PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
E jest danas lijepo ovim manjejakima. Nit kakve nervoze, nit srkleta, lagano provode dan. Svaka cast njihovoj upravi, ona bas misli na svoje navijace. A vidi nas, nervoza, srklet, kad cemo krenut, kad ce pocet, kako ce zavrsit... Bas im zavidim.
since 1973
Je l' Saraj'vo gdje je nekad bilo?

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- svrakino1921
- Kontakt:
ahhhooooooojj komsije
jeste li stigli
jeste li stigli
Ma joj komšo znaš kako ova evropa, veceras bruku raje se ocekuje, para od ulaznica, od uefe..svrakino1921 je napisao/la:ahhhooooooojj komsije
jeste li stigli
Kako kod vas? Jeste li platili vodu i ostale rezije? Jel danas sa Famosom ili Toskom uzvratna?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako dode 3 milje udarajte se nogom u zicagu.A sto se tice meca,naravno navijati za bracu Slavene protiv Vijetnamaca 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja jes ovaj Kristić kvarnjak teski, gle sto se usuti kad najvise boli plave 

Tegobna godina za njih. FKS sa duplom krunom, još i u Evropi, a oni ništa od tog.Zip je napisao/la:Ja jes ovaj Kristić kvarnjak teski, gle sto se usuti kad najvise boli plave

VOZ KREĆE U 17.00 H!
VOZ SE VRAĆA 04.25 H!
Svaka čast naorganizaciji voza ! 
VOZ SE VRAĆA 04.25 H!

- WestTrebina
- Kontakt:
Seljescar ove godine bez primljenog gola u evropi, sto je za svaku pohvalu
@simo dobri, dje adresa i slika, pichko usrefova?

Evo Admira opet o vozu
Nije mu dosta prskanja bilo

Nije mu dosta prskanja bilo

- Dokoljenko
- Kontakt:

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- WestTrebina
- Kontakt:
Plava lokomotiva ne krece nidje.Admir74 je napisao/la:VOZ KREĆE U 17.00 H!
VOZ SE VRAĆA 04.25 H!
Svaka cast na organizaciji lokomotive

Koliko mozes mrziti sam sebe u ovom trenutku kad ismijavas nesta sto je njima u krvi 

I u Europi i u ligi, molit ću lijepoWestTrebina je napisao/la:Seljescar ove godine bez primljenog gola u evropi, sto je za svaku pohvalu![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- WestTrebina
- Kontakt:
Ode kae voz bez zeljescaraZip je napisao/la:Koliko mozes mrziti sam sebe u ovom trenutku kad ismijavas nesta sto je njima u krvi

- BosniaBoston
- Kontakt:
Pazi da do pola 5 ostanes budanZip je napisao/la:Koliko mozes mrziti sam sebe u ovom trenutku kad ismijavas nesta sto je njima u krvi

#Punoljetstvo
- ustaljenaprocedura
- Kontakt:
Ne zna se da li više GRMI ili više šuti plava, u mozak, izjebana nejačZip je napisao/la:Ja jes ovaj Kristić kvarnjak teski, gle sto se usuti kad najvise boli plave

WestTrebina je napisao/la:Plava lokomotiva ne krece nidje.Admir74 je napisao/la:VOZ KREĆE U 17.00 H!
VOZ SE VRAĆA 04.25 H!
Svaka cast na organizaciji lokomotive
Izgubljeno go*no, smrdi na sve strane...
Ti ces se danas, zajedno sa rodbinom, blizom I daljom, dobro napusit ku*ca sve i jednom navijacu u BiH.WestTrebina je napisao/la: A usri cu ja sutra kundacit zenu i gledati njega kako se nervira dok ga BATO guzi
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Kad se Usro uopšte ne pojavi u Zenici, napravio čeku Tobetu kod Hanume.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, BungaBum, bvsic, mnon46, nedimmmm1337, Paromlinac, Proximic i 34 gosta.