To se svi pitamo.harden je napisao/la:Sta puse Nedved i Paratici sa ostatkom uprave?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
To se svi pitamo.harden je napisao/la:Sta puse Nedved i Paratici sa ostatkom uprave?
Donio Sarri smijesne cigareMarvin je napisao/la:To se svi pitamo.harden je napisao/la:Sta puse Nedved i Paratici sa ostatkom uprave?
Haman im je Braco kakvog duhana iz Jablanice poslaoharden je napisao/la:Sta puse Nedved i Paratici sa ostatkom uprave? Doveli De Ligta, uz transfer Ronalda prosle godine, pa Rabiot... Kontas ide se po LP, pojacava se ekipa i onda prodaju Cancela i Dybalu koji bi vjerujem bio dobar fit Sarriju
TakoJ1897 je napisao/la: Novi cirkus se pravi, da dadnemo sansu prvo..
Marvin je napisao/la:TakoJ1897 je napisao/la: Novi cirkus se pravi, da dadnemo sansu prvo..
Kljucni cilj je odbrana titule serije a, liga sampiona ne treba da bude opsesija.Padovan je napisao/la:300 M je dovoljno za taj napad. A plate na racun radnika Fiata, i Serija A je sigurna
Ipak se sve vise spominje Pogba. Trokut, Dybala-Eriksen-Pogba.Marvin je napisao/la:A zamisli ovo sve rade da skuckaju 200 mil za Nejmara
A znam te kako americki razmisljas i sasvim je ok da ovo pises. Treba godina pracenja da svaris ovakve stvari i da jednostavno prihvatis odlazak odredjenog igraca iz kluba. Razumijem likove koji ne mogu da prihvate odlazak vrsnjaka iz voljenog kluba, zaljubljeni su u koje kakve maske itd.. dodje to s godinama.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam sta mnogi od vas vide u tom Dybali?Covjek odigra svaku 10tu utakmicu vrhunski,a do tada je bukvalno nevidljiv na terenu.Nekakav tehnicar,a nit je brz,nit je jak.Bio ogroman potencijal i nije se razvio ni u sta.Vec nekoliko godina je u Juveu i nije postao standardan igrac.Sasvim je onda normalno pokusati ga prodati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.