BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
Blueforce21
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Protiv ValletteBlueforce21 je napisao/la:Astana 3-0
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sretno svima, pa i konama, i da se što više umorite 
I sretan povratak kući u putu svima koji idu.
I sretan povratak kući u putu svima koji idu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Blueforce21
- Kontakt:
A dobro nadali smo se svi malo da to moze bit tjesnije, izgleda da ipak oni cekaju pitare u play offuElCartel11 je napisao/la:Protiv ValletteBlueforce21 je napisao/la:Astana 3-0
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Veceras ne igraju klubovi iz te usrane drzave.rishovski je napisao/la:sretno večeras svima![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ovo je bila divna država,nije bilo ZrinjskogFrancescoTotti je napisao/la:Veceras ne igraju klubovi iz te usrane drzave.rishovski je napisao/la:sretno večeras svima![]()
ASTANA VODI 4-0 PRIJATELJI
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma dajte ba kakvi maltezani, oni su jedino napredovali da jih vise ne kanta niko 7-8 razlike. Cak su jih i nasi klubovi prolazili olako sa 5:0 po utakmici. Oni sto su izbacili Hajduk, da jim das sad 10 utakmica ne bi to ponovili vise ali eto usralo jim se, Hajduk se opusto previse poslije vodstva i jbg.Blueforce21 je napisao/la: A dobro nadali smo se svi malo da to moze bit tjesnije, izgleda da ipak oni cekaju pitare u play offu
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa Sarajevo ide na Astanu!ElCartel11 je napisao/la:Protiv ValletteBlueforce21 je napisao/la:Astana 3-0
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Vidjeli smo šta je Ventspils počinio GziriElCartel11 je napisao/la:Ma dajte ba kakvi maltezani, oni su jedino napredovali da jih vise ne kanta niko 7-8 razlike. Cak su jih i nasi klubovi prolazili olako sa 5:0 po utakmici. Oni sto su izbacili Hajduk, da jim das sad 10 utakmica ne bi to ponovili vise ali eto usralo jim je, Hajduk se opusto previse protiv vodstva i jbg.Blueforce21 je napisao/la: A dobro nadali smo se svi malo da to moze bit tjesnije, izgleda da ipak oni cekaju pitare u play offu
Za sat ipo kreće zrinja a onda sa krajem prvog poluvremena kreće Sarajevo. Valja oba meča nekako ispratiti
Ma nije ta Valletta tolika talašika sigurno, pa prošle godine su igrali egal sa Zrinjskim, što znači da naši klubovi nisu toliko jači od njihovih, još oni svake godine sve više i više napreduju, puno brže nego naši klubovi.
Mislim, govorim ovo zbog ovog rezultata Astane, ne treba olako shvatiti ovo trpanje pod sloganom "ma levati sa Malte", tu su oni negdje sa nama.
Mislim, govorim ovo zbog ovog rezultata Astane, ne treba olako shvatiti ovo trpanje pod sloganom "ma levati sa Malte", tu su oni negdje sa nama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa sa Željom iz prošle sezone su definitivno bili rame uz rame...Raonffa je napisao/la:Ma nije ta Valletta tolika talašika sigurno, pa prošle godine su igrali egal sa Zrinjskim, što znači da naši klubovi nisu toliko jači od njihovih, još oni svake godine sve više i više napreduju, puno brže nego naši klubovi.
Malmo je tri sata pred utakmicu objavio da se već prodalo više od 15 000 ulaznica.
Bili bi među boljim timovima naše lige, bez dileme. Al' dobro, yebi ih, nebitni su svakako, samo onako kažem.rishovski je napisao/la:Pa sa Željom iz prošle sezone su definitivno bili rame uz rame...Raonffa je napisao/la:Ma nije ta Valletta tolika talašika sigurno, pa prošle godine su igrali egal sa Zrinjskim, što znači da naši klubovi nisu toliko jači od njihovih, još oni svake godine sve više i više napreduju, puno brže nego naši klubovi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad shvatis da smo prije 10ak godina bili samo 7 mjesta ispod Hrvatske...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
1-4 ima jos nade za braću s MalteRaonffa je napisao/la:Bili bi među boljim timovima naše lige, bez dileme. Al' dobro, yebi ih, nebitni su svakako, samo onako kažem.rishovski je napisao/la:Pa sa Željom iz prošle sezone su definitivno bili rame uz rame...Raonffa je napisao/la:Ma nije ta Valletta tolika talašika sigurno, pa prošle godine su igrali egal sa Zrinjskim, što znači da naši klubovi nisu toliko jači od njihovih, još oni svake godine sve više i više napreduju, puno brže nego naši klubovi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Malmo 2-1 Zrinjski
Sarajevo 1-1 BATE
2 utakmica:
Zrinjski 1-0 Malmo
BATE 2-2 Sarajevo
I prvi put u historiji, da imamo 2 predstavnika u play offu
Sarajevo 1-1 BATE
2 utakmica:
Zrinjski 1-0 Malmo
BATE 2-2 Sarajevo
I prvi put u historiji, da imamo 2 predstavnika u play offu
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Blueforce21
- Kontakt:
Zato kazem, oni su znali nekog i izbacit, jos Astana protiv yebene Santa Colome iz Andore "samo" 4-1 ukupni rezultat, sjebah se malo kad vidjeh 3-0Raonffa je napisao/la:Ma nije ta Valletta tolika talašika sigurno, pa prošle godine su igrali egal sa Zrinjskim, što znači da naši klubovi nisu toliko jači od njihovih, još oni svake godine sve više i više napreduju, puno brže nego naši klubovi.
Sad bez zezancije, ja sam uvjeren da Zrinja pod vodstvom Vukasa može napraviti probleme Malmeu, koliko sam bio siguran da to mogu uraditi Utrechtu toliko sam siguran da mogu i Malmeu.
Samo što protiv Utrechta nisam bio siguran da mogu proći, nisam ni sada jbg, al' eto nek' se ponovi Utrecht
Što se kona tiče, ne znam, njima dajem manje šanse nego Zrinji.
Samo što protiv Utrechta nisam bio siguran da mogu proći, nisam ni sada jbg, al' eto nek' se ponovi Utrecht
Što se kona tiče, ne znam, njima dajem manje šanse nego Zrinji.
-
PiazzaGrande
Gdje je svedska zastava, ne vijori...zabrinjavas meGiljotina je napisao/la:Već vode.FoSte95 je napisao/la:Neka dan krene sa iznenađenjem u kazahstanu
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.