nekadafanatik je napisao/la:Pa naravno da je klub. Ko je rekao da je marka? Dresovi koje nosi Spal su, po meni,dobri. I volio bih da nesto slicno nosi Zeljeznicar. To je sve.
Pa Fareus rece da nije cuo za tu marku. Njemu sam napisao.

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
nekadafanatik je napisao/la:Pa naravno da je klub. Ko je rekao da je marka? Dresovi koje nosi Spal su, po meni,dobri. I volio bih da nesto slicno nosi Zeljeznicar. To je sve.
belosevic28 je napisao/la:Ultra faris konta da je SPAL marka hahah Bindeeee
Fareus1921 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Ultra faris konta da je SPAL marka hahah Bindeeee
Dosadan si ovo nije stranica za navijače FKS ni ja neulazim na forum FKS
belosevic28 je napisao/la:Fareus1921 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Ultra faris konta da je SPAL marka hahah Bindeeee
Dosadan si ovo nije stranica za navijače FKS ni ja neulazim na forum FKS
Za ispriku ti nudim dres od poznate talikanske marke Spal. Moze?
Fareus1921 je napisao/la:Po meni najljepši dresovi ikad.
irfo je napisao/la:Fareus1921 je napisao/la:Po meni najljepši dresovi ikad.
Najnekvalitetniji dresovi ikad, kvalitetnije su kese sa pijace bile od ovih
semcho je napisao/la:Ima li neko sliku dresova iz osamdesetih kad je bio sponzor na dresu "GP PUT SARAJEVO", mislim da ima na jednoj sceni u nadrealistima skeč "Sejo i Suada", na zidu poster, ako nekome nije mrsko da postavi sliku...
jestamaji je napisao/la:semcho je napisao/la:Ima li neko sliku dresova iz osamdesetih kad je bio sponzor na dresu "GP PUT SARAJEVO", mislim da ima na jednoj sceni u nadrealistima skeč "Sejo i Suada", na zidu poster, ako nekome nije mrsko da postavi sliku...
![]()
Trenutno korisnika/ca: Brkooo, PravacPlavo, Robust i 35 gostiju.