FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ekipa koja poslije pobjede u Vrapcicima na domacem terenu docekuje nas, po tradiciji nema sta trazit.
U Zenici sigurno treba igrati oprezno, licno bih bio zadovoljan s 0:0. Jedan bod je sasvim dobar, ako se uzme u obzir u kakvoj euforiji docekuju utakmicu.
Nasa prednost ce biti sigurno raspolozeni Jamak, sve nade polazem u njega
Nesto slicno kao Ivan 
Nasa prednost ce biti sigurno raspolozeni Jamak, sve nade polazem u njega
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Teski dani dosli. Izdrzat ce brat i to.GOAT je napisao/la:HongKong je napisao/la:Sta li je s facom s ulica? Ne javlja se nesto s provjerenim informacijama. Moze bit da gura glavu opet u Amarov pakas.![]()
Vidio sam ga jucer ispred stadiona.Slab je nekakav,zgazile ga godine skroz,blijed je i jedva prica.
Cuva Bog Zelju svog!
0:0 samo jer bi ne bi primili gol i to bi bila 4 zaredom bez primljenog golaBezideja je napisao/la:U Zenici sigurno treba igrati oprezno, licno bih bio zadovoljan s 0:0. Jedan bod je sasvim dobar, ako se uzme u obzir u kakvoj euforiji docekuju utakmicu.
Nasa prednost ce biti sigurno raspolozeni Jamak, sve nade polazem u njegaNesto slicno kao Ivan
Ako vec mora remi nek bude 0:0
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I ja nekako imam šuhvu za iksićem nekim, al nadati se pobjedi svakako
naložiće njih Amar, nekad atmosfera sa tribina protivnika bude i dodatni podstrek ;]]
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zadnjih 12 utakmica Amara protiv Čelika
7 - pobjeda
4 - remija
1 - poraz ( u prošloj najgoroj sezoni)
"Smrdi na dvicu, svi u Zenicu."
Nek neko napravi novi avatar sa ovim riječima
7 - pobjeda
4 - remija
Nema potrebe za pozivanjem navijaca u Zenicu.To samo treba radit kad je utakmica na Grbavici.Cevap je napisao/la:Zadnjih 12 utakmica Amara protiv Čelika
7 - pobjeda
4 - remija
23
Fino sam ustimao ovaj novi avatar nemojte da mijenjam Boga vam 
Napast ce nas ko i pitare prvih po sata,ho ruk sistem.Amar je penicilin za taktiku .Nek je njima Bog na pomoci protiv nas.Mislim u stvari sam siguran da ce mo ih razbiti ko beba zvecku.
E jesi ustimo avatar, haman da je manji od mog
Ko se razumije u ovo nek nam nareze par komada, kad ga stavim necu ga vise vadit tj. mijenjat makar niko ne doso na tekmu.
@Virtual imas li dokumentovan onaj boooooom vol.2 forum
Ko se razumije u ovo nek nam nareze par komada, kad ga stavim necu ga vise vadit tj. mijenjat makar niko ne doso na tekmu.
@Virtual imas li dokumentovan onaj boooooom vol.2 forum
Cuva Bog Zelju svog!
Ne zaebavaj me 
Cuj brata “necu ga vise vaditi”
Cuj brata “necu ga vise vaditi”
- Dokoljenko
- Kontakt:
Raja, jel' vidio ko Čurjuića? Kažu Dado ga u džepu nosa.
Moj Željo.
Moj Željo.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Razmahao se Čurjurić na početku utakmice, bio im je najbolji i najaktivniji igrač u prvom poluvremenu, al' smo ga brzo smirili, a u drugom poluvremenu mu je standardno nestalo snage, kao i u većini utakmici kada je igrao kod nas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Alispahic ledjima okrenut kad igra jaci i od Krpica, ne moze mu niko lopte uzet
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bez zaljetanja i polako sa najavama pobjeda. Tekmu po tekmu ici i nikad ne zaboraviti da nas Savez ceka na nisanu uvijek.
Sretno nam svima!
#SamoZajedno
Sretno nam svima!
#SamoZajedno
Biće guravo.Nisam ove sezone Gledao Čelik, ali mislim da su opasni u napadu.Dilaver, Huseinbašić, Okić nisu za potcijenit, plus motiv i domaći teren.
Bodom nebi bio nezadovoljan.
💩💩
Ja sam gledao Čelik protiv Širokog i Sarajeva, protiv Širokog na neke kontre i polukontre, protiv Sarajeva početni pritisak nista specijalno, 2 poluvrijeme ih Sarajevo ubilo, mogli su ih hladno uzeti, mislim da možemo izaći sigurno neporaženi iz ove utakmice.Goosman je napisao/la:Biće guravo.Nisam ove sezone Gledao Čelik, ali mislim da su opasni u napadu.Dilaver, Huseinbašić, Okić nisu za potcijenit, plus motiv i domaći teren.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Slazem se da ne treba biti euforican nakon tri kola i slazem se da je tesko gostovanje iz milion razloga i da nam je savez za vratom, ali ne znam ja opet imam vibru i predosjecaj da ce mo ih razbiti u subotu. Nije suplja loziona nego stvarno.tako mislim i osjecam.
Bit ce Zeljo sampionm
Bit ce Zeljo sampionm
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 5 gostiju.