Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Željovac
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Željovac » 07 nov 2010, 21:10

Ja se ni ne žalim što nema Višće i Kerle, jer je liga takva kakva je. Iako bi se na taj način i ona sama odlično promovisala. Također se ni za Cocalića nisam žalio dok je igrao u Želji.
Na Bešića i Vranješa se ne "pišam". Pogotovo ne na ovog prvog. Za drugog sam rekao da igra u Moldaviji, jer si prvi objašnjavao kako je igrao neke strašne mečeve, koje niko drugi nije. Igrao je i Nedim Jusufbegović na Anfieldu, pa u Želji nije meda mogao. Evo još jednog materijala za reprezentaciju :mrgreen: 8-)

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 nov 2010, 23:51

kakav je tip igraca onaj cajic iz teplica,10tka ili centralni vezni koji igra podjednako dobro u oba smjera?

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 nov 2010, 00:28

Željovac je napisao/la:Ja se ni ne žalim što nema Višće i Kerle, jer je liga takva kakva je. Iako bi se na taj način i ona sama odlično promovisala. Također se ni za Cocalića nisam žalio dok je igrao u Želji.
Na Bešića i Vranješa se ne "pišam". Pogotovo ne na ovog prvog. Za drugog sam rekao da igra u Moldaviji, jer si prvi objašnjavao kako je igrao neke strašne mečeve, koje niko drugi nije. Igrao je i Nedim Jusufbegović na Anfieldu, pa u Želji nije meda mogao. Evo još jednog materijala za reprezentaciju :mrgreen: 8-)

[youtube][/youtube]
Bez ikakvog omalozovanja,al Sehic je stvarno samo prosjecan golman,cak i za nasu ligu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 nov 2010, 01:03

Oscilira momak previše. Ali prošle godine je u luđačkoj drugoj polusezoni bio jedan od najboljih i uopšte najzaslužnijih za titulu. Tako da odmah to nije prosječno. Nedavno napunio 22 i ni to nije prosjek. Bio kapiten mlade reprezentacije i Želje i ni to nije prosjek. Daleko je to sve od prosjeka. I danas je imao jednu strašnu odbranu kod 1:0. Na 1:00 ovog videa.
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 nov 2010, 01:10

Svakako da je talenat,ali jos to nije to,treba on jos dosta da se poboljsa,prije par godina je cak bila i prica da ga zeli Juventus..
Al vidi ga recimo ovdje na 02:09,a i inace zna cesto izletiti u prazno :roll:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 nov 2010, 02:19

Znam ja to sve, vjeruj. Malo je reći da oscilira. To za Juventus je bila presmiješna šuplja. Uglavnom zadnju godinu se baš osjetno stabilizovao i ako usavrši i istrčavanja moglo bi biti svašta. Ističe mu ugovor sa Željom na kraju sezone i u svakom slučaju će otići u jaču ligu, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje. I za moj ukus se presporo razvija, ali opet neke odbrane su mu pokazatelj golemog potencijala, za kojeg mu je krajnje vrijeme da ga realizira. Zadnjih nekoliko utakmica je bez greške, uz dosta odličnih i nekoliko strašnih odbrana. A čini mi se da je i sigurniji na izlijetanjima. Ranije ja na svakom meču morao imati bar jednu grešku.

Visca el Višća!

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 08 nov 2010, 11:34

Željovac je napisao/la:Ja se ni ne žalim što nema Višće i Kerle, jer je liga takva kakva je. Iako bi se na taj način i ona sama odlično promovisala. Također se ni za Cocalića nisam žalio dok je igrao u Želji.

[youtube][/youtube]
Ovo materijal? 8-) 8-) 8-)

Pogledaj malo Jasmina Burića

[youtube][/youtube] Potez na 0:46 ! :D :D :D Molim lijepo!

Nešto mi nije čudo da ga papak ne zove... pogledajte samo te reflekse i kako bez straha izlazi na igrače.

Stvarno ne znam... ako onaj BH Ronaldinho Hasagić može u repku onda Burić ...
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 08 nov 2010, 11:40

Željovac je napisao/la:Ja Bešića apsolutno podržavam i drago mi je zbog tog poziva, iako mislim da je nezaslužen, jer u karijeri nije odigrao seniorsku utakmicu. A šprdam se sa Sušićem kod kojeg je moguće biti standardan u reprezentaciji, a nikad ne igrati za klub. Sa Bešićem ni u kom slučaju.

Višća
Zašto su kod tebe svi reprezentativci igrači Željezničara?

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 08 nov 2010, 12:56

almin9 je napisao/la: Potez na 0:46 ! :D :D :D Molim lijepo!

Nešto mi nije čudo da ga papak ne zove... pogledajte samo te reflekse i kako bez straha izlazi na igrače.

Ma kakav strah,poznat je po tome da isto brani bio na travi ili betonu na staklu..Njemu je najveca mana sto je nekakav krhak.malo malo povrijedi se

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 nov 2010, 14:52

Kako rekoh svi ''guraju''igrace iz svoje mahale.I onda na kraju stvarno ispadne lakrdija u vezi nekih ekstra spiskova.I ovako i onako.Ciro vam je zvao po 30 igraca,usutio vecinu napaljenih navijaca i onda ih pola od toga krhnuo na tribine.Pedagoski i jako dobro za daljni podstrek igraca ,nema sta.
Zato smirite dozivljaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 08 nov 2010, 14:55

kad se keno oprosti od repke logicno je da buric bude no. 2 iza begovica..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 08 nov 2010, 16:24

buric je igrama zasluzi da se pozove u reprezentaciju, a ja mislim da bi sad morao biti i ispred begovica jer za golmana je najbitnije da je standardan, sto begovic do zadnje nije bio... sad ce neki opet reci begovic igra(al na klupi XD ) u jacoj ligi, a buric brani u evropa ligi i branio je protiv citya... daleko od toga da osporavam kvalitet begovica vjerovatno je i bolji od burica, ali ako golman nema kontinuitet nije vise ni toliko kvalitetan...

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 08 nov 2010, 18:47

delija je napisao/la:

Ma kakav strah,poznat je po tome da isto brani bio na travi ili betonu na staklu..Njemu je najveca mana sto je nekakav krhak.malo malo povrijedi se
Može se iskoristit'. Nisam upoznat s tim povredama al' et... Uglavnom, bolji je od Hasagića.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 nov 2010, 19:03

almin9 je napisao/la:
delija je napisao/la:

Može se iskoristit'. Nisam upoznat s tim povredama al' et... Uglavnom, bolji je od Hasagića.
teško da je on bolji od njega ali kad bude imao godina i iskustva kao i Kenan onda možda i bude a trenutno mu fali upravo to iskustvo a i mislim da Keno ima puno veće samopouzdanje što je itekako bitno za jednog golmana, mada Burić mora jednostavno biti među 3 golmana i to u svakoj od narednih tekmi repke.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 nov 2010, 19:14

i meni nije jasno zasto se Buric zaobilazi... Valjda sto igra manje atraktivnu ligu, pa onda ga nemoj ni za treceg golmana nego uvaljuj nekog iz nase lige koji svakako nece zaigrati... Stede pare na putnim trskovima kako ja vidim, **** posla... :D

Buric je solidan golman mada mi ne ulijeva neko samopouzdanje... No, to je cisto licni utisak i nema veze mozda s realnoscu... Volio bih ga u svakom slucaju vidjeti u repki sto prije, jer je kvalitet, a kao takav pripada tamo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 nov 2010, 19:32

Kako vam nije jasno da Susic ne zna da igraci poput Cocalica, Burica i Ljevakovica uopste postoje? On kad je doso jedva je znao ko je Dzeko. Covjek pojma nema o nasim igracima. Gori je od Cire sto se toga tice. Ovaj je barem sluso savjete, ovom ne vrijedi nista govorit.

PS: Gdje je onaj novi Beckenbauer Ediz? :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 nov 2010, 19:35

almin9 je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Ovo materijal? 8-) 8-) 8-)

Pogledaj malo Jasmina Burića

[youtube][/youtube] Potez na 0:46 ! :D :D :D Molim lijepo!

Ja bi volio vidjeti Burica u repci. Treba ga dovesti u repku i da ga vidi svjet, jer momak ima puno pontencijala. Sigurno je blizo Begovica.
I ovog isto, cekam dugo da ga vidim da zaigra u repci. Momci igraju u klubu. koji je ispred juventusa i Man City-a.
Sad ako pobjede Red Bulls idu dalje.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 nov 2010, 19:52

Cartman je napisao/la:Kako vam nije jasno da Susic ne zna da igraci poput Cocalica, Burica i Ljevakovica uopste postoje? On kad je doso jedva je znao ko je Dzeko. Covjek pojma nema o nasim igracima. Gori je od Cire sto se toga tice. Ovaj je barem sluso savjete, ovom ne vrijedi nista govorit.

PS: Gdje je onaj novi Beckenbauer Ediz? :lol:
Spominjao je Pape da bi Cocalić (igrač najgore ekipe grčkog prvenstva) mogao biti pozvan...

I šta ti Ediz smeta, pričalo se da bi mogao biti pozvan. Ima naše korijene, dobro je igrao u Turskoj, spominjalo se da će preći u Galatu ili Fener... sad slabo (ne)igra, i normalno niko ga i ne spominje.
100% sportski i krajnje opušten potpis

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 08 nov 2010, 20:06

[youtube][/youtube]
Novi Nadarević :D .

kuk
Kontakt:

Post Postao/la kuk » 08 nov 2010, 20:16

Po tom klipu Buric izgleda strava..kakav Hasagic, kakav Begovic...volio bi ga vidjeti barem u prijateljskoj..ali ima vremena (nadam se)..svidja mi se kako se koncentrise na pravac lopte do zadnje milisekunde za sto bolji refleks i gleda (barem mi se cini) nogu protivnika do zadnje dekike tako da ima bolji uvid gdje ce pucati...u klipu ne vidim da fata lopte ali se ti udarci i tesko fataju...dajte jos koji klip od njega ako moze

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GG3, Goalgetter, kogmagie46, mukydesign, RacioEmocionalan i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []