FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Malo sam se ponovio, jbg, krenulo nas, halalite.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidim ja zaštopa forumVirtu4l je napisao/la:Malo sam se ponovio, jbg, krenulo nas, halalite.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
**** me ako mi vidimo 1km od te ustede. Ruku u vatru dajem da su to mafijasi uzeli k’o hediju.Manijaci19871921 je napisao/la:Dobra lova ce nam ostati, moglo bi biti jos bombi, pa nek znaju s kim imaju posla ovi ostali..LjoZee je napisao/la:Taman druga polovica za stopera novog
Nemoj da se stedi na tim stvarima, apelujem.
“Najskuplje su me u zivotu kostale jeftine stvari.”
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
@Osime tek ti vidim avatar. Divan zaista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Idu dakle i prvi ekseri,sjajno

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Pred Slobodu siknut jednu bombicu aBd u vidu pojacanja na stoperu i hajcManijaci19871921 je napisao/la:Dobra lova ce nam ostati, moglo bi biti jos bombi, pa nek znaju s kim imaju posla ovi ostali..LjoZee je napisao/la:Taman druga polovica za stopera novog
Petak vecer ludilo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Manijaci19871921
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:https://www.kli.x.ba/sport/nogomet/isto ... OOVR51z6Qo
Dobru sam bombu bacio ovim portalima, nista od krova ...
Ma vjerujem ti sto ti ne bih vjerovao nego vidio clanak pa reko da stavim. Mogli su sacekat sutra vala dok zvanicna objavi.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
jesu vala nema sta.LjoZee je napisao/la:Ma vjerujem ti sto ti ne bih vjerovao nego vidio clanak pa reko da stavim. Mogli su sacekat sutra vala dok zvanicna objavi.
Eh jos dovesti jednog, dva a bice i idemo jos jace
Tito te jeb.o 150 dana rok da postave krov

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Lepi Bogi, legenda lige!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
HahahahhahahahahahaMCMXLVI je napisao/la:Lepi Bogi, legenda lige!![]()
Lice bez bora i iskustva
Prva nakon porodaOsim13 je napisao/la:Jel ovo kad se rodio slika
Ne treba se po forumima ovo objavljivat(bar na pp posaljite), trebate sacekati da zvanicna objavi, ovako se ovo na forumu objavi i onda ovi jadnici novinari kao ovi sa klixa uzmu kao da su oni nesto istrazili, a samo rove po forumima, isto se ovo desilo kad su objavili one dresove Number1 kao oni saznali koje cemo nosit dresove a procitali na forumu
kod nas je svakako novinarstvo davno umrlo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Dokoljenko
- Kontakt:
PSG. 
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Jos da nam stave Fly Emirates za generalnogDokoljenko je napisao/la:PSG.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Upravu si definitivno, nego me ponese da obradujem i forumase jer se i ja obradujem kad dobijem, i onda za navijace i javnost ovo ne bude iznenadjenje kad se sutra objavi jer su vec procitali/culi po portalima. Od sada kad imam nesto postirat cu da imam info nek se javi ko hoce u ppirfo je napisao/la:Ne treba se po forumima ovo objavljivat(bar na pp posaljite), trebate sacekati da zvanicna objavi, ovako se ovo na forumu objavi i onda ovi jadnici novinari kao ovi sa klixa uzmu kao da su oni nesto istrazili, a samo rove po forumima, isto se ovo desilo kad su objavili one dresove Number1 kao oni saznali koje cemo nosit dresove a procitali na forumukod nas je svakako novinarstvo davno umrlo