FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko ja znam da nama fali i Beganovic radi 3 žuta?
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne znam sta su zamisliti dovođenjem svrake,možda da njega stave u vezi sa prsesom i francuzom a Maksimovica na desno krilo jer je Livancic tanak skroz
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Nista od svrake. Bolje da traze jos jednog stopera.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Sto se tice kartona nema problema pred Velez, Beganovic i Salihovic imaju po 2.
tuzlanska Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
To je odlicno. Taman da se Bega mlati s onim njihovim crncem, on im je najbolji i najopasniji igrac. Bega trenutno dobar samo u defanzivi i mnogo podsjeca na Efendica u najboljim danima, nazad betom, gore kao corava koka - ako bude nesto, bude! Da li je to zbog pritiska oko trake i transfera, da li zbog nove ekipe i novog sefa, ili jednostavno zbog nedostatka jednog Ignjatovica kao sto si ti napisao... vrijeme ce pokazati.zlajci je napisao/la:Sto se tice kartona nema problema pred Velez, Beganovic i Salihovic imaju po 2.
Prognoza za subotu: 1-0, teska pobjeda bez primpjenog pogotka

075
Morali su ostaviti Ignjatovica a ne slusati ovog smajica koji je govorio netreba mu Ignjatovic
- TzBulevar87
- Kontakt:
Haj ne seri vise i ti.mirza24 je napisao/la:Morali su ostaviti Ignjatovica a ne slusati ovog smajica koji je govorio netreba mu Ignjatovic
075
TzBulevar87 je napisao/la:Haj ne seri vise i ti.mirza24 je napisao/la:Morali su ostaviti Ignjatovica a ne slusati ovog smajica koji je govorio netreba mu Ignjatovic

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ignjatović je skontao u kakvu je ligu došao, i još prošlo ljeto je otišao ali nije našao inostrani angažman pa se vratio u Slobodu, imao je nekih ponuda iz naše lige ali nije želio ostajat i u ovoj kaljuža ligi te otišao vani. Znači nema šanse da bi ostaomirza24 je napisao/la:Morali su ostaviti Ignjatovica a ne slusati ovog smajica koji je govorio netreba mu Ignjatovic
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Pa nije otisao u Belgiju vec u Albaniju u kojoj nikako nije zavrsio zbog kvalitete lige vec zbog najbolje ponude koju mu je njegova agencija nasla kao slobodnom igracu.intercontinental je napisao/la:Ignjatović je skontao u kakvu je ligu došao, i još prošlo ljeto je otišao ali nije našao inostrani angažman pa se vratio u Slobodu, imao je nekih ponuda iz naše lige ali nije želio ostajat i u ovoj kaljuža ligi te otišao vani. Znači nema šanse da bi ostaomirza24 je napisao/la:Morali su ostaviti Ignjatovica a ne slusati ovog smajica koji je govorio netreba mu Ignjatovic
Istina je da ga Smajic nije zelio pa se nije ni pregovaralo o uslovima koje je on postavio na kraju sezone.
tuzlanska Sloboda
u ovoj kaljuzi ligi otisao u jos goru haha
-
- Kontakt:

Albanska liga nista nije losija od nase mozda cak i bolja sto se tice infrastrukture, a i do skoro je Skenderbeu bio u grupnoj fazi LE ako je to mjerilo onda je cak i kvalitetnija od nase ligeMMA075 je napisao/la:u ovoj kaljuzi ligi otisao u jos goru haha
u transu pjesma nek zagrmi
Pa ih 10 godina kaznili zbog namjestanja, zato ta liga i godi Ignjatovicu.intercontinental je napisao/la:
Albanska liga nista nije losija od nase mozda cak i bolja sto se tice infrastrukture, a i do skoro je Skenderbeu bio u grupnoj fazi LE ako je to mjerilo onda je cak i kvalitetnija od nase ligeMMA075 je napisao/la:u ovoj kaljuzi ligi otisao u jos goru haha

Daj ba realno kakva albanska liga eto njega u TC za 6mj.
Ma kakvi Albanci...Dok je Skenderbeg bio prvak,nabio im malo koeficijenta,al ih kaznise i poslije toga kurko.Vjerujem da bi se i mi tamo borili redovno za tituluintercontinental je napisao/la:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ljud ti fino napisu da Smajic nije htio Ignjatovica i nisu nista slagali, pusti se ti sad Albanaca i Europske lige........intercontinental je napisao/la:
Sloboda Tuzla
Tako je a Ignjatovic je zelio ostati ali grande Smajic rekao da vjeruje salihovici i iveticu hahahaha sta radi smajic od kluba ovo nema ni u albanijifukaratz je napisao/la:ljud ti fino napisu da Smajic nije htio Ignjatovica i nisu nista slagali, pusti se ti sad Albanaca i Europske lige........intercontinental je napisao/la:

Sta radi, mozda mu drugi trebaju odredjivati sastav?
- Beduin
- Kontakt:
J3bo me otac ako ovaj Mirza nije Husara ili neki njegov potrcko. Lik iskoci iz pastete, baci koju glupost i nestane s lica foruma do nekog novog kreveljenja i supljiranja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 5 gostiju.