Na normalne postove mi se 'ufinimo'Raonffa je napisao/la:Što ste se ufiniliprisonbreak je napisao/la:Sasvim realan i korektan komentar.HongKong je napisao/la:Znaci imamo nove sampione svemira u kolovozu![]()
A dobro bice oni jako nezgodni ove godine, imaju finih igraca i skupili su se na vrijeme. Mislim da se mogu dokopati Europe na kraju i bas bih to volio. Imaju dobar stadion, dosta navijaca, uvijek izbace par dobrih mladih igraca i zasluzili su da odigraju koje pretkolo. Valjda se mogu probiti pored Sirokog i Radnika do kvalifikacija. Mada mislim da po kvalitetu jos uvijek nije to to, fali im jos par igraca. Jedva cekam tu utakmicu jer ce dosta toga reci i nama, a i njima.
Treba reci da je sve moguce u subotu, i ova prica obostrana je samo napucavanje tenzija, ne treba uzimati sve zdravo za gotovo. Svjesni smo mi da ce biti tesko doci do 3 bobe, kako nama a tako i vama. Nek bolji pobijedi, cestitati i nastaviti dalje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
I na HongKonga sam mislio, ne samo na tebeprisonbreak je napisao/la: Na normalne postove mi se 'ufinimo'
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hajde,zaigraj,zapleši na terenu,pa da bude ludnica

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Možel igrat stopera?fczeljo je napisao/la:Zato i jeste napravio ozbiljnu karijeru. Pravim profesionalcima je to svakodnevna rutina, ništa specijalno, nego nešto što se mora. Reggie Miller je svaki dan pucao preko 1000 trojki.
💩💩
- desnibocni
- Kontakt:
Golemo, brate dragi...UBIPITAR je napisao/la:Hajde,zaigraj,zapleši na terenu,pa da bude ludnica
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
@Raonffa jesi to raju poceo prozivati? 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zaigraj na derbiju protiv kona i odluči gaUBIPITAR je napisao/la:Hajde,zaigraj,zapleši na terenu,pa da bude ludnica
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Kako misliš?LjoZee je napisao/la:@Raonffa jesi to raju poceo prozivati?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kaze ufinili se je li to nisu uvijek takvi pogotovo nas HongKong? Je li?Raonffa je napisao/la:Kako misliš?LjoZee je napisao/la:@Raonffa jesi to raju poceo prozivati?
Pa sad...LjoZee je napisao/la:Kaze ufinili se je li to nisu uvijek takvi pogotovo nas HongKong? Je li?Raonffa je napisao/la:Kako misliš?LjoZee je napisao/la:@Raonffa jesi to raju poceo prozivati?
-
Zeljinvojnik
- Kontakt:
Jel se meni cini ili je Stilic malo odvalio guzove??
Ako ga poredimo sa Erminom mrsav ko granaZeljinvojnik je napisao/la:Jel se meni cini ili je Stilic malo odvalio guzove??
E moj Željo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
E moj Rokoko jesi li to i ti poceo?Rokoko87 je napisao/la:E moj Željo
MalkiceLjoZee je napisao/la:E moj Rokoko jesi li to i ti poceo?Rokoko87 je napisao/la:E moj Željo
Radi li Bogi individualno sa trenerom?
Ne, on radi sam.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Poslije onakve igre protiv zrinjskog i jos kad udju u formu stilic i ermin dodat ce novu dimenziju u igri, dva najbolja igraca zelje, imamo se cemu nadati ove sezone 
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
Ahmerakaa1921
- Kontakt:
Hocel' nas biti 1000+ u subotu?
EBEM TVOGA CELIKA JER KITA MI JE VELIKA!
EBEM TVOGA CELIKA JER KITA MI JE VELIKA!
Samo da uđu više 
Joj koji će show biti kad Štila prije Ermina bude fit i uleti u prvih 11.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
IspravljenoKonzerva je napisao/la:Poslije onakve igre protiv zrinjskog i jos kad udju u formu stilic i ermin dodat ce novu dimenziju u igri, dva najbolja igraca lige, imamo se cemu nadati ove sezone
Spreman je Ermin vec za jedno poluvrijemeOsim13 je napisao/la:Samo da uđu više
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."