FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Salihamidzica i onog tko ga postavi za direktora rjesit se cim prije. Reputaciju kluba su sveli na minimum, smijurija smo postali.
Treba se ove cetvorice rijesiti: Hoeness, KHR, Brazzo i Kovac..mada je Kovac tu realno najmanje kriv..
- farinelli123
- Kontakt:
Njemacki mediji sto se tice Engleza, veze nemaju. Nagadjanja i lose dojave. A pogotovo je smorio onaj True - Not true. Sumnja se da je Bildu dojavljivala Saneova materesina, koja ipak nije znala sve info.
da je kojim slucajem transfer bio blizu mislim da Sane ne bi ni zaigrao protiv liverpula, ovako je smjesno svaljivati krivicu na City. Sta su trebali bacati grah pa da vide da li ce se gospoda iz Minhena udostojiti i dati konkretnu ponudu.
Sane je jako nejasan u ovoj situaciji jer on da je na bilo koji nacin nagovjestio želju za prelazak u Bayern siguran sam da bi do sada transfer bio realizovan.
Sane je jako nejasan u ovoj situaciji jer on da je na bilo koji nacin nagovjestio želju za prelazak u Bayern siguran sam da bi do sada transfer bio realizovan.
Kovac je kriv za ove bezidejne igre, dovoljno.edo07 je napisao/la:Treba se ove cetvorice rijesiti: Hoeness, KHR, Brazzo i Kovac..mada je Kovac tu realno najmanje kriv..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Naravno, zavlačili su nas i City i Sane... i naši. Naši kontaju ako je ovo Bayern igrač sam dolazi, qrc. Haso dijeli neke brojeve, videa. Kalle govori menadžeru drugog tima da nema pojma šta mu dešava u klubu - e sad zna. Obzanili smo univerzumu da nam fali krila i mi zapeli na jednog, jedinog igrača - ljudi nas samo čekali na volej (Pepe, Bale su bile samo dimne bombe). Da se nije povrijedio ili ga ne bi doveli ili bi ga platili skupo u pizdumaterinu. A Sane da je htio, pa on bi bio u Minhenu davno, dobro je Kimmich rekao. Zato goni ih sve u qrc, i naše i njihove.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ako za ovo ne bude niko odgovarao onda...
Mada ovo je klub jednog covjeka, tako da.
Mada ovo je klub jednog covjeka, tako da.
Pa koji bi trener mogao nesto napraviti sa onom ekipom od prosle sezone gdje si imao par djedova i par igraca koji su zaboravili trcati a kamoli igrati nogometa..slazem se da mu igra nema ideje..ali sto se tice dovodjenja igraca on je tu najmanji krivac..covjek govori da mu treba jos najmanje 4 igraca a elita iz vrha se pravi nijema...harden je napisao/la:Kovac je kriv za ove bezidejne igre, dovoljno.edo07 je napisao/la:Treba se ove cetvorice rijesiti: Hoeness, KHR, Brazzo i Kovac..mada je Kovac tu realno najmanje kriv..
Je l kreno domino efekt? U engleza još malo pa kraj roka.
Kovač se pita za transfere ko mi ovdje. Ni Haso nije daleko.
Kovač se pita za transfere ko mi ovdje. Ni Haso nije daleko.
Evo izgleda mora na operaciju, znači piši propalo.Zahvalite se Pepunu kao i mnogo puta dosad.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- farinelli123
- Kontakt:
Bayern & Germany
@iMiaSanMia
·
1m
According to BILD, Leroy Sané suffered an ACL injury in his right knee, will undergo surgery and will be out for several months. It's unclear now whether Bayern will drop their pursuit of Sané after this diagnosis
Dovesti Wernera i Rocu i prešaltati se na neke 352 varijante i teraj
@iMiaSanMia
·
1m
According to BILD, Leroy Sané suffered an ACL injury in his right knee, will undergo surgery and will be out for several months. It's unclear now whether Bayern will drop their pursuit of Sané after this diagnosis
Dovesti Wernera i Rocu i prešaltati se na neke 352 varijante i teraj
•
Mora definitivno na operaciju..ali izgleda da nisu pokidani ligamenti nego samo napukli..al to je opet nekih 3-4 mjeseca pauze..
Sad ide trakavica sa Bejlom od jedno 20 dana.
Balea jedino na posudbu, Dybalu i Rocu kupiti, a sljedece ljeto po Sanea.
- gerdmuller
- Kontakt:
I naravno,samo laksa ozljeda...da su u pitanju bili neki bitniji igraci tipa Kimmich ili Lewa bilo bi pola godine "out"edo07 je napisao/la:Boateng se povrijedio na treningu..u pitanju je skocni zglob..
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Kako jedan nepromišljen potez mentola može sve syebati.Ovo nisu istine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovo je prosto katastrofa za klub..sve si usmjerio na Sanea..i na kraju im se ovako vratilo..ali posto je uprava Bayerna tvrdoglava, ne bi me iznenadilo da ga dovedu iako je povrijedjen
Sa ACL-om se ne smije igrati ako je to krilni igrač, kome je modus operandi promjena pravca kretanja i šprint. Nakon toga može lahko doći još jedna ista povreda ili da se od ove nikad ne zaliječi. Ja ga ne bih dovodio. Nije jedini igrač na svijetu. Bi, ako bi to bila razumna cijena, ispod 70 mil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.