nketiah najvjerovatnije u leeds na posudbu kod bielse po meni odlican potez, a bayern zainteresovan za willocka

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
gdje kad sta?Harika je napisao/la:Stae ovo ode babuka Ozil?
Stani prodali Kosa a ostavili ovo groblje od odbrane, pa najboljeg defanzivca su prodali šta misle raditi s odbranom jbtanell je napisao/la:Znam samo da ćemo završiti ispred Junajteda.
Kossa su prodali zato što lik nije htio više igrati za Arsenal, a ove ostale neće niko da kupi...legenda reala je napisao/la:Stani prodali Kosa a ostavili ovo groblje od odbrane, pa najboljeg defanzivca su prodali šta misle raditi s odbranom jbtanell je napisao/la:Znam samo da ćemo završiti ispred Junajteda.
kakav se sastav za vikend očekuje u kojoj će formaciji ovu sezonu igrati Španac![]()
mnogo je nepoznanica
Odbili su 25 + 5AA23 je napisao/la:Uzmi 30 miliona i daj za Upamecana, baci Saku i Nelsona, yebo Iwobija ionako od njeg nikad igrač neće bit yebote, tačno znaš da će syebati svaku dobru priliku, otvoriti kontru ili pogriješiti bruku pasova.
30 miliona je fantastična stvar za njega iskreno.
Naprijed Lacazet-Aubaanell je napisao/la:Kossa su prodali zato što lik nije htio više igrati za Arsenal, a ove ostale neće niko da kupi...legenda reala je napisao/la:Stani prodali Kosa a ostavili ovo groblje od odbrane, pa najboljeg defanzivca su prodali šta misle raditi s odbranom jbtanell je napisao/la:Znam samo da ćemo završiti ispred Junajteda.
kakav se sastav za vikend očekuje u kojoj će formaciji ovu sezonu igrati Španac![]()
mnogo je nepoznanica
Moguće je da Ceballos neće biti spreman za Newcastle, onaj debil iz Barce ga pokupio pa će ove sedmice vidjeti hoće li on i Lacca moći igrati za vikend.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.