Ne bi se složio, rekao bi da se neke ekipe više trudile protiv nas nego bilo koja druga utakmica (što je i logično, bili smo lider 29/30 sedmicabaltazar7 je napisao/la:
Navijam za Bratstvo a Slobodu simpatišemnaravno da je i Sloboda ušla na nakaradan način ali Sloboda je barem imala puno bolju ekipu a i doveli su igrače za PL. Vi ste zalutali. A zalutali ste zbog pogrešne slike koja je stvorena prošle sezone. Svi ste vjerovali da ste neka ekstra ekipa i da možete tako u PL. A stvarnost je bila skroz drugačija. Od 30 kola, barem ste pola, možda i više utakmica odigrali na prijateljskoj osnovi i na osnovu toga stvorili taj mit o kvaliteti. Da su neke ekipe igrale protiv vas kako znaju i mogu, ne bi vi vidjeli PL. A ja lično nemam problema ni sa Veležom ni sa Olimpikom ni sa bilo kojom ekipom. Ne pušim te priče o nekim tradicijama, veličinama itd...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- Dokoljenko
- Kontakt:
Stize pencilin za radioaktivne. Mali mali turski kmetovi. Ikebane. 
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Zenica ti radioaktivna a Sarajevo zvanicno medju najzagadjenijim u Evropi....(Tuzla da ne spominjemDokoljenko je napisao/la:Stize pencilin za radioaktivne. Mali mali turski kmetovi. Ikebane.
Totalno ste retardirani sa tim zajebancijama, razumijem iznervira se covjek ili tome slicno ali svakodnevno....Ne trebaju nama ustase i cetnici sami smo sebi dovoljni....Sacuvaj boze
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Kriminalna organizacija Zeljeznicar lobira za sudije kao protiv Zrinjskog. Vratio se Amar vratile se neregularnosti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Polako siso nema potrebe da stenješ, nismo vas još ni počeli yebavat. Budi strpljiv ikebano malena.avenija je napisao/la:Kriminalna organizacija Zeljeznicar lobira za sudije kao protiv Zrinjskog. Vratio se Amar vratile se neregularnosti.
Pusti aveniju, bunca isto prije svake utakmice samo add opponents name i udri 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Buncaju kako su prestali vijetnamcima da se uvlace. Sjetili se da imaju i svoj klub. Mislim "svoj".Osim13 je napisao/la:Pusti aveniju, bunca isto prije svake utakmice samo add opponents name i udri
Suspendovan pomoćni sudija za utakmice FK Željezničar - HŠK Zrinjski!
Vratio se Amar vratile se prljave igre, kupovine i neregularnosti !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
totalitare
- Kontakt:
evo prvi sudija suspendovan i to bas sa zeljine utakmice

Normalno, levat nam počistio čist gol i trebaju ga suspendovati yebem im majke svima redom u savezu!
Da li je suspendovan sudija iz DK-a što je propustio dati crveni karton Isakoviću za udaranje laktom Veselinovića, da li je suspendovan pomoćnik što je mahao Krpiću nepostojeći ofsajd kada je izašao 1 na 1 sa Bukvićem? Naravno da nisu, sve im yebem kriminalno!
Da li je suspendovan sudija iz DK-a što je propustio dati crveni karton Isakoviću za udaranje laktom Veselinovića, da li je suspendovan pomoćnik što je mahao Krpiću nepostojeći ofsajd kada je izašao 1 na 1 sa Bukvićem? Naravno da nisu, sve im yebem kriminalno!
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 06 avg 2019, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pomocni sudija suspendovan zbog ponistenog gola Zeca i pogresnog ofsajda dosudjenog za Zrinjski. Oba tima ostecena. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kontrasviju
- Kontakt:
Naravno, pa poništio nam čist gol. Sasvim zasluženo.totalitare je napisao/la:evo prvi sudija suspendovan i to bas sa zeljine utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1921
- Dokoljenko
- Kontakt:
Yebemo savezu mrtve. I pišamo çelika. ćelika. Zavisi od govornog područja. 
-
totalitare
- Kontakt:
Amaw = neregularnosti
avenija je napisao/la:Suspendovan pomoćni sudija za utakmice FK Željezničar - HŠK Zrinjski!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Još jedan korumpirani savez, Sergej Rumas yebem ti familiju!
https://sportsport.ba/fudbal/fs-bjeloru ... ovu/328654
https://sportsport.ba/fudbal/fs-bjeloru ... ovu/328654
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Dokoljenko je napisao/la:Stize pencilin za radioaktivne. Mali mali turski kmetovi. Ikebane.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Idi ba liječi se više. Jbt dan vise i Don Kihot i vaše brobe sa svima. Nemoj da počnem secirati sve utakmice gdje se navlacilo do besvjesti za Zelju pizde pizdave...Raonffa je napisao/la:Normalno, levat nam počistio čist gol i trebaju ga suspendovati yebem im majke svima redom u savezu!
Ne vrijedi ovo, gadjao je desnog lika u jaja, normalno da se sklonioredbull93 je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Stize pencilin za radioaktivne. Mali mali turski kmetovi. Ikebane.
pencilin
Mnogo gore je ono što nam je sudija u DK-u radio, sramota.Raonffa je napisao/la:Normalno, levat nam počistio čist gol i trebaju ga suspendovati yebem im majke svima redom u savezu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.