FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

edo07
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la edo07 » 07 avg 2019, 21:01

Sve dok je igrac pod ugovorom sa Cityem trener ima pravo da ga stavi da igra...pa sto mislite zasto su Hoeness i KHR trazili od Sanea da se izjasni zeli li preci? Pa naravno da bi spustili cijenu..zasto nisu ispali gospoda i vec 01.07 ponudili 110mil? Tad bi sve bilo rijeseno..neko ce reci ne vrijedi on tih para ( iako mu je trzisna cijena 100mil€ )...ali ako jedan Atl.Madrid moze platiti nedokazanog Felix Joaoa 126mil€..onda Sane definitivno vrijedi 110mil, cak sta vise i dobra cijena naspram danasnjih astronomskih cifara..
PS: bitno je da se Hoenessove kobasice prodaju na stadionu, covjek koji je od prodaje kobasica zaradio milione...
@Saurman mogli su oni ponuditi Cityu odmah 100mil€..i poslije cekati odgovor Sanea..a ovaj ako odbije, nikom nista..na kraju krajeva cijeli prijelazni rok je vodjen pogresno..umjesto prvo da se rjesavala ofanziva, oni su krenuli od odbrane

Klare

Post Postao/la Klare » 07 avg 2019, 21:06

Ne moze klub slati ponudu dok se igrac ne izjasni hoce li transfer. Kada se dogovorilo sa igracem odmah je i ponuda stigla nije bilo problem ni 110 mil. Ma ne bi bio problem ni da je 200. Para ima para zvecka vozi se i mečka.

Sto se roka tice stopirali su transfer. Pametno nisu sigurni. Sad hoce da vide jos neku utakmicu kako ce se snaci pod pritiskom skauta.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 07 avg 2019, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 avg 2019, 21:10

Klare je napisao/la:Ne moze klub slati ponudu dok se igrac ne izjasni hoce li transfer. Kada se dogovorilo sa igracem odmah je i ponuda stigla nije bilo problem ni 110 mil. Ma ne bi bio problem ni da je 200. Para ima para zvecka vozi se i mečka.
Ko ti je to rekao da klub ne moze slati ponudu dok se igrac ne izjasni?..a da bi pregovarao uopste sa igracem, moras imati saglasnost od drugog kluba pod cijim ugovorom je igrac, a imas je onda kad je klub prihvatio adekvatno obestecenje..imas situacija gdje jedna ekipa prihvati obestecenje a igrac odbije taj klub

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 avg 2019, 21:11

Jos bolje, ne mora ni doci, nek se ova farsa zavrsi vec jednom. Ko da je jbn Messi, ne zna se ko je veci debil, ovi od nasi, on ili Sitijevci. Ne bih se iznenadio da mi nikad nismo ni poslali zvanicnu ponudu, da je to sve nesto lebdilo u zraku, jer ako se dogovaraju zavrsne tacke ugovora, igrac se pakuje, i dolazi kod nas, ne igra jbn tekmu. Sve ovo mi je sumnjivo, daj boze da se ista dogovaralo.

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 07 avg 2019, 21:12

Gledajuci utakmicu Salzburg protiv Reala sad, njemacki komentator rece kako su jos samo sitni detalji ostali da Bale predje na posudbu u Bayern

Klare

Post Postao/la Klare » 07 avg 2019, 21:13

To su vec pitali sitija hoce li prodati i rekli su okvirnu cijenu. Onda je uslijedilo natezanje sa saneom. Bio na odmoru. Kontao slusao savjete odlucio onda isli pregovori sedmicu oko ugovora. A sitiju je odmah potom krenula transakcija koliko su trazili. Medjutim nista od transakcije pep zajebo sve
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 07 avg 2019, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 avg 2019, 21:13

Za povredu Sanea i eventualni nedolazak u Bayern je kriva katalonska ubleha. Ne stavljas lika koji je na pragu transfera u prvih 11, to se NE RADI.

Za nedolazak nijednog vrhunskog pojacanja u ofanzivnom dijelu je iskljucivo kriva nasa uprava. Takodjer za bespotrebno bacanje para na odbranu je kriva nasa uprava. Trebalo je misliti i na rezervne opcije u slucaju da se transfer Sanea izjalovi. A ionako nam treba jos pojacanja. Takodjer gospodo Uli, Karl, pojacanja se dovode sto prije kako bi se uigrali sa ostatkom tima, a ne u augustu. Havertz, Ziyech, Werner - mogli su svu trojicu dovesti da se nisu zaletili i istresli 80 miliona na Hernandeza.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 07 avg 2019, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 07 avg 2019, 21:14

Ma ko je to danas glup toliko da dogovori sa drugim klubom, a igrac nije dogovorio uslove.
pocasni precjednik @ FK Formula

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 avg 2019, 21:17

Sarrifufna je napisao/la:Ma ko je to danas glup toliko da dogovori sa drugim klubom, a igrac nije dogovorio uslove.
Druze nije niko glup..nego su to pravila...a ako pregovaras prije sa igracem, druga ekipa ima te pravo tuziti..

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 avg 2019, 21:19

Klare je napisao/la:To su vec pitali sitija hoce li prodati i rekli su okvirnu cijenu. Onda je uslijedilo natezanje sa saneom. Bio na odmoru. Kontao slusao savjete odlucio onda isli pregovori sedmicu oko ugovora. A sitiju je odmah potom krenula transakcija koliko su trazili. Medjutim nista od transakcije pep zajebo sve
Pa tu je opet kriva uprava..das mu deadline..imas vremena do tad se odluciti i odmah znas na cemu si...ali vidjet cemo da li ce sta biti do 02.09

Klare

Post Postao/la Klare » 07 avg 2019, 21:20

Prvo Haverc nije krilo i nije nam potreban sad. Donio bi neki kvalitet ali ne koliko i gdje nam treba sad.
Zajec i verner nisu sane.
Mogu to uraditi svakog casa ali ide sa na krupnu ribu.
I treba da vam bude drago radi toga. Jer sane je najbolje krilo. Medjutim pep sve zajebo. Poslije ovog treba prekinuti sve poslove s njim.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 avg 2019, 21:21

edo07 je napisao/la: Druze nije niko glup..nego su to pravila...a ako pregovaras prije sa igracem, druga ekipa ima te pravo tuziti..
Bayern je obavjestio City da je zainteresovan za Sanea a ovi su dali zeleno svijetlo da se prvo dogovore sa igračem što je logično pa onda sa klubom.Sad je idiot Guardiola sve upropastio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 07 avg 2019, 21:22

Na stranu cinjenica da su nasi lose planirali ovaj tranfer rok, sve to stoji i ima puno pitanja, ali sto se tice ove situacije sa Saneom i ozljede, mozda nam moze pomoci srusiti cijenu.

Mi iskreno i sa Saneom nismo medju top 5 favorita za ligu prvaka ove sezone, tek sa Saneom i iduce sezone Havertzinhom mozemo ocekivati nesto vise, pa u medjuvremenu da se jedan od trojca Coman, Davies, Gnabry isprofilira u ekstra klasu onda bi to ofanzivno bilo ekstra mocno.

Zasto nam mozda ovo ide u korist? City ga zeli produljiti, ovaj hoce u Bayern, znaci 2 godine ugovora jos, zadnja prilika da City dobije solidnih 80+ milijuna. Da, moje misljenje je da mu je cijena sa ovom ozljedom pala na 80+ bonusi jer zaista ne vidim nacin na kojem ga City iduce ljeto moze uvaljati za vise od 50 milijuna sa samo 1 godinom ugovora. A s druge strane Bayern je lud ako za ozlijedenog igraca da npr. 120+ milijuna.

E sad je samo na Bayernovim docovima da procijene da li je ta ozljeda na duze vremena ili nesto manje opasna.

A sto se tice evo sada zahtjeva Neuera i Lewandowskog za pojacanjima, pa bolje da su kmecali zadnje 3-4 godine za pojacanjima pa da se dovedu exstra klase vec puno prije jer je upravo od sezone 2014. - 2018. trebao taj jedan igrac prevage sa kojim bi Bayern sigurno osvojio jos jedan naslov lige prvaka. Trebao je taj slag na tortu jer moje je misljenje da Robbery nisu mogli pratiti fizicki taj tempo nogometa svih 90. minuta protiv najboljih ekipa a to je itekako potrebno protiv najjacih.

Klare

Post Postao/la Klare » 07 avg 2019, 21:24

Mozda su mu i dali deadline ali se ne moze tako bahato pregovarati. Mora se prijatrljski postupiti. Nije ni igrac nezasticen pa da ga neko prisiljava. Yane je imao odluku u svojim rukama. Mogao je dobiti novi ugovor od sitija ili od bajerna ili je moga cekati kraj ugovora i onda dobiti veliki handgeld a moze birati gdje igrati.
Ovakvog igraca se ceka i vrijed ga se cekati.
Igrac koji u mladim danima dvije sezone zaredom u eng ima dvocifreni broj i golova i asistencija i to u sitiju je nesto sto prica samo za sebe.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 07 avg 2019, 21:26

Evo Zaha nas čeka spreman. :ljepota:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 avg 2019, 21:27

Čeka i Duljević.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 avg 2019, 21:32

Ma nije to bahato pregovaranje..nego se mora opcenito misliti na klub..da se razumijemo, po meni je Sane top pojacanje i trenutno na trzistu nema boljeg krilnog igraca..nego nije se razmisljalo o tome sta ako se povrijedi..vrijedi se on cekati, to definitivno..ali je to takodjer mac sa dvije ostrice..i dalje mislim da ce on preci u Bayern, cak sam ubjedjen da ce ga i povrijedjenog dovesti..samo je pitanje koliko ce odsustvovati sa terena...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 avg 2019, 21:44

Dzaba rusenje cijene ako ce lik izbivati sa terena najmanje 3 mjeseca. Sta ce nam onda? To bi znacilo da od njega nema nista do iduce sezone. Ako za njega povrijedjenog daju vise od 70 miliona onda su preglupi. I ne znam sta govorite nema boljeg krila na trzistu, pa lik nije cak ni klasicno krilo vec tu igra silom prilika ili sto mu se ne moze naci druga pozicija a da ju neko vec ne zauzima. Havertz je vise desetka, ali nama desetka i fali. A ko je gledao momka zna da je djecko bolji od Sanea, samo nije promovisan. Nesto slicno kao nekada Gotze i Reus. Uvijek se znalo da je Reus bolji, ali Gotzea promovisali kao nekakvog njemackog Messija.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 avg 2019, 21:48

Jok eto Sane je golman...ne znam da li gledamo nogomet istim ocima ali ako Sane nije krilni igrac onda ne znam ko je...
I ne mozes porediti Sanea i Havertza...nisu iste pozicije...dok si za poredjenje Reusa i Gotzea 100% u pravu

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 avg 2019, 21:58

Ne poredim Sanea i Havertza, vec Havertza brojim kao moguce pojacanje koje nam je neophodno. Moze igrati 10 sigurno bolje od Mullera. Samo sam rekao da je za mene kompletniji igrac. Sane je u Cityu rezerva na krilu, a prednost imaju klasicna krila kao sto je recimo Sterling. U Njemackoj repci igra krilo jer nemaju gotovo nikakve opcije tu. Stavili su Wernera na SP pa smo vidjeli kako je to proslo. Sane moze jako dobro odigrati na krilu i bio bi itekako pojacanje, ali rekao sam da nije klasicno krilo sto je istina.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []