Onda tom logikom i Sarajevo je tu u rangu sa Radnikom...ma znam drug šta hoćeš da kažeš samo sam malo nakon svega razočaran pa svašta napišem.pa koliko to iznenađenje treba biti da izvučeš protiv Batea hebenu nulu..ElCartel11 je napisao/la:Celtic i BATE su tu negdje sa Trnavom.aqarius je napisao/la:Hebo te Sarajevo zadovoljilo..šta je zadovoljilo,nisu boda uzeli što se tiče koeficijenta.Pa da su u ove tri tekme svi stali u 16 i samo nabijali loptu možda bi negdje izvukli nulu.Matematika je neumoljiva,,Radnik sa Motikom i Poparom korisniji za BiH u Europi od Sarajeva.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Hejteri ce reci da sam hejter.ReX je napisao/la:Veceras ce biti veselo.
3-0 u Malmeu.
0-2 u Zenici.
@igrajlopte 🐦
- ElCartel11
- Kontakt:
Da smo bili kompletni BATE veceras ne bi pobjedio, a velike su sanse da bi jih mi dobili 2:1. Jos kad ti se prije samog pocetka povrijedi najbolji napadac, koji bi sigurno zabio bar jednu sansu u prvom poluvremenu, onda nemas sta. Nadam se, da ce igrati Ahmetovic i Rahmanovic u uzvratu uz koje smo barem 20% jaci.aqarius je napisao/la: Onda tom logikom i Sarajevo je tu u rangu sa Radnikom...ma znam drug šta hoćeš da kažeš samo sam malo nakon svega razočaran pa svašta napišem.pa koliko to iznenađenje treba biti da izvučeš protiv Batea hebenu nulu..
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la:Da smo bili kompletni BATE veceras ne bi pobjedio, a velike su sanse da bi jih mi dobili 2:1.
Još da su igrali Sušić i Hadžibegić.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- ElCartel11
- Kontakt:
0:3Virtu4l je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Da smo bili kompletni BATE veceras ne bi pobjedio, a velike su sanse da bi jih mi dobili 2:1.![]()
![]()
Još da su igrali Sušić i Hadžibegić.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nadam se da ce pitari dobit u revansu 1:0.Ljepota,em ispadnu,em nesto i doprinesu koeficijentu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Fareus1921
- Kontakt:
Ti si Haker!!ReX je napisao/la:Hejteri ce reci da sam hejter.ReX je napisao/la:Veceras ce biti veselo.
3-0 u Malmeu.
0-2 u Zenici.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kakav bolan državni koeficijent, to se niđe više ne gleda, niti se individualni koeficijent kluba zasniva na pobjedi već ide po pretkolu. Npr: Nije moldavska liga jača od naše, nego imaju jedan klub koji im nabija kvotu.aqarius je napisao/la:Onda tom logikom i Sarajevo je tu u rangu sa Radnikom...ma znam drug šta hoćeš da kažeš samo sam malo nakon svega razočaran pa svašta napišem.pa koliko to iznenađenje treba biti da izvučeš protiv Batea hebenu nulu..ElCartel11 je napisao/la:Celtic i BATE su tu negdje sa Trnavom.aqarius je napisao/la:Hebo te Sarajevo zadovoljilo..šta je zadovoljilo,nisu boda uzeli što se tiče koeficijenta.Pa da su u ove tri tekme svi stali u 16 i samo nabijali loptu možda bi negdje izvukli nulu.Matematika je neumoljiva,,Radnik sa Motikom i Poparom korisniji za BiH u Europi od Sarajeva.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa koliko znam i BATE večeras nije igrao u punom sastavu, bar ste tako pisali. Tako da ta priča "da smo bili kompletni" i nema neke naročite logikeElCartel11 je napisao/la:Da smo bili kompletni BATE veceras ne bi pobjedio, a velike su sanse da bi jih mi dobili 2:1. Jos kad ti se prije samog pocetka povrijedi najbolji napadac, koji bi sigurno zabio bar jednu sansu u prvom poluvremenu, onda nemas sta. Nadam se, da ce igrati Ahmetovic i Rahmanovic u uzvratu uz koje smo barem 20% jaci.aqarius je napisao/la: Onda tom logikom i Sarajevo je tu u rangu sa Radnikom...ma znam drug šta hoćeš da kažeš samo sam malo nakon svega razočaran pa svašta napišem.pa koliko to iznenađenje treba biti da izvučeš protiv Batea hebenu nulu..
1921
- akisarajevo92
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:Kvota na Bate 2.70, poklon, do cetvrtka ce pasti na minimum 2.00
Ne pamtim ovakav poklon od kladionica
Don't believe the hype.
Ko je gledao tekmu na MojaTV i na kanalu MojaTV sport 1, mogao je vidjeti da je ista išla u FHDOsim13 je napisao/la:Joj slike pa nabijem vas na **** treba otić na Maltu sutra dić u zrak onu režiju zla narandžaste boje
Sa Tatarom kao glavnim igračem (syebao je bruku napada netacnim dodavanjima) , velkoskim na zadnjem veznom i ovim isprepadanim Milanovicem kao igrač od kojeg se najviše očekivalo nije moglo bolje, Letic katastrofa isto, Gavric ne može potrčati, Lazic dobar Al jbg kad onako glup penal napraviš ne znam sta da kazem, mali Djokanovic isto iskreno loše večeras Al bas, jedini koji je bio dobar je Serbecic ponovo mada kod prvog gola je on dopustio da onaj onako lagano prima loptu na strani u visini sesnaesterca i Mustafic otkako je ušao isto sasvim korektan treba mu davati više šanse u ligi definitivno , aaa tek kad Sisic promasi loptu koja nit je odskočila nit je bila prebrza haman pa idealna hmm ybg može pričati ko sta hoce ali kad Rahmanovic ne igra to se baš primijeti još dodaj na to Ahmetovica i Oremusa koji je pokazao da je bolji od Velkoskog i Djokanovica zajedno na zadnjem veznom onda imaš to što imaš i da "moras" biti zadovoljan sa 1:2. Bate prosječna ekipa slabiji od Celtica dosta dosta
Nadam se da si se dobro opario, bar da mozes bolju makinu od @Skore vozati.akisarajevo92 je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:Kvota na Bate 2.70, poklon, do cetvrtka ce pasti na minimum 2.00![]()
Ne pamtim ovakav poklon od kladionica
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Izgleda da bi Srbija mogla ove sezone imati 2 predstavnika u grupnim fazama...A nama uspjeh proc 2 pretkola
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sto se tiče Zrinjskog sve što su imali u Utrechtu u Malmeu nisu a tu prije svega mislim na sreću i mu.da, stali u bunker u svlačionici još, imam osjećaj da su malo i sa previše samopouzdanja neki igrači ušli u utakmicu nakon silnih pohvala tu najprije mislim na Sovsica, Hadzica i Govedaricu. Pa tako Govedarica fula mrtvi zicer neozbiljno i jos dosta puta izgubio loptu prilikom prijema ili driblinga plus jedan od najvećih krivaca za drugi gol, Hadzic već umislio da je Dzeko previše drži loptu kod sebe i pokušava solo, Mandic se samo krio po terenu a Sovsic izgubio par kritičnih lopti plus nijedan dobar pas prema naprijed i kad ti 4 glavna igrača zakažu ofanzivna nema se tu sta pricati ovi ostali koliko toliko ok prije svega mislim na Cirjaka, Rustemovica i Kadusica, Malmo opet dosta iskusnija ekipa ali za mene jača i od Utrechta ali i od Batea malo ispod nivoa Celtica
Na osnovu cega mozes reci da njihova liga nije jaca od nase?SarajevoJeBordo je napisao/la: Kakav bolan državni koeficijent, to se niđe više ne gleda, niti se individualni koeficijent kluba zasniva na pobjedi već ide po pretkolu. Npr: Nije moldavska liga jača od naše, nego imaju jedan klub koji im nabija kvotu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
2010. je nasa liga bila 29. a sad mozda padne ispod 40. pozicije.Tuga...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A inače nacionalni koeficijent igra neku ulogu i zbog toga klubovi igrajuBosniaBoston je napisao/la:Sprdali se za Zeljom zbog licence,a ove godine za drzavu jednako korisni kao i mi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sve pare koje ste ustedili kad se uzeli BP preko Grbavice morate dati UEFI + jos bar 50% toga.A fanovi ce vam se smrzavat do 5 u zeniciMortemHz je napisao/la:A inače nacionalni koeficijent igra neku ulogu i zbog toga klubovi igrajuBosniaBoston je napisao/la:Sprdali se za Zeljom zbog licence,a ove godine za drzavu jednako korisni kao i mi
Jos malo pa gasit temu.Ko ce cekat sljedecu sezonu da se nadam grupnoj fazi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.