FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 08 nov 2010, 20:17

Megamon je napisao/la:Vjecno moj presjednik

slika

Sto je vise prevara i lazi,Zijad Blekic mi je miliji i drazi

PS:BAljak umri
Vodi ga kuci ba... I meni je bio drag, ali poslije ove kukavicke ostavke ne zasluzuje da se vise spominje...

Colorado

Post Postao/la Colorado » 08 nov 2010, 20:21

Madafaka je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Vjecno moj presjednik

slika

Sto je vise prevara i lazi,Zijad Blekic mi je miliji i drazi

PS:BAljak umri
Vodi ga kuci ba... I meni je bio drag, ali poslije ove kukavicke ostavke ne zasluzuje da se vise spominje...
Potpis , stvarno kukavici potez naseg predsjednika .. ne zasluzuje funkciju na kojoj je bio ZAO MI JE ALI TAKO JE . realnost :roll: :roll: :|

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 nov 2010, 20:21

Upravo tako. On je ili veliki prevarant ili....
Ma vidjecemo, ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da se BP na celu za Zijadom povukao iz kluba. To bi bila izdaja samo takva

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 08 nov 2010, 20:22

ami je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Mourinhokilledbarca je napisao/la:evo vako: današnje "informacije o Sportu u SA"
Blekić podnio ostavku;
Raščić Tri Godine u Olimpicu;
Dragan Jović Trener Sarajeva u rpoljetnom dijelu---MEGAMON šta je od ovoga tačno,pretpostavljam odgovor ali eto od viška glava ne libo
Ima i nastavak ovoga niko nije spominjao igrace koji traze slobodne papire tipa Hamzagic( nije on jedini ) ne znam zasto sute ljudi o tome...

Pa nesto slicno kao i kod Zelje, para se nema samo sto se kod Amara to se ne smije u javnost iznositi, za razliku od igraca Sarajeva koji to javno kazu.Da nije bajno u Zelji mozes pitati Sehica i Kerlu kakve su im mizerne ugovore ponudili u Zelji, da javno od stida nisu mogli cifru spomenuti,a o platama da ti ne pricam i to nije tesko provjeriti nekom kasne,a nekom su redovne sve zavisi kako je koji igrac sa Amarom u šemi za buduci transfer vani!Uglavnom totalno jednoumje koje ce kad tad puci, i neko poput Sehe to javno iznijeti! :idea:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 nov 2010, 20:22

Pa stanite malo, ne znamo ni pravu istinu još ! Jedino što znam je da je Baljak umješan...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 nov 2010, 20:24

ma rekao je adi na tv sa da nisu mogli da realizuju zacrtani plan da nas klub dignu na noge zbog toga sto su imali opstrukcije od NIHADA BALJKA I MIRSADA ALIHODZICA.Samo da je znat sta je sa igracima.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 nov 2010, 20:25

ne vidim vise razlog mog odlaska na Kosevo,mislio sam da vise necu pjevati " Mi smo ti i yebemo vam mame"

Za kraj

Odustat cemo onoga trenutka kad vidimo vas gole iza celije.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 nov 2010, 20:26

Blekić je prema riječima sada već bivšeg portparola kluba sa Koševa, Vlastimira Mijovića ostavku podnio najprije zbog zdravstvenih razloga.

Međutim, prema informacijama do kojih je došao naš portal od izvora bliskog klubu sa Koševa, razlog Blekićeve ostavke je drugačije prirode.

Naime na današnjoj sjednici UO Sarajeva, analiziralo se nekoliko proteklih utakmica Sarajeva među kojima i dvije posljednje protiv Širokog Brijega nakon čega jedan dio uprava bordo tima među kojima i Blekić nisu pokazali puno povjerenje u trenutnog stratega Sarajeva, Mirzu Varešanovića.

Navodno je na današnjem sastanku bilo zaista burno jer Varešanović nije prihvatio sugestije jednog dijela uprave a u njegovu odbranu je stala nekolicina članova UO što je navodno razljutilo Blekića koji se odlučio na ovakav čin.

ZALIZANI i njegov punac su nasa najveca rak rana u to budite sigurni. Mirsad Fazlagic zeli biti novi predsjednik i to ce uraditi preko svojih poltrona Baljka, Merdanovica i kompanije. Samo tu ima jedan problem - HORDE ZLA! Zalizani zaboravio sprintove preko travnjaka :twisted:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 nov 2010, 20:27

Ako je bolestan zelim mu da sto prije ozdravi.
Medjutim igraci cestito nisu imali ni redovne plate,mada nije ni Blekicevo da vadi iz svog dzepa ko' Amar i daje sadaku igracima.
Bilo kako bilo FK Sarajevu valja opet igrati i boriti se za svoj grb.
Jer i prije Blekica i poslije Blekica FK Sarajevo ostaje.
P.S svaki klub ima takvo razdoblje,lose i dobro.I ko je to ''prezivio''ni na kraj pameti mu nece biti da se sprda u vezi toga.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 nov 2010, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 08 nov 2010, 20:28

Zagor je napisao/la:Pa stanite malo, ne znamo ni pravu istinu još ! Jedino što znam je da je Baljak umješan...
Sjećam se jedne izjave Blekića da mu treba pet godina da vrati sve dugove Sarajeva, a izgleda da je vrlo moguća suspenzija od UEFA-e, tako da je nemoguće ikakve pare skupiti bez izlaska u Evropu...
Kako god,kukavički s njegove strane, nije trebao obećavati sve ono, stvarati euforiju i samo tek tako sve baciti u vodu... :(
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 nov 2010, 20:36

po meni je ovo nesto najljepse sto vam se moglo desiti zivi bili pa vidjeli pozz ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 08 nov 2010, 20:42

A ja ne kontam zasto se baljak nije mogao ukloniti sa funkcije :?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 08 nov 2010, 20:44

Evo i mene opet na vasoj temi,rekao sam da cu se vratiti onog trenutka kad vise na celu FK Sarajevo ne bude ovaj djilkos.

Zelim samo da vam pozelim svu srecu u nastavku takmicenja,ako bude srece da vec ove zime dovedete igrace tipa Skoro,Muminovic,Vukelja itd....Takodje,zelim vam da na celo kluba dodje kulturan covjek,uz to po mogucnosti bogat i dobronamjeran,jednom rijecju covjek koji zasluzuje da vodi veliki klub i instituciju kakva je FK Sarajevo uvijek bila do unazad par mjeseci,od kad su pocela sudijske lakrdije i izjave celnika kluba koji vise dolikuju kocijasima i sve to praceno,do povracanja neukusnim slihtanjem navijacima.

Nek vam je sa srecom.

PS I naravno,podrazumijeva se da vam zelim da otjerate zalizanog papka.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 08 nov 2010, 20:48

Dragan Jović se eto nesto spominje,za igrace pojma nemam smao da oni ostanu a aBd vec da se sutra zna novi predsjednik
1946

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 08 nov 2010, 21:03

baš mi žao što ode kočijaš...

Napraviće on Evropsko Sarajevo il ga neće biti... jao jao
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 08 nov 2010, 21:11

Joj ispao je prava kukavica!!
Zna li ko koce nasljditi Blekica?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 nov 2010, 21:14

Pljujte po PREDSJEDNIKU, pljujte, ipak je on VAS PREDSJEDNIK, koji voli HZ, voli Sarajevo ccccccc
Za zivot cijeli!

CRC_LJ77
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ77 » 08 nov 2010, 21:15

JA VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE I SAMO TEBI TEBI DAJEM SVE SA SJEVERA ČEŠ ĆUTI NAŠU PJESMU SARAJEVO VOLIM TEEE

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 08 nov 2010, 21:16

u udruzenju je trenutno sastanak,nista jos nemoze da se potvrdi sa sigurnoscu,nista jos nije gotovo,sacekajte malo ljudi sabura,polako,ceka se dolazak blekica ,dzemidzica,i mijovica...

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 08 nov 2010, 21:19

Nevjerovatno je koliko pitari imaju sreće u ovom prvenstvu,gol protiv Čelika u 90.minuti,protiv Travnika u 90.minuti,promašen prazan gol Zebe na derbiju,odlazak Blekića...dokle više,zaista ste sadakaši.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], ajdohordas, amypitar, Beli98, Bing [Bot], egocentrik, Hajdeee, mire971, OsmanhodzicBuco, plisek, Rodman, ubipara, Vanja8 i 106 gostiju.