FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Posjeta na Kosevu ce biti poboljsana, tek kad budu uslovi na stadionu znatno bolji.
Do tad, bit ce par utakmica fina posjeta, kad krene neka euforija i kad se lijepo vrijeme poklopi. Sve ostalo, 2000 do 3000 najzagrizenijih je realnost.
Sam dozivljaj gledanja utakmice na Kosevu je nesto sto odvraca navijace.
Sablasno prazno je kad je gore 5000 ljudi.
Nikakvog ambijenta niti atmosfere nemas.
U Zenici ili na Grbavici, to je apsulutno drugacije.
Stadioncic od 12-13 hiljada ljudi na ok lokaciji, natkriven sa normalnim uslovima, donjeo bi prosjecnu posjetu od 7-8 hiljada.
Svaku utakmicu bi imao atmosferu da pozelis doci ponovo.
Zivimo u 21. vijeku. Zasto neko da se pati i trosi svoje vrijeme, za svoje pare, a prozvod i usluga su losi?
Do tad, bit ce par utakmica fina posjeta, kad krene neka euforija i kad se lijepo vrijeme poklopi. Sve ostalo, 2000 do 3000 najzagrizenijih je realnost.
Sam dozivljaj gledanja utakmice na Kosevu je nesto sto odvraca navijace.
Sablasno prazno je kad je gore 5000 ljudi.
Nikakvog ambijenta niti atmosfere nemas.
U Zenici ili na Grbavici, to je apsulutno drugacije.
Stadioncic od 12-13 hiljada ljudi na ok lokaciji, natkriven sa normalnim uslovima, donjeo bi prosjecnu posjetu od 7-8 hiljada.
Svaku utakmicu bi imao atmosferu da pozelis doci ponovo.
Zivimo u 21. vijeku. Zasto neko da se pati i trosi svoje vrijeme, za svoje pare, a prozvod i usluga su losi?
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ako dodje ovaj napadac sto pregovara sa nama ahmo klupa
Branimir Hrgota
Jel nas to malo hajcate, ja mislim da su sanse da dodje 1:100
Àaaàaaaaa
Àaaàaaaaa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Lik nema klub...hmmmledesma je napisao/la:Jel nas to malo hajcate, ja mislim da su sanse da dodje 1:100
Àaaàaaaaa
Pa mozda mu je krivo sto nas je onako unakazio pa hoce da se iskupi
Igrat cemo ko protiv Slobode sa 2 gore.Imao bi 4 spica ,svi pod ugovorom ,previse.kraljlavova je napisao/la:Ako dodje ovaj napadac sto pregovara sa nama ahmo klupa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bio bih najsretniji covjek na svijetu kad bi on dosao!ado-hz je napisao/la:Lik nema klub...hmmmledesma je napisao/la:Jel nas to malo hajcate, ja mislim da su sanse da dodje 1:100
Àaaàaaaaa![]()
![]()
![]()
Pa mozda mu je krivo sto nas je onako unakazio pa hoce da se iskupi![]()
To bi nam pred tekmu dodalo jos 2000 navijaca
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Haver ! je napisao/la:Branimir Hrgota
Sa plate od bar 500 000€ doci ce ovdje igrati za 10€ mjesecno
Sa svih blagodeti Bundeslige ce doci da igra po ovim oranicama
Iz uredjene Europe da dodje u ovu SDA - nargila kasabu
Sve da ne moze naci drugi klub u Budesligi, u drugoj Bundesligi sigurno moze bez problema.
Ne hajcajte bezveze raju stvarima koje nemaju dodirnu tacku sa ralnoscu.
Mozda su zvali momka da pitaju posto lim u njemackoj za krov na KosevuEvander je napisao/la:Haver ! je napisao/la:Branimir Hrgota![]()
![]()
![]()
Sa plate od bar 500 000€ doci ce ovdje igrati za 10€ mjesecno![]()
![]()
Sa svih blagodeti Bundeslige ce doci da igra po ovim oranicama![]()
![]()
![]()
Iz uredjene Europe da dodje u ovu SDA - nargila kasabu![]()
![]()
![]()
Sve da ne moze naci drugi klub u Budesligi, u drugoj Bundesligi sigurno moze bez problema.
Mi ko juventus , sado mazo klub, volimo ove sto su naz guzili
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima u Zenici i danas izgleda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ulaznice za utakmicu 3. kola kvalifikacija Evropa lige između FK Sarajevo i FC BATE Barysaŭ, pored prodajnih mjesta u Sarajevu od danas možete kupiti i u Zenici. #BordoLjeto #BordoPorodica
FK Sarajevo - FC BATE Borisov
FK Sarajevo - FC BATE Borisov
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Svi k'o jedan biće špica ispod krova!
Moramo podržati naš klub,ovo može biti historijska sezona ako prođemo Bate možemo se nositi sa Astanom.
Samo hrabro,volim te Sarajevo!
Svi u Zenicu!!!
Moramo podržati naš klub,ovo može biti historijska sezona ako prođemo Bate možemo se nositi sa Astanom.
Samo hrabro,volim te Sarajevo!
Svi u Zenicu!!!
ISTINA ZA VEDRANA!
Pa bolje ce mu biti i u 3. njemackoj ligi, austrijskoj, bejgijskoj drugoj itd. Morali bi mu dati minimalno 20 milja eura mjesecnu platu i da imamo realnu sansu da udemo u grupe EL da imali sanse da nam takav igrac dode. Totalno nerealna opcija.Evander je napisao/la:Haver ! je napisao/la:Branimir Hrgota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako je Icardi bolje nek ne dolazi, narusit ce atmosferu a Stanoje ce mu isprskat Wandu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mozda je opcija da ovdje odradi sezonu, pa kasnije u Kortrijk da ide.zagorski je napisao/la:Pa bolje ce mu biti i u 3. njemackoj ligi, austrijskoj, bejgijskoj drugoj itd. Morali bi mu dati minimalno 20 milja eura mjesecnu platu i da imamo realnu sansu da udemo u grupe EL da imali sanse da nam takav igrac dode. Totalno nerealna opcija.Evander je napisao/la:Haver ! je napisao/la:Branimir Hrgota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čekam post u kom će neko napsiati da je Hrgota tu negdje sa Guzinom.
Imao je Guzina bolju proslu sezonu od HrgoteGiljotina je napisao/la:Čekam post u kom će neko napsiati da je Hrgota tu negdje sa Guzinom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
On moze Guzini samo polizat guzinuGiljotina je napisao/la:Čekam post u kom će neko napsiati da je Hrgota tu negdje sa Guzinom.
15.10.2013.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Nema on toliku platu, on sad ima 0 eura,Evander je napisao/la:Haver ! je napisao/la:Branimir Hrgota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Realno moze doci i on i ivan mo
Bio je i atajic skoro pa prva violina celtica pa je sad u naselju pored kaknja
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, propoklopac i 38 gostiju.