I onda se cude sto je slaba posjeta... Nit znas ko ce igrat, nit cemu da se nadamo yebo ih grob mrtvi, nema veznog, nema kondicionog, povrede konstantno, kasne pripreme, trenira ko kako hoce... hocu titulu i ove godine!Historicar je napisao/la:Ne razumijem zašto je problem da se klub oglasi par dana prije utakmice, da se kaže ko bi mogao biti u konkurenciji, ko neće biti, ko bi se mogao oporaviti do utakmice......Tako rade svi veci klubovi iz okruženja.Evo ti primjer Crvene zvezde, pošto pratim srbijanske sportske portale.Proteklih par dana su non stop pisali o Zvedinom timu koji će igrati protiv Kopenhagena, te analize, te ko će igrati, ko neće, ko je povrijeđen, ko će se oporaviti, svakodnevne izjave Vladana Milojevića, direktori Terzić i Mrkela svakodnevne izjave o prelaznom roku.....mi ovdje manje od 48 sati prije utakmice, ne znamo gotovo ništa.Laznjak je napisao/la:Nek vise nismo mahalski klub. Sta da mislim o klubu kad neki Musan i Ibro znaju ko potpisuje ubrzo. Nek oni u tisini rade i nek trofeje uzimaju...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Posjeta je slaba jer nam je sve drugo prece od kluba. Ne treba tu ttazit neke posebne izgovore
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kljuc u bravu, kanta yupola u ruku, i trljaj 
Eto ga i Panjeta je izašao 
lumani je napisao/la:Eto ga i Panjeta je izašao
Moze na zadnjeg veznog uskociti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A jeste zahmetli
Da probate naci prevoz , ponuditi prevoz i doci u zenicu umjesto da vas klub moli da dodjete na utakmicu ..
1. Iseljavanje stanovnistva
2. Losi stadioni i infrastruktura
Glavni razlog lose posjete
Pa sve ostalo
Da probate naci prevoz , ponuditi prevoz i doci u zenicu umjesto da vas klub moli da dodjete na utakmicu ..
1. Iseljavanje stanovnistva
2. Losi stadioni i infrastruktura
Glavni razlog lose posjete
Pa sve ostalo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A ljudi zasto protivnik mora znati ko se vraca u ekipu,I zasto da se pripreme,I vi navijaci pripremite grla I zagrijte dlanove,nije vasa briga ko ce igrati,nezz ni mi ko ce se u Batea vratiti jer ih ima povrijedjenih,a bice ih koji ce se vratiti
Samo Sarajevo
miky_hz je napisao/la:lumani je napisao/la:Eto ga i Panjeta je izašao
On je prvi napadač
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Andrej ima prednost, mlad je i ima više utakmica u zadnje vrijeme.miky_hz je napisao/la:lumani je napisao/la:Eto ga i Panjeta je izašao
Panjeta će na zapad, protiv Bateta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kada uporedimo region i veličine gradova kao i podijeljenost istih mi fakat ne kotiramo loše, čak štaviše.AngelDiMaria je napisao/la:Posjeta je slaba jer nam je sve drugo prece od kluba. Ne treba tu ttazit neke posebne izgovore
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sto je panjeta bio u čuzi,nesto dugo je biiomiky_hz je napisao/la:lumani je napisao/la:Eto ga i Panjeta je izašao
Nebi ni pojačanja samo nas insajderi isfuraše
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
Historicar
- Kontakt:
11 dana prođe kako Dženis Čosić rece, da će zadnji vezni biti završen za 2-3 danaAnex je napisao/la:Nebi ni pojačanja samo nas insajderi isfuraše
Al prođe od tad 11 dana a babo Atif se ne vrati nama, kažu da ga je kod Hadžića satr'o voz...Historicar je napisao/la:11 dana prođe kako Dženis Čosić rece, da će zadnji vezni biti završen za 2-3 danaAnex je napisao/la:Nebi ni pojačanja samo nas insajderi isfuraše
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nije Cosic nista slagao, samo treba svaki dan pogledati taj intervju i onda ce to na svoje doci. 
jel bordo vozskoroalen je napisao/la:Al prođe od tad 11 dana a babo Atif se ne vrati nama, kažu da ga je kod Hadžića satr'o voz...Historicar je napisao/la:11 dana prođe kako Dženis Čosić rece, da će zadnji vezni biti završen za 2-3 danaAnex je napisao/la:Nebi ni pojačanja samo nas insajderi isfuraše
@historicar ima nesto negativno sto si zaboravio al necu ti reci a mozda i znas al cuvas za kasnije
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- egocentrik
- Kontakt:
Jesi li ti normalan ?Pitar1946 je napisao/la:Sto je panjeta bio u čuzi,nesto dugo je biiomiky_hz je napisao/la:lumani je napisao/la:Eto ga i Panjeta je izašao
Opcenito sta vam je ljudi, nemojte tastatura bojsi biti.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
https://www.wunderground.com/forecast/b ... alwx_10day
Sunčano!
Ko napiše da je šteta što neće biti kiše, jer uvijek pobijedimo kad ona pada, nek se vješa.
Sunčano!
Ko napiše da je šteta što neće biti kiše, jer uvijek pobijedimo kad ona pada, nek se vješa.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nego, sta ti mislis jesmo li se odrekli procenta od Anđušića, za Guzinu ?Historicar je napisao/la:11 dana prođe kako Dženis Čosić rece, da će zadnji vezni biti završen za 2-3 danaAnex je napisao/la:Nebi ni pojačanja samo nas insajderi isfuraše