FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KODRO
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KODRO » 08 nov 2010, 21:21

SARAJEVO JE BILO I OSTAĆE KAO I HORDE ZLA I PITARI

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 08 nov 2010, 21:25

Samo cu jedno reci :

Horde Zla

Bez sekiracije.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 nov 2010, 21:27

Zamolio bih da se malo smirite (kao i navijače drugih klubova da ne zakuhavaju), sačekajmo zvanične informacije.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 08 nov 2010, 21:29

I sta sad vam od jednom nije najbolji i vise ne voli Horde ? Znao sam da ce vam se nesto ovakvo desiti, trebalo vam je.
Sretno u nastavku.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 nov 2010, 21:42

Dino_TM je napisao/la:I sta sad vam od jednom nije najbolji i vise ne voli Horde ? Znao sam da ce vam se nesto ovakvo desiti, trebalo vam je.
Sretno u nastavku.
Pa evo, sad kad znamo neke informacije mozemo otvoreno reci da je Zijad Blekic sigurno jedan od najboljih predsjednika kluba i navijaci ce ga pamtiti po odlicnom, korektnom i otvorenom odnosu. A i vi cete ga pamtiti 8-)

ne kontam, zasto brisete post?? Hocete da vam navedem sa kim sam malorpije pricao i ko mi je sve ovo ispricao? Samo vi sakrivajte istinu, raja se bez veze sekira

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 nov 2010, 21:45

Da li je stvarno bolest ili je mozda zbog onog ispada na Kosevu ?

Spominju se neki slobodni igraci ? Zna li se koj '
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 nov 2010, 21:46

Elegant je napisao/la:Da li je stvarno bolest ili je mozda zbog onog ispada na Kosevu ?

Spominju se neki slobodni igraci ? Zna li se koj '
Sad se mahalske priče stvaraju. Još se nezna pravi razlog a nit to sa igračima. Malo pričekajte, pa nemože se odmah sve saznat.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 08 nov 2010, 21:47

Mourinhokilledbarca je napisao/la:Dragan Jović se eto nesto spominje,za igrace pojma nemam smao da oni ostanu a aBd vec da se sutra zna novi predsjednik
vidio sam jovica sinoc na čaršiji
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 08 nov 2010, 21:49

Dodjem kuci,otvorim sax,sportsport,fksinfo i lijepsu vijest nisam mogao procitati.
Uprava đesu pare??? Nema para,zato zdravo!
Nadam se da je ovo i konacna odluka,da ne bude nije prihvacena ostavka i sl.
Samo mi nemojte sad govorit,kako je bila neka hijerarhija u klubu i sl,jer se blek sve vrijeme ulizivao navijacima,a najrealniji ce reci sve iskreno,kako se i sta desavalo.
Blek hvala ti za neke lijepe geste,samo mogu i reci geste,jer nisi nista konkretno uradio ti kao predsjednik,svaka cast na borbi za derby(odnosi se na to kako se borio za navijace).
Al si ispao primitivac 1/1.
I ovi crnogorci sad da hoce ici ako Bog da,i nasoj sreci nema kraja.Barem ne mojoj...
U pravi cas se ovo desilo po mom misljenju,mozda iznenadimo listicu nekako imam predosjecaj da ce igraci od srece igrati dobro.I nadam se da ce doci neki predsjednik prije svega s parama,pa onda da bude primjer svima u i oko kluba,s konkretnim vizijama idejama i sl.
Zao mi je onih finih momaka sto su radili - Adija Džemidžića i Rešida Muratovića.
Naci novog trenera,Mirzi ponudit neko mjesto u klubu(tipa sportskog direktora sto je nekad radio).
To je neka moja vizija...
NON MOLLARE MAI

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 08 nov 2010, 21:50

do kad vam cesare prandelli ima ugovor? Cuo sam nesto da ga ne mozete otpustit jer mu morate dat love
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 nov 2010, 21:51

a dajte ljudi recite zašto dade Blekić ostavku možda ste i pisali o tome ranije ali nadam se da vam nije mrsko ponovo objasniti ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 nov 2010, 21:51

Eto, meni ste obrisali post a na fksinfo imate cijelu pricu. E jeste i pametni :lol: :lol: sad vam ljudi odose tamo :lol:

Evo, ipak cu va prenijeti dio, zbog dobronamjernih ljudi ;)

Dakle BP nisu niti ce ikoga izdati. BP zajedno sa zijadom blekicem se za sada nisu uspjeli izboriti sa politickim strujama koje se vrte oko FKS. ..

Dakle, Zijad Blekic je zrtva SDP-a i 2 podpredsjenika kluba. Novopecenog SDP-ovca Mensuda Basica i starog Becirevica Dzevada. Uz to je i Mirzin glas prevagnuo na kantonalnj skupstini u korist SDP-a i SDP mu je zahvalan do groba na tome. Dakle, Blekic je htio smjeniti Mirzu (SDP-ovca), nije mogao. Blekic je htio smjeniti Baljka, Alihodzica i Merdanovica nije mogao. Kada je obznanio svoju odluku zvalo ga je sve sto vrijedi u Bosnjackom korpusu da mu "sugerira" da to ne radi. To je razlog zasto smo naisli na zatvorena vrata kod svih donatora...

CRC_LJ77
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ77 » 08 nov 2010, 21:55

ZIJAD BLEKIĆ UNO DI NOI :!: :!:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 nov 2010, 21:56

Mirza Varesanovic je glavni krivac za odlazak Zijada Blekica :!:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

jug2
Kontakt:

Post Postao/la jug2 » 08 nov 2010, 21:57

vidio sam i ja abramovića na čaršiji,raspituje se gdje je koševo

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 nov 2010, 21:58

...Sve je i krenulo od predlozenih reformi kluba, smanjenja igrackog i trenerskog kadra, smanjenja plata i postavljanja kluba na zdrave osnove. Uvodjenja reda u dolaske i odlaske s posla i na posao. Statu NS kristalno jasno kaze da klub mora imati uskladjeno radno vrijeme sa NS itd. To je naravno izazvalo buru negodovanja jer bi Baljak i Alihodzic ostali bez dosadasnjih 2000KM plate NETO, Mirza bez 3000, Salko Cimic bez 1500... Ovo se bez sponzora kojeg opet opstruiraju politicke partije ili partija iz gornjeg pasosa jednostavno ne moze uraditi.

Zijad Blekic, jedan je od nas! Nisam ni sumnjao u BP
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 08 nov 2010, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 08 nov 2010, 22:08

ami je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Mourinhokilledbarca je napisao/la:evo vako: današnje "informacije o Sportu u SA"
Blekić podnio ostavku;
Raščić Tri Godine u Olimpicu;
Dragan Jović Trener Sarajeva u rpoljetnom dijelu---MEGAMON šta je od ovoga tačno,pretpostavljam odgovor ali eto od viška glava ne libo
Ima i nastavak ovoga niko nije spominjao igrace koji traze slobodne papire tipa Hamzagic( nije on jedini ) ne znam zasto sute ljudi o tome...

Pa nesto slicno kao i kod Zelje, para se nema samo sto se kod Amara to se ne smije u javnost iznositi, za razliku od igraca Sarajeva koji to javno kazu.Da nije bajno u Zelji mozes pitati Sehica i Kerlu kakve su im mizerne ugovore ponudili u Zelji, da javno od stida nisu mogli cifru spomenuti,a o platama da ti ne pricam i to nije tesko provjeriti nekom kasne,a nekom su redovne sve zavisi kako je koji igrac sa Amarom u šemi za buduci transfer vani!Uglavnom totalno jednoumje koje ce kad tad puci, i neko poput Sehe to javno iznijeti! :idea:
I naravno da je se @ekii javio samo koji minut posle da potvrdi sve ovo sto je @ami napisao :lol:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 08 nov 2010, 22:12

...ali za razliku od vas mi imamo Nijaza Brkovica... :D :D :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 nov 2010, 22:18

@UPS, hajd malo nemoj iznosit sa foruma info, može ?! :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 nov 2010, 22:21

neka steta od toga? nek se zna u cemu je stvar. pa svakako ce se saznati danas sutra sve.

Ipak, ja sam slicne stvari ovdje napisao prije ***-a na fksinfo ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”