FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Citam kako se pojedinci krpe oko prevoza, karti itd. Jbt meni 15godina proslo u ovome, te daj mi kupi kartu 2,3,4 pa preprodaj jer je neko izradio, pa icemo sa njim pa sa onim itd itd. Jednom ovdje napisao kako bi klub trebao pronaci neku pogodnost za navijace van Sarajeva ali docekase me na noz. Cisto da znate u kakvim smo gov.nima godinama. Sretno svima koji idu na tekmu, barem nece bit magle
i sretno igracima 
Max Allegri
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti normalne ljude, meni je lično Zenica uvijek bila draga zbog pozitivnih iskustava koje su naši ljudi dole doživjeli na utakmicama reprezentacije.BordoSarajevo je napisao/la:Bit će sigurno i fin broj normalnih zeničana koji će nas podržat. Kod njih je ovih dana fudbal glavna tema u gradu pa će sigurno i euforiju i dobre rezultate Čelika iskoristiti da pogledaju i šampiona države.
Idemo Sarajevo, za BiH!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- siroliver69
- Kontakt:
Nadam se od srca da su Horde iz utakmice u utakmicu sve zrelije i da im je jasno da ce sutra iza leđa imati 5-6 milja ljudi, ljudi koji ce morati stajati ali nece morati pjevati žalopojke koje traju 20-25 minuta. Brze, kratke i bucne pjesme...svakih 5 minuta, to hocemo! Neka se trese, neka nam se neda sjesti!
Ulaznice za utakmicu 3. kola kvalifikacija Evropa lige između FK Sarajevo i FC BATE Borisov koja će se odigrati na stadionu Bilino polje 8. avgusta, pored prodajnih mjesta u Sarajevu od danas možete kupiti i u Zenici na sljedećim lokacijama:
BISS Tours
Bulevar Kulina Bana 28
Centrotours
Maršala Tita 63
iNovine Kiosci
Kiosk na glavnom šetalištu
Mjenjačnica Exclusive Change
TC Džananović – Kamberovića čikma bb
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 07 avg 2019, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
11.500ajdohordas je napisao/la:Zna li neko tacno koliko je pusteno karti u prodaju ? Vjerovatno se povlacilo po stranicama ali nisam upratio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sarajevo - Dragon
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Cija je sad ovo parola, nasa ili od komsija hahahahaBernardBarnjak je napisao/la:
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Naša je ova "SVI U ZENICU", a njihova ona "SVI U SJENICU".Amca007 je napisao/la:Cija je sad ovo parola, nasa ili od komsija hahahahaBernardBarnjak je napisao/la:
Ovo je naš font, sve parole su u ovom fontu pisane.Amca007 je napisao/la:Cija je sad ovo parola, nasa ili od komsija hahahahaBernardBarnjak je napisao/la:
Njihovu možeš prepoznat po 13 pravopisnih grešaka i po fontu koji uz pomoć durbina ne možeš pročitat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ima li šta od voza yebo ga ljeb
-
zenica1985
- Kontakt:
Po mom misljenju u Zenici vlada trenutno prijateljska docek i svaki normalan ce ne navijat vec podrzati Sarajevo.Moram napomenuti da uvijek ima usijani nadrogirani faca koji ce mozda nesto i pokusati....BordoSarajevo je napisao/la:Bit će sigurno i fin broj normalnih zeničana koji će nas podržat. Kod njih je ovih dana fudbal glavna tema u gradu pa će sigurno i euforiju i dobre rezultate Čelika iskoristiti da pogledaju i šampiona države.
Sve u svemu isto mislim da ce i navijaci Sarajeva izostaviti na ovoj tekmi spominjanje Celika i Zenice u negativnom kontekstu.
Ps Moram da naglasim da ce doci dosta raje da gleda tekmu ...
Robijasi 1988
Potpisao Hrgota
za Greuther Fürth

-
ajdohordas
- Kontakt:
Hvala Morteme, živ bioMortemHz je napisao/la:11.500ajdohordas je napisao/la:Zna li neko tacno koliko je pusteno karti u prodaju ? Vjerovatno se povlacilo po stranicama ali nisam upratio.
-
thebosniak
- Kontakt:
9500-10500 sto je odlicno, uzevsi u obzir da igramo u zenici, radni dan i ne previse atraktivan protivnik. u svakom slucaju izaci i odigrati muski, potuci se, ponoviti prvo poluvrijeme protiv celtica na kosevu i imamo realne sanse za dobar rezultat za uzvrat. bate definitivno nije onaj od proslih godina ali i dalje su mnogo iskusniji i uslovno receno kvalitetniji od nas. ne primiti gol i eventualno dati jedan bila bi premija.
Mislim da nisu ni pustene za zapad ulaznice u Zenici, sto je i logicno. Jer ce vlasnici zapadne, sjeverme i istocne sezonske moci na zspad uci.fks74 je napisao/la:Ne znam, samo sjever bio. Nije bilo ni istoka vise.benko21 je napisao/la:to je najvjerovatnije dosao mali broj karata za Zapad u Zenicu pa ga brzo nestalo mislim da u Sa ima jos karti za zapadfks74 je napisao/la:Danas mi poznanik kupio 5 karti, iako sam htio zapad, nije bilo. Morao sam se zadovoljiti sa sjevernom tribinom. Tako da sam siguran, stadion ce biti pun.Mozda je bilo u Sarajevu jos karti, on mi kupio u Zenici.
Sutra slijedi promjena vremena, očekuju se pljuskovi i grmljavina

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
Historicar
- Kontakt:
I onaj zadnji vezni Diego Živulić, potpisao za Slask WroclavZukanovic je napisao/la:Potpisao Hrgotaza Greuther Fürth
-
thebosniak
- Kontakt:
"Tačno je da su nas napustili neki od ključnih igrača koji su odabrali neke druge klubove, ali mi smo već odigrali nekoliko utakmica u novom sastavu i mogu reći da ovaj sastav nije ništa slabiji od prethodnog i zbog toga se nadamo pobjedi", rekao je Baha na početku press konferencije.
nimalo uvjerljivo.
nimalo uvjerljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.