im bit dosta.
ŽELJEZNIČAR 1921
Bitno je lijepo se ponašat i poštovat domaćina.biceDUPLA je napisao/la:Jos hoce na zapad, koji odron jbt. Pa svaka navijacka skupina gleda da ode na stranu gdje im je maticna tribina. Oni hoce na ZAPAD. A mogu na sjever iza golaGoosman je napisao/la:Čuj samo tri tribine, i jedna će im bit dosta.Mozda su se ukenjali posto nema buseva pa da se svi zbiju jedan do drugog.
💩💩
Vase je samo da u cetvrtak pratite FKS i Zrinjski u Evropi.. To koliko ce biti navijaca i gdje ce biti smjesteni nije vas problem 
Da vi igrate Evropu, i da ste u 3 pretkolu, onda bi vasa uayebancija imala smisla.
Zaboravljate da vi Evropu ne igrate.
Da vi igrate Evropu, i da ste u 3 pretkolu, onda bi vasa uayebancija imala smisla.
Zaboravljate da vi Evropu ne igrate.
Nije ni nas problem sto vi ne igrate Evropu, pa ste najaktivniji tamo gdje ne trebate biti. Pokriti se usima do sljedeceg ljeta, kada cete nadam se igrati Evropu. Jer ipak, bolje vi nego oni cigani, zar ne ?
Boli vas khurac dje mi igramoGoosman je napisao/la:Nije naš problem, zato i igrate u Zenici.
- svrakino1921
- Kontakt:
Goosman je napisao/la:Nije naš problem, zato i igrate u Zenici.
svrakino1921 je napisao/la:Goosman je napisao/la:Nije naš problem, zato i igrate u Zenici.![]()
- Kockoglavi
- Kontakt:
Pa iskreno, nije kada ste vas dva idiota u pitanju.
[/quote][/quote][/quote]
Toliko o tvojoj kulturi.
Toliko o tvojoj kulturi.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma ovo je ista stvar ko na svjetskom prvenstvu u Rusijiredbull93 je napisao/la:Amaw poceo privatno prodavati karteKoji se ovdje lopovluk desio Boga ti pitaj.
A i nema gdje drugo nego tamo gdje su najskuplje karte
Hvala ti na ovoj objavi
GOLEM SI ZELJO
Ma igrali bi oni i u OlovuStroj1946 je napisao/la:Boli vas khurac dje mi igramoGoosman je napisao/la:Nije naš problem, zato i igrate u Zenici.
Ali, bili su svi iz kluba na kursu tako da ne sumnjam da su taj veliki problem rijesili...
E, sad hoce li nauciti da ispunjavaju,a na terenu da izvise i da opet gledaju Sarajevo u Evropi, to cemo tek vidjeti...
Sta rece ziv biosvrakino1921 je napisao/la:Ma ovo je ista stvar ko na svjetskom prvenstvu u Rusijiredbull93 je napisao/la:Amaw poceo privatno prodavati karteKoji se ovdje lopovluk desio Boga ti pitaj.
A i nema gdje drugo nego tamo gdje su najskuplje karte
Hvala ti na ovoj objavi
GOLEM SI ZELJO
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Gledaj naslova
GRBAVICA NIJE OBORILA REKORD BILINOG POLJA (pa logicno da nije niti ce
)
https://sportsport.ba/fudbal/grbavica-n ... lja/328634
GRBAVICA NIJE OBORILA REKORD BILINOG POLJA (pa logicno da nije niti ce
https://sportsport.ba/fudbal/grbavica-n ... lja/328634
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.