Polazak 17:00 , povratak 22:30Jadnimi je napisao/la:Niko ne reće, u koliko je vlak. 17:30??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Hajde prvo nauci pisati, pa tek onda pocni davati misljenje. Boze sacuvaj.Pitar6785 je napisao/la:Posle zlatkovica melunovica i one garanture ulicara (opste se ljudi nisu bavili nogometom do 23 godine) rahmanovic je odma posle njih naj vece zlo koje igralo u bordo dresu. Picka teska kosto nas je ko niko a samo 6 mjeseci smo izvukli od njeg i vako nas kara. Nebi kurvi tuzlanskoj da vise ni da igra nit trenira sa ostalim igracima jer ce idruge huskat kosto ocito je i hodzica glupog presalto
Amer Dupovac!
Raspadamo se?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ma joj vazda neke teorije zavjere pun mi je qurac takvih pricaRule_hz je napisao/la:Raspadamo se?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
AngelDiMaria je napisao/la:pp?Kamuflazn je napisao/la:Necu danas, ali hocu u ovih par dana napisati nesto o nekim igracima.
Necu danas vise slova potrositi na prolaznike. Idemo u Ze, uzivatu u evropskom fudbalu. Konacno lijep dan za fudbal!
P.s. Hvala Bogu ne raspadamo se, nikad nismo bili jaci, mocniji sto finansijski sto organiziciono sto logisticki.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
i ne treba idemo uzivati u utakmici naseg kluba, svi preduslovi ispunjeni za jednu dobru fudbalsku predstavuKamuflazn je napisao/la:AngelDiMaria je napisao/la:pp?Kamuflazn je napisao/la:Necu danas, ali hocu u ovih par dana napisati nesto o nekim igracima.
Necu danas vise slova potrositi na prolaznike. Idemo u Ze, uzivatu u evropskom fudbalu. Konacno lijep dan za fudbal!
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
ajdohordas
- Kontakt:
Jel to 100% tacno ? Da se ne brinem ondaGiljotina je napisao/la:Prodaja karata u Zenici je do 16.00 h na navedenim prodajnim mjestima, a od 16.00 h karte su ispred stadiona.
Madanas ce momci da izginu. Nadam se da ce im ovo motiv vise biti da pokazu nekima da nas nista poklebat ne moze i da ce pokazat da je zajednistvo najjace. A to dto je izostanak bio opravdan ili ne kad je doprinos svoj timu drugovima kolegaba u pitanju da prodju zajedno neku prepreku zna biti pozitivan. I ne sumbjam da ce danas svi koji budu igrali izgarat na terenu da cemo ako Bog da insallah borisova kuci bez ispaljenog metka poslat. Vidino se veceras na zapadu braco. Svi kao jedan da drhti zenica i da ori do sarajeva i travnika i doboja!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zvanično.ajdohordas je napisao/la:
Jel to 100% tacno ? Da se ne brinem ondaGiljotina je napisao/la:Prodaja karata u Zenici je do 16.00 h na navedenim prodajnim mjestima, a od 16.00 h karte su ispred stadiona.
Prodaja ulaznica poslije 16h vršit će se ispred stadiona Bilino polje u Zenici ISKLJUČIVO na pretkontroli istočne i zapadne tribine, sve do početka utakmice!
Evo prijenosa za nekoga ko nije u BiH (ili je u BiH a njegova ip adresa drukčije govori
)
Da li neko zna hoce li biti negdje u sarajevu, ferhadija ili skenderija javno pracenje utakmice veceras??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pozdrav ljudi, bi li neko ko ima "Moja TV" (dao user i pw), da uradim stream večerašnje utakmice za sve one koji nisu u mogućnosti bit u Zenici... Trenutno sam na moru pa imam vremena... Hvala!
Odatle možeš streamatisancho21 je napisao/la:Pozdrav ljudi, bi li neko ko ima "Moja TV" (dao user i pw), da uradim stream večerašnje utakmice za sve one koji nisu u mogućnosti bit u Zenici... Trenutno sam na moru pa imam vremena... Hvala!
tm01hzne je napisao/la:Evo prijenosa za nekoga ko nije u BiH (ili je u BiH a njegova ip adresa drukčije govori)
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma ljudi ja odoh, ubi me ovo cekanje ne mogu vise, lakse mi je kad sam tu oko stadiona.
Sretno nam svima veceras.
Sretno nam svima veceras.
Hvala brate, uradit cu stream za one koji nisu u Zenici, pa cu postavit link youtube kanala prije utakmica...tm01hzne je napisao/la:Odatle možeš streamatisancho21 je napisao/la:Pozdrav ljudi, bi li neko ko ima "Moja TV" (dao user i pw), da uradim stream večerašnje utakmice za sve one koji nisu u mogućnosti bit u Zenici... Trenutno sam na moru pa imam vremena... Hvala!
tm01hzne je napisao/la:Evo prijenosa za nekoga ko nije u BiH (ili je u BiH a njegova ip adresa drukčije govori)
-
Historicar
- Kontakt:
Samo da Tatar ne igra desetku, nije se to do sada pokazalo kao dobro rješenje.Crnički opet zabio gol, u prijateljskoj utakmici.
U Biss Tours ima Zapad Sjever i Jug ja sad uzeo 4 zapada..
Bordo bijeli za život cijeli!!
jbg ovaj voz ispada sranje, ako ima jedno mjesto u nekom prevozu pp.
normalno snosim svoj dio troškova
normalno snosim svoj dio troškova
Srce na teren!! Idemo odigrat jako i hrabro, pobjeda aBd 1-0, Gavric strijelac 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Koji broj?Benjolos je napisao/la:U Biss Tours ima Zapad Sjever i Jug ja sad uzeo 4 zapada..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.