Hahahah možda s tenkom ideDerdiyok je napisao/la:I ja čitam sad, šta reko 40, možda mu curi gorivo.emir18 je napisao/la:Sta vozis tebra pa ti treba 40 km goriva do Zenice i nazad,ja za 50 do Jadrana i nazad mogu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lecler je napisao/la:Hahahah možda s tenkom ideDerdiyok je napisao/la:I ja čitam sad, šta reko 40, možda mu curi gorivo.emir18 je napisao/la:Sta vozis tebra pa ti treba 40 km goriva do Zenice i nazad,ja za 50 do Jadrana i nazad mogu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko o cemu, pitari o posjeti i cijena karti 
100 puta ispricano...
Jedini minus je sto do sada nista zvanicno nije izaslo. Uzas.
Ja nesto hocu da vjwrujem da oni pregovaraju oko prevoza, pa cekaju neke povratne informacije, sl to je ono trazenje dlake u jajetu... Usrali su, koliko god su se trudili oko organizacije, ako uopste jesu, moralo se do nedelje znati sve informacije.
Ja imam godisnju, oticicu u Zenicu aBd, i necu kartu kupiti.
Pa ako me ne puste, sjedit cu ispred stadiona. Ne zato sto nemam para da kupim, nego zato sto smo svi sa clanskom i godisnjom zasluzili ulazak. Ako je noglo na Kosevu, moze i dole.
Glupo ovo sve, jer sam do jucer 100% bio siguran za godisnje, a sad evo vec sumnjam da je ulaz slobodan...
Zao mi je sto imamo vrhunsku priliku, a neko se tamo zayebava.
Samo nemojte o posjeti vise, da je djaba ulaz neko bi rekao sto nije i prevoz djaba... Ili obrstno...
100 puta ispricano...
Ja nesto hocu da vjwrujem da oni pregovaraju oko prevoza, pa cekaju neke povratne informacije, sl to je ono trazenje dlake u jajetu... Usrali su, koliko god su se trudili oko organizacije, ako uopste jesu, moralo se do nedelje znati sve informacije.
Pa ako me ne puste, sjedit cu ispred stadiona. Ne zato sto nemam para da kupim, nego zato sto smo svi sa clanskom i godisnjom zasluzili ulazak. Ako je noglo na Kosevu, moze i dole.
Glupo ovo sve, jer sam do jucer 100% bio siguran za godisnje, a sad evo vec sumnjam da je ulaz slobodan...
Samo nemojte o posjeti vise, da je djaba ulaz neko bi rekao sto nije i prevoz djaba... Ili obrstno...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo mene pitaju šta je sa tim prijevozom, ko ono svi zavise od ta 2-3 busa ili koliko već koja bi opet morali platitiZip je napisao/la:Ko o cemu, pitari o posjeti i cijena karti
100 puta ispricano...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Samo treba spustiti loptu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ne profesionalno al jbga,sacekajmo danas konacno obavjestenje iz kluba,nadam se da ce se oglasiti do 12 sati,da smo na cisto svi kako sta i da se znamo organizovati,svi izmedju sebe i otici u Zenicu kako znamo i umijemo i podrzimo nase Sarajevo,sve je ovo sa stadionom **** sramota,al to imamo priliku na lokalnim izborima pokazat,sta mislimo,al ljudi dragi Man.Utd, Hsv, Besiktas,Dinamo kyev,Atalanta,Borusia,Celtic pa sad Bate nase Sarajevo igra sa velikanima kakvi i sami jesmo u Zemlji nasih pradjedova..U cetvrtak ce vam biti krivo ako ne budete tu,a budu se pisale nove stranice historije naseg fubalskog kluba....SVI U ZENICU
GDJE GOD DA IGRAS TI,UVIJEK TU SMO MI!
GDJE GOD DA IGRAS TI,UVIJEK TU SMO MI!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Zapamtite da je nasa posjeta losa iskljucivo zbog stadiona. Vidjecete kad kone pokriju istok. Imat ce prosjek 7 milja. A mi cemo kaskat na pisljivih 4 hiljade narednih 10 godina. Kad bi imali mali stadion od nekih 18 milja, sa pokrivenim tribinama, lijepim ugodjajem, na finoj lokaciji, garantujem da bi imali prosjek 10 milja. Gdje mozes dovesti porodici, pojesti, popiti, kupiti suvenir. Ko ce se ba mrznuti na Kosevu pa makar da je dzaba karta. Pa ko dijete sam se smrzo milion puta, sve misleci da ce biti bolje. Nista se buraz nije promjenilo, a sad ce mi trajncika. Ovo vise nije pitanje zaebancije, ovo je postalo ultimatum, i nama i drzavi. Hocemo lokaciju gdje ce svima biti dostupno i hocemo stasion po mjeri a ne hebeni kolesum gdje mi treba dvogled da gledam utakmici i jakna u sred jula...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Raja nista od prevoza od strane kluba, centro nece da vozi iako su partneri kluba, voz nece svakako tako da ostaje standardno ono nase u auta kombije i svi u zenicu
A sto to znaci da je dobrostojeci prijatelju? Evo ja sam bio u skotskoj i moji drugovi i niko HAMAN nije dobrostojeci vec smo svi posao, pored posla birikanje sa strane, snalazenje .. ljudi su dizali mikrokredite da bi isli a moglo se je uz malo samo truda i zelje .. viza 350,karta izmedju 150e i 300e i et ostalo skontaj ..ljudi su se gurali izmedju sebe i eto gostovanje se odradilo ..a moglo nas je bit 3x vise nego to je taj luzerski mentalitet nije se ni krenulo vec se kudi preskupo, vize se odbijaju, bla bla .. niko nije odbijen za vizu cak je isao momak koji uopste nije zaposljen iako traze u dokumentima da si zaposlen i da imas platu .. pustimo se supljekosevskobrdo je napisao/la:Ti ako si išao u škotsku svaka čast, al to znači da si dobrostojeća osoba, financijski i nije ti problem taj 'j. cener'. E pa drug moj, ima ljudi kojim se na tom 'j ceneru' kuća vrti dva dana.Laznjak je napisao/la:Kad se sjetim Sumana, Muce, Dine i ostalih ubleha i sta sam prezivio sa njima ovo je med i mlijeko. Ne ljava marketing u neku ruku, u drugu svrsavamo kad izbace maju, duxu ili sal. Popravit ce se to polako. Pa znao sam doci ispred stadiona i iz nase uprave jave da mi nismo navijaci Sarajeva. Pa kud ces vecu samarcinu. Skupa karta ok. Igras 3 predkolo sta hoces... Sta bi da si ko ja ceko vizu za Skotsku 400KM bacio. J. Vas cener vise. Ako ces kukat u ovakvim tekmama onda j ti to.
Horde su svuda, tresu vam se muda
Niko ne govori da standardna raja neće ić na utakmicu zbog ovog. Već je fazon što će obična raja koja i ne prati klub toliko, a htjeli su ić, odustat zbog ovih cijena. Zbog ovako slabe organizacije, obavještavanja navijača o tome šta ih očekuje.
Ne igra se na koševu, kriva općina, ok. Igra se u Zenici, ok.
Pa dajte nam omogućite buseve po nižoj cijeni, voz, nešto uradite da pokažete da vam je stalo do tih navijača. Al jok. Sve naopako i nikako drugačije.
Ja se nadam opet da će nas u Zenici biti minimalno 6-7 hiljada.Od te cifre pola raje će doći iz okolnih mjesta oko Zenice.Bice nešto neutralne raje iz Zenice,tako da neće ni biti loša ta posjeta,stim da smo bukvalno gosti.
Sto se tice uprave i organizacije nije dobro,al opet ako pogledamo Zenica jbt nije Prag.
Ja se nadam da ce danas biti neko saopštenje za organizaciju i prevoz do Zenice,jos kad bi sijevnuo neki potpis, to bi bilo ekstra.
Sto se tice uprave i organizacije nije dobro,al opet ako pogledamo Zenica jbt nije Prag.
Ja se nadam da ce danas biti neko saopštenje za organizaciju i prevoz do Zenice,jos kad bi sijevnuo neki potpis, to bi bilo ekstra.
Dobio sam info od druga redjepagica da je ovaj Kebah prejeben igrac.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma bice nas tamo a koga nema bez njega se moze, mi realno vako znamo malo kukat oko svega, nekad imam osjecaj da bi se raskukali sto samo zenama puste za 8. mart, i meni je zao sto ne mozemo pred 30k ljudi gledati na kosevu ali Boze moj, raja koja ne moze, nema potrebe da ikoga vrijedja iz uprave, nezadovoljstvo da, ali uvrede jok. Sve se moze normalno rijesiti, plus mi bolje igramo sto manje raje ima
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ElCartel11
- Kontakt:
Da vi samo znate kakav stroj @skoro voziLecler je napisao/la:Hahahah možda s tenkom ideDerdiyok je napisao/la:I ja čitam sad, šta reko 40, možda mu curi gorivo.emir18 je napisao/la:Sta vozis tebra pa ti treba 40 km goriva do Zenice i nazad,ja za 50 do Jadrana i nazad mogu?
On dok ga pogleda potrosi mu 10KM.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Onda, da ne pustamo navijace i da osvojimo EL...AngelDiMaria je napisao/la:Ma bice nas tamo a koga nema bez njega se moze, mi realno vako znamo malo kukat oko svega, nekad imam osjecaj da bi se raskukali sto samo zenama puste za 8. mart, i meni je zao sto ne mozemo pred 30k ljudi gledati na kosevu ali Boze moj, raja koja ne moze, nema potrebe da ikoga vrijedja iz uprave, nezadovoljstvo da, ali uvrede jok. Sve se moze normalno rijesiti, plus mi bolje igramo sto manje raje ima
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sto posto, nema vise bekica na beku da na psovke pogleda tetovazu i hladno i sljedecu prebaci preko tribinaVanja8 je napisao/la:Onda, da ne pustamo navijace i da osvojimo EL...AngelDiMaria je napisao/la:Ma bice nas tamo a koga nema bez njega se moze, mi realno vako znamo malo kukat oko svega, nekad imam osjecaj da bi se raskukali sto samo zenama puste za 8. mart, i meni je zao sto ne mozemo pred 30k ljudi gledati na kosevu ali Boze moj, raja koja ne moze, nema potrebe da ikoga vrijedja iz uprave, nezadovoljstvo da, ali uvrede jok. Sve se moze normalno rijesiti, plus mi bolje igramo sto manje raje ima![]()
![]()
AngelDiMaria je napisao/la:Sto posto, nema vise bekica na beku da na psovke pogleda tetovazu i hladno i sljedecu prebaci preko tribinaVanja8 je napisao/la:Onda, da ne pustamo navijace i da osvojimo EL...AngelDiMaria je napisao/la:Ma bice nas tamo a koga nema bez njega se moze, mi realno vako znamo malo kukat oko svega, nekad imam osjecaj da bi se raskukali sto samo zenama puste za 8. mart, i meni je zao sto ne mozemo pred 30k ljudi gledati na kosevu ali Boze moj, raja koja ne moze, nema potrebe da ikoga vrijedja iz uprave, nezadovoljstvo da, ali uvrede jok. Sve se moze normalno rijesiti, plus mi bolje igramo sto manje raje ima![]()
![]()
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nego, ovi insajderi st ospominju da cemo uskoro otic zadovoljiti emira zbog pojacanja, nek napisu u pp ko je, ja cu njih
Koja je fora da HZ budu na zapadu?
Da ne misle da ce biti mala sjeverna tribina
Da ne misle da ce biti mala sjeverna tribina
E moj skoro sad mi je sve jasno.
Mala ćuna, veliko i jako auto. Uvjek su ljudi neke nedostatke pokusavli nadoknaditi sl jbg
Mala ćuna, veliko i jako auto. Uvjek su ljudi neke nedostatke pokusavli nadoknaditi sl jbg
NUMAN KURDIĆ JEDAN JE OD VAS!!!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 147 gostiju.