FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ma Sane je 90% done deal, ostale su sitnice jos. Bice to zvanicno ubrzo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta je sa one njegove povrede, danas bi valjda trebalo biti malo vise informacija?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To Brazzo donosi bajramuke 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- anelbavarac
- Kontakt:
Cekamo majstora. 
Trenutno ne znaju kakvo je zdravstveno stanje Sanea.Ujutro bi se trebao obaviti pregled i onda će se znati detaljnije visina povrede.Nadam se da nam ćelavi mentol iz Katalonije neće upropastiti transfer.Omerbavarac je napisao/la:Sta je sa one njegove povrede, danas bi valjda trebalo biti malo vise informacija?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako ga je htio ko upropastiti to je Sane. Ja ne vidim da se Siti nešto buni na transfer, čak šta više mislim da ga forsiraju. Više je razloga, dobili bi velike novce, imaju malog Fodena kojeg će forsirati, imaju dovoljno krila i rizukuju sa Saneom da ne potpiše pa da tako izgube 50 miliona za igrača koji većinom sjedi na klupi.
Nije Sane želio igrati yebeni Community Shield u satima kad završava transfer karijere, nego ga je mentol Guardiola gurnuo u prvih 11 kako bi odmorio onog kloca Jesusa.
Nije mu nogu otkinuo, dobro je frajer. Pretjerujete.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
On nema šta želit-ne želit dok god je igrač Sitija ili dok ne zatraži transfer. Da je bilo imalo straha po ishod transfera sigurno ne bi igrao, ma ko da mu je trener. Ovako ovo ide nama u prilog jer ga jeftinije možemo dobiti a ako Sane neće kod nas opet nam je svejedno.
Nećeš ga dobiti jeftinije i ako je u pitanju nešto ozbiljno nećeš ga dobiti nikako.A nadam se da nije ozbiljno jer neće dati 100 mil i onda ga čekati do Božića da se oporavi.
Hoćemo dati jer je mlad, s sumnjam da je ACL. Siti zna da nam je zapelo i tako nas kuhaju. Kuhat će ako treba do septembra. Njima se ne žuri.
Ma kakav ACL, sasvim normalno hodao na proslavi. Vrlo vjerovatno kao i Coman protiv Spursa, malo jači udarac u koljeno.sljivo je napisao/la:Hoćemo dati jer je mlad, s sumnjam da je ACL. Siti zna da nam je zapelo i tako nas kuhaju. Kuhat će ako treba do septembra. Njima se ne žuri.
- anelbavarac
- Kontakt:
Katalonac zna odavno da Leroy ide u Bayern.
Zbog svog yebenog ega, i tvrdoglavosti stavio ga je u prvih 11. Cak se i onaj Falk prosuo sa tvrdnjom da nece konkurisati za prvi tim.
Nista se ne zna o tezini povrede, sto je cudno.
Zbog svog yebenog ega, i tvrdoglavosti stavio ga je u prvih 11. Cak se i onaj Falk prosuo sa tvrdnjom da nece konkurisati za prvi tim.
Nista se ne zna o tezini povrede, sto je cudno.
Pravi se nauka i filozofija oko običnog transfera. Jedino realno i bitno je visina odštete, i plata igraču, odnosno vrijednost robe, ostalo su sve besmislice i novinarske priče radi klikova. Poznati su uslovi rada: nama treba igrač, njima nije toliko potreban, on ganja bolji ugovor i to je to. Na osnovu toga se dogovara. Imaš par nepredviđenih situacija kao što je ova od juče ali ništa što nije moguće pretvoriti u broj. Ako je moguće dogovoriti transfer, dogovorit će se, ukoliko su strane zainteresirane. A ukoliko neko ide sa namjerom da drugog zaje.be ili da ciganči koji euro od toga nema ništa.
Pitanje je hoće li nakon transfera Sanea moći pokriti i kupovine Roca&Ziyech a oba su potrebna.Plus i dalje je upitnik nad Boatengom odlazak/ostanak vidim neki igrači bi željeli da Boa ostane.
Roca je mislim gotov. Čeka se da mu klub popusti ili da uplatimo klauzulu, nešto će se desiti od ovog dvoga. I ako Sane dođe neće niko više dolaziti. Nakon potrošenih 250 mil sumnjam da će i iduće neko doći.
- anelbavarac
- Kontakt:
Po kojoj logici ostaviti Boatenga, a prodati Hummelsa.
Velike su sanse da za Boatenga i nema zainteresivanih.
Sto nije nikakvo cudo.
Velike su sanse da za Boatenga i nema zainteresivanih.
Sto nije nikakvo cudo.
Hummelsa mozes prodati, Boatenga ne, logicnoanelbavarac je napisao/la:Po kojoj logici ostaviti Boatenga, a prodati Hummelsa.
Hummels je tražio transfer, nešto na što niko nije računao. A mislim šta su mislili, doći dvojica odbrambenih, mlađih i da sad ovaj ostane. A Boatenga neće niko, otišao bi taj brzo da ima interesanata, bar približno onoj cifri koju tražimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.