FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Laznjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Laznjak » 06 avg 2019, 09:28

Ma raja malo tersa, jbg krivo je svima sto nije Kosevo. Sta ces bit ce ako Bog da brzo i stadion. Nego kad svane dan tekme i ponese te atmosfera, kad skontas da ti idu braca, da ide komsija, da klinci u naselju nose dresove, oni isti koje si nekad uveo na foru, kojima si kupio sladoled jer navijaju za Sarajevo, koji su ti ispisali lift i haustor bordo grafitima. Lupaju u kante od Jupola i pjevaju pjesme nama poznate, kad zagalamis na babu sto im psuje sa susjednog prozora, pa se i u tebi probudi onaj inat bosanski, pa kazes "j.bat cemo im mater danas" , ja moram biti tamo, stid me klinaca, ako me pitaju idem li sta cu im reci? Hocu li lagati raji da sam bio, a ja se krio u kuci 5 6 sati dok se sve smiri ili cu zagrliti brata do sebe na tribini i kao divljak pjevati svome Sarajevu iz srca, onako kako sam naucen od malena, onako kako sam ucio klince u mahali, onako kako cu i ja dijete uciti kao sto je mene stari.
Kad svane dan, uzet cu sal, obuci maju bordo boje i zapjevati
Gdje god da igras ti
Uvijek tu smo mi
Tebi pjevamo
Hajde samo zabij GOOOO.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 avg 2019, 09:30

Sta su trebali navijaci Boce i Rivera da urade, kad im je zakazana utakmica u Madridu. Pa istu napune..
A nama daleka Zenica :lol:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 06 avg 2019, 09:32

Zip je napisao/la:Koja je fora da HZ budu na zapadu?
Da ne misle da ce biti mala sjeverna tribina :kafa:
Koncentracija navijaca na jedno mjesto. Sto bi bili rastrkani na 3 tribine, kad ovako mozemo svi na jednu. Drugi razlog zato sto ce biti 4-5000 ljudi.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 avg 2019, 09:33

Kamuflazn je napisao/la:Dobio sam info od druga redjepagica da je ovaj Kebah prejeben igrac.
Ma druze dok ga ne vidimo svojim ocima, nikom ne treba vjerovati.

Nedo Bog da nije bilo prenosa kad je onaj Jahic bio na probi, i da se nije digla onolika prašina i dan danas bi taj lik bio u klubu.

Tacno smo ko Sjeverna Koreja, nismo u stanju pustiti navijace u trening centar kad je prijateljska(pa valjda smo mi ti zbog kojih se igra fudbal, o brojkama necu, nek nas je sramota), a nedo Bog omogucit prenos iz tc.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 avg 2019, 09:33

Nemojte biti babe koje kukaju samo, nego se lijepo organizujte i pravac Zenica.
Pa nije preko svijeta. Dodje ti haman kao predgradje. Od Hrasnice do Koseva ti treba vise vremena, nego sa Koseva do Zenice.
Nikakav izgovor niko nema da ne ode, osim onih koji zaista nemaju auto i nemaju mogucnost prijevoza.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 avg 2019, 09:34

Laznjak je napisao/la:Ma raja malo tersa, jbg krivo je svima sto nije Kosevo. Sta ces bit ce ako Bog da brzo i stadion. Nego kad svane dan tekme i ponese te atmosfera, kad skontas da ti idu braca, da ide komsija, da klinci u naselju nose dresove, oni isti koje si nekad uveo na foru, kojima si kupio sladoled jer navijaju za Sarajevo, koji su ti ispisali lift i haustor bordo grafitima. Lupaju u kante od Jupola i pjevaju pjesme nama poznate, kad zagalamis na babu sto im psuje sa susjednog prozora, pa se i u tebi probudi onaj inat bosanski, pa kazes "j.bat cemo im mater danas" , ja moram biti tamo, stid me klinaca, ako me pitaju idem li sta cu im reci? Hocu li lagati raji da sam bio, a ja se krio u kuci 5 6 sati dok se sve smiri ili cu zagrliti brata do sebe na tribini i kao divljak pjevati svome Sarajevu iz srca, onako kako sam naucen od malena, onako kako sam ucio klince u mahali, onako kako cu i ja dijete uciti kao sto je mene stari.
Kad svane dan, uzet cu sal, obuci maju bordo boje i zapjevati
Gdje god da igras ti
Uvijek tu smo mi
Tebi pjevamo
Hajde samo zabij GOOOO.
:clap:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 06 avg 2019, 09:35

ledesma je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Dobio sam info od druga redjepagica da je ovaj Kebah prejeben igrac.
Ma druze dok ga ne vidimo svojim ocima, nikom ne treba vjerovati.

Nedo Bog da nije bilo prenosa kad je onaj Jahic bio na probi, i da se nije digla onolika prašina i dan danas bi taj lik bio u klubu.

Tacno smo ko Sjeverna Koreja, nismo u stanju pustiti navijace u trening centar kad je prijateljska(pa valjda smo mi ti zbog kojih se igra fudbal, o brojkama necu, nek nas je sramota), a nedo Bog omogucit prenos iz tc.

Ma ovaj je lik pouzdan bas. Reko mi je ranije za jednog fudbalera i ispostavilo se tacnim da je dobar bio, nosio nam igru. Ali slazem se, vidjet cemo na djelu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 avg 2019, 09:47

Ako prođemo BATE, proći ćemo i Astanu. A imamo šansi, i to finih, bez obzira na povrede.

Usporedbe radi, Rijeka i Partizan, daleko veći koeficijent imaju od nas a put do grupne faze im je sljedeći: Rijeka igra protiv škotskog Aberdina pa protiv belgijskog Genta, Partizan igra protiv Yani Maltyaspora pa onda protov Molde/Aris.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 06 avg 2019, 10:06

Jel potpisao on i na koliko ako jeste? Mlad je ako je ista talentovan nek su ga potpisali

Pinta
Kontakt:

Post Postao/la Pinta » 06 avg 2019, 10:09

Sad mi u fan shopu rekoše za sat vremena bi trebale ulaznice bit puštene

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 avg 2019, 10:25

Dje zure, mogli su i sutra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 06 avg 2019, 10:34

Pantelija je napisao/la:Dje zure, mogli su i sutra
ili cak u cetvrtak
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 06 avg 2019, 10:37

Najbolje na kapiji da nam podijele, mi bi rekli onda e nigdje veze sto nisu po stolicama poredali hahahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 06 avg 2019, 10:37

Amca007 je napisao/la:Zapamtite da je nasa posjeta losa iskljucivo zbog stadiona. Vidjecete kad kone pokriju istok. Imat ce prosjek 7 milja. A mi cemo kaskat na pisljivih 4 hiljade narednih 10 godina. Kad bi imali mali stadion od nekih 18 milja, sa pokrivenim tribinama, lijepim ugodjajem, na finoj lokaciji, garantujem da bi imali prosjek 10 milja. Gdje mozes dovesti porodici, pojesti, popiti, kupiti suvenir. Ko ce se ba mrznuti na Kosevu pa makar da je dzaba karta. Pa ko dijete sam se smrzo milion puta, sve misleci da ce biti bolje. Nista se buraz nije promjenilo, a sad ce mi trajncika. Ovo vise nije pitanje zaebancije, ovo je postalo ultimatum, i nama i drzavi. Hocemo lokaciju gdje ce svima biti dostupno i hocemo stasion po mjeri a ne hebeni kolesum gdje mi treba dvogled da gledam utakmici i jakna u sred jula...
Sve potpisujem :salut:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 06 avg 2019, 10:44

Svi u Zenicu!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 06 avg 2019, 10:45

Joj kad aBd na ilidji nikne bordo arena sa 15 k sa natkrivenim tribinama osim juga
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 avg 2019, 10:54

A jbt nema ni s treninga slika, pa vidis ko trenira, a ko ne(zbog povreda). Tacno slab marketing.
Potura vrati se, sve ti je oprošteno :mrgreen:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 avg 2019, 11:02

SedrenikHz je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Zapamtite da je nasa posjeta losa iskljucivo zbog stadiona. Vidjecete kad kone pokriju istok. Imat ce prosjek 7 milja. A mi cemo kaskat na pisljivih 4 hiljade narednih 10 godina. Kad bi imali mali stadion od nekih 18 milja, sa pokrivenim tribinama, lijepim ugodjajem, na finoj lokaciji, garantujem da bi imali prosjek 10 milja. Gdje mozes dovesti porodici, pojesti, popiti, kupiti suvenir. Ko ce se ba mrznuti na Kosevu pa makar da je dzaba karta. Pa ko dijete sam se smrzo milion puta, sve misleci da ce biti bolje. Nista se buraz nije promjenilo, a sad ce mi trajncika. Ovo vise nije pitanje zaebancije, ovo je postalo ultimatum, i nama i drzavi. Hocemo lokaciju gdje ce svima biti dostupno i hocemo stasion po mjeri a ne hebeni kolesum gdje mi treba dvogled da gledam utakmici i jakna u sred jula...
Sve potpisujem :salut:
I ja.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 06 avg 2019, 11:20

Fudbalski klub Sarajevo 8. avgusta očekuje utakmica 3. kola kvalifikacija Evropa lige protiv BATE Borisova.

Ulaznice možete kupiti od danas, 6. avgusta na sljedećim lokacijama:

UTORAK 6.8.

BORDO Fan Shop 8 do 20h
Bordo kućica na Sarajevo Holiday Marketu (prekoputa BBI) 12 do 21h

SRIJEDA 7.8.

BORDO Fan Shop 8 do 20 sati
Bordo kućica na Sarajevo Holiday Marketu (prekoputa BBI) 12 do 21h

ČETVRTAK 8.8.

BORDO Fan Shop 8 do 16h
Bordo kućica na Sarajevo Holiday Marketu (prekoputa BBI) 12 do 16h

Cijene ulaznica:

Tribina Sjever – 5 KM
Tribina Jug – 5 KM
Tribina Istok – 12/10 KM
Tribina Zapad – 15/12 KM
Djeca do 14 godina – 2 KM

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo ostvaruju popust na iznos cijene pojedinačne ulaznice.

Zbog smanjenog kapaciteta stadiona u cilju zadovoljenja sigurnosnih normi susreta važit će sljedeće izmjene:

Vlasnici aktivnih bijelih članskih kartica moći će ući ISKLJUČIVO na tribine SJEVER i ZAPAD.
Vlasnici sezonskih ulaznica za tribinu ISTOK moći će ući ISKLJUČIVO na tribinu SJEVER i ZAPAD.
Sezonske ulaznice za tribinu SJEVER važe za tribinu SJEVER i ZAPAD
Sezonske ulaznica za tribinu ZAPAD važe za tribinu za koju su izdate.
Pojedinačne ulaznice za susret bit će moguće kupiti i u Zenici o čemu će javnost biti naknadno obavještena o prodajnim mjestima.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 avg 2019, 11:24

benko21 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Dje zure, mogli su i sutra
ili cak u cetvrtak
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️