Pa Fareus rece da nije cuo za tu marku. Njemu sam napisao.nekadafanatik je napisao/la:Pa naravno da je klub. Ko je rekao da je marka? Dresovi koje nosi Spal su, po meni,dobri. I volio bih da nesto slicno nosi Zeljeznicar. To je sve.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa Fareus rece da nije cuo za tu marku. Njemu sam napisao.nekadafanatik je napisao/la:Pa naravno da je klub. Ko je rekao da je marka? Dresovi koje nosi Spal su, po meni,dobri. I volio bih da nesto slicno nosi Zeljeznicar. To je sve.
Dosadan si ovo nije stranica za navijače FKS ni ja neulazim na forum FKSbelosevic28 je napisao/la:Ultra faris konta da je SPAL marka hahah Bindeeee
Za ispriku ti nudim dres od poznate talikanske marke Spal. Moze?Fareus1921 je napisao/la:Dosadan si ovo nije stranica za navijače FKS ni ja neulazim na forum FKSbelosevic28 je napisao/la:Ultra faris konta da je SPAL marka hahah Bindeeee
Važi!!belosevic28 je napisao/la:Za ispriku ti nudim dres od poznate talikanske marke Spal. Moze?Fareus1921 je napisao/la:Dosadan si ovo nije stranica za navijače FKS ni ja neulazim na forum FKSbelosevic28 je napisao/la:Ultra faris konta da je SPAL marka hahah Bindeeee
Najnekvalitetniji dresovi ikad, kvalitetnije su kese sa pijace bile od ovihFareus1921 je napisao/la:Po meni najljepši dresovi ikad.
Što meni su ovi baš bili fini imam taj bijeliirfo je napisao/la:Najnekvalitetniji dresovi ikad, kvalitetnije su kese sa pijace bile od ovihFareus1921 je napisao/la:Po meni najljepši dresovi ikad.
semcho je napisao/la:Ima li neko sliku dresova iz osamdesetih kad je bio sponzor na dresu "GP PUT SARAJEVO", mislim da ima na jednoj sceni u nadrealistima skeč "Sejo i Suada", na zidu poster, ako nekome nije mrsko da postavi sliku...
To brate, svaka cast!jestamaji je napisao/la:semcho je napisao/la:Ima li neko sliku dresova iz osamdesetih kad je bio sponzor na dresu "GP PUT SARAJEVO", mislim da ima na jednoj sceni u nadrealistima skeč "Sejo i Suada", na zidu poster, ako nekome nije mrsko da postavi sliku...![]()