FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Sta bi s vozom evo imaju detaljne inro voz nisza
Nek se svi poubijaju ako ove idiote neuzmu sa bar 1:0
Polazak 17:00 , povratak 22:30tilo je napisao/la:Sta bi s vozom evo imaju detaljne inro voz nisza
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sad bio u Klubu. Zapada je tačno otišlo 2676.
-
- Kontakt:
Imas 800 sezonski svi ce na zapad i otici ce danas jos 1500 to je 5000 zapada. Grmljavina znaci.Giljotina je napisao/la:Sad bio u Klubu. Zapada je tačno otišlo 2676.
SVI U ZENICU!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A što nisu javno napisali to? Boje se da će biti navala ?Pantelija je napisao/la:Polazak 17:00 , povratak 22:30tilo je napisao/la:Sta bi s vozom evo imaju detaljne inro voz nisza

Jer dosta navijača bi išla vozom a pojma nemaju ni jel ima, ni gdje ni kad..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa i u Zenici će se prije utakmice kupiti bar 1.000 Zapada. Ima raje iz drugih gradova.bordobijeli je napisao/la:Imas 800 sezonski svi ce na zapad i otici ce danas jos 1500 to je 5000 zapada. Grmljavina znaci.Giljotina je napisao/la:Sad bio u Klubu. Zapada je tačno otišlo 2676.
SVI U ZENICU!!!

Ocekujem 7000. Fina cifra ako se uzme u obzir, drugi grad, protivnik, radni dan 

Evo kod stadiona BP...Istok,zapad i sjeverna tribina blokirane,prici se nece moci ako kartu nemas...pored Juga je slobodan prolaz ne znam hocel se jug i pustat u prodaju...organizacija kao kad repka igra,ako se imalo ko dvoumi oko sigurnosti i za sebe i za auto neka slobodno dodze...predobra je ovo organizacija meca da bi doslo do bilo cega..Najbolji vam je potez sto ste ZAPAD izabrali kao navijacku tribinu,mnogo ce eho sa zapada znaciti igracima Sarajeva...sretno vam veceras,kako Hordama tako i igracima...i nebojte se Batea,Bilino uvijek daje 30% vise snage domacinu....znamo mi to dobro kad Celik igra...haha..izvinite na upadu
::::SAMO ČELIK::::
zamorano je napisao/la:Evo kod stadiona BP...Istok,zapad i sjeverna tribina blokirane,prici se nece moci ako kartu nemas...pored Juga je slobodan prolaz ne znam hocel se jug i pustat u prodaju...organizacija kao kad repka igra,ako se imalo ko dvoumi oko sigurnosti i za sebe i za auto neka slobodno dodze...predobra je ovo organizacija meca da bi doslo do bilo cega..Najbolji vam je potez sto ste ZAPAD izabrali kao navijacku tribinu,mnogo ce eho sa zapada znaciti igracima Sarajeva...sretno vam veceras,kako Hordama tako i igracima...i nebojte se Batea,Bilino uvijek daje 30% vise snage domacinu....znamo mi to dobro kad Celik igra...haha..izvinite na upadu

Svaka vama čast ako bude kako se priča oko stadiona. Ima neka gospođa prodaje karte, kaže da je zapad i istok nedostupni jer su preko online portala sve rezervisana. Nadam se iskreno sa ćete se i vi provesti te da će biti prava vrhunska tekma.
Ps Horde su povukle odličan potez kad su se za zapad odlučile.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Sretno svima koji idu veceras. Ne treba se sad necemu nadati, ljudi su favoriti, a ako uspijemo proci super mada bi vise volio da duplu ponovimo pa da opet rastjeramo bagru sa foruma dok budu na aparatima jedno pola godine i tako sve u krug dok im konacno ne dohakamo. 

DB aka Ledeni
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Seres da se nema zapada kupit?samocelik je napisao/la:Svaka vama čast ako bude kako se priča oko stadiona. Ima neka gospođa prodaje karte, kaže da je zapad i istok nedostupni jer su preko online portala sve rezervisana. Nadam se iskreno sa ćete se i vi provesti te da će biti prava vrhunska tekma.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Ma suplja. Nikad se to nije desilo pa nece ni sada.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ma bice nas 13K
IDEMO SRUŠITI TAJ BATE 3:0 DA ODMORIMO IGRACE U REVANŠU
IDEMO SRUŠITI TAJ BATE 3:0 DA ODMORIMO IGRACE U REVANŠU
Zip je napisao/la:Na kojem dijelu zapada ce bii HZ?
Sredina, prema sjeveru ili prema jugu ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Idemo ih nabiti 3:0 majku im vlasku i radioaktivnu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sezona zasada je vrhunski počela, dva dobra meča protiv Celtica, u ligi bez poraza i primljenog gola pa hajde večeras nastavite dobar niz

U Zenici u svega par dana dva strašno dobra meča i u oba slučaja Bilino će puno biti

U Zenici u svega par dana dva strašno dobra meča i u oba slučaja Bilino će puno biti
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Izgleda Šaban na beku večeras, valjda ne razočara opet
FK Sarajevo