Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Pobjeda fudbala!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
David jest cirkusant ali takav je bolja opcija od 50 miliona bilo čega za Ruganija.
i ja nisam bio za ruganija
onaj upamacano je vec dobar ali rugani je propali talenat
Po youtubeu ili si ga gledo?ItsRamiz je napisao/la:i ja nisam bio za ruganija
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da smo prodali Iwobija za 35 miliona 
David Luiza platili 8 miliona.
Pepe 72.
Martinelli 6.
Tierney 25.
Saliba 25.
Ceballos 4. (posudba)
136 - 60 = 76 miliona potrošili za ovaj prelazni rok, uz to da se možda riješimo Mustafija i Elnenya jer rokovi za transfere traju duže u drugim ligama.
Iwobi 35.
Koscielny 4,5.
Jenkinson 3.
Bielik 10.
Thompson 3.
Ospina 3.
Asano 1.

Pepe 72.
Martinelli 6.
Tierney 25.
Saliba 25.
Ceballos 4. (posudba)
136 - 60 = 76 miliona potrošili za ovaj prelazni rok, uz to da se možda riješimo Mustafija i Elnenya jer rokovi za transfere traju duže u drugim ligama.
Iwobi 35.
Koscielny 4,5.
Jenkinson 3.
Bielik 10.
Thompson 3.
Ospina 3.
Asano 1.
Chielini je bio daleko najbolji štoper Juventusa prošle sezone i Benatia uz njeg dok ga nisu riješili na polusezoni..Bonući je imao prosjek od sezone i opet je izgledao bolje i sigurnije od Ruganija koji fakat nije impresionirao, može to potvrditi svaki simpatizer Juventusa na ovom forumu. Po meni je Holding veći potencijal od njega.
AA23 je napisao/la:Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da smo prodali Iwobija za 35 miliona
Pepe 72.
Martinelli 6.
Tierney 25.
Saliba 25.
Ceballos 4. (posudba)
Iwobi 35.
Koscielny 4,5.
Jenkinson 3.
Bielik 10.
Thompson 3.
Ospina 3.
Asano 1.
Onaj mali je osao u HSV za 2,5m eura
Vjerovatno Jeff Reine-Adelaide ide u Monaco za €20M, a navodno Arsenalu pripada 20%. Slicno i sa Ismaelom Bennacerom koji je presao u Milan, tu se cak spominje 30% jer je svojevremeno prodan za 900k.
Ali dosta tih transfera je struktuirano. Asano ide valjda u 3 rate itd. Mozda smo i za Nketiaha ugrabili stogod. Ukoliko prodaju Mustafija, moglo bi se i na zimu ocekivati nesto.
Ali dosta tih transfera je struktuirano. Asano ide valjda u 3 rate itd. Mozda smo i za Nketiaha ugrabili stogod. Ukoliko prodaju Mustafija, moglo bi se i na zimu ocekivati nesto.
Nketiah je pozajmljen
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Rosicky je napisao/la:AA23 je napisao/la:Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da smo prodali Iwobija za 35 miliona
Pepe 72.
Martinelli 6.
Tierney 25.
Saliba 25.
Ceballos 4. (posudba)
Iwobi 35.
Koscielny 4,5.
Jenkinson 3.
Bielik 10.
Thompson 3.
Ospina 3.
Asano 1.
Onaj mali je osao u HSV za 2,5m eura
Upravu si, Amaechi mislim da je
Naravno i novac od Benaccera ide nama ne znam koliko tačno, strašan biznis iskreno moram reći u odnosu na Gazidisa i kompaniju
Gazidis i kompanija se bavila profitom u svim segmentima kluba osim onog vezano za igrački kadar 
Prodavali smo samo ako je nekakav igrač zahtjevao transfer u klub koji je ponudio ugovor.
Nije se pokušavalo sa utopljavanjem polovnjaka i viška igrača u rosteru,čak su produživani ugovori svakom igraču koji je izrazio želju da ostane.
Ovo ljeto sam očekivao isto pogotovo kada su stavili koliko para imaju na raspolaganju,ali ispade drugačije čak i nestvarno
Sada je sve do trenera da se ovo uigra i postavi na zdrave noge pa ako se poklope očekivanja i rezultati te dohvatmo top4 s ovakvim ljetom i upravom napokon se imamo pravo nadati nečem većem.
Najgore što imamo dosta posla da se vratimo na nivo 2012 godine npr. a gdje za neki napad na titulu.
Sad sastav za sljedeću sezonu će biti više manje jasan :
Leno-Bellerin-Sokratis-Luiz-Tierney-Torreira-Ceballos-Ozil-Pepe-Aubameyang-Lacazzete.
Ili verzija sa 352:
Leno-Sokratis-Holding-Luiz-Bellerin-Kolasinac-Torreira-Ceballos-Xhaka-Auba-Lacca.
Po meni je prva verzija daleko poželjnija iako ne bi volio Ozila ni blizu onog udarnog rostera od 16 igrača.
Uglavnom što se rostera tiče:
GK: Leno,Martinez
Tu je jasno tko je broj 1.
Martinez je extra 2 golman.
CB: Sokratis,Luiz,Holding,Chambers,Mustafi,Mavropanos
RB: Bellerin,Maitland-Niles
LB: Monreal,Kolašinac,Tierney
Ovdje je stvarno puno igrača čak njih 11 i tu će biti dosta upitnika kako će to izgledati kroz sezonu.
Mislim da će Monreal dosta utakmica igrati na stoperu pogotovo kad budemo igrali 352 a isto tako da će Chambers više igrati desnog beka nego Maitland-Niles koji bi sada mogao preći u sredinu.
DMF: Torreira,El Neny
CMF: Ceballos,Xhaka,Guendouzi,Willock
AMF: Mkhitaryan,Ozil
Ovdje je jedino Torreira siguran i bilo bi grijeh da ga se dozira.Pokazao je što može prošle sezone dok se nije uklopio u sivilo.
FW: Aubameyang,Lacazette,Pepe,Smith-Rowe,Nelson,Saka
Ovdje se igra mora graditi oko Lacce,to što je izabran za igrača sezone spram Aube koji je dao 10 golova više dovoljno govori.

Prodavali smo samo ako je nekakav igrač zahtjevao transfer u klub koji je ponudio ugovor.
Nije se pokušavalo sa utopljavanjem polovnjaka i viška igrača u rosteru,čak su produživani ugovori svakom igraču koji je izrazio želju da ostane.
Ovo ljeto sam očekivao isto pogotovo kada su stavili koliko para imaju na raspolaganju,ali ispade drugačije čak i nestvarno

Sada je sve do trenera da se ovo uigra i postavi na zdrave noge pa ako se poklope očekivanja i rezultati te dohvatmo top4 s ovakvim ljetom i upravom napokon se imamo pravo nadati nečem većem.
Najgore što imamo dosta posla da se vratimo na nivo 2012 godine npr. a gdje za neki napad na titulu.
Sad sastav za sljedeću sezonu će biti više manje jasan :
Leno-Bellerin-Sokratis-Luiz-Tierney-Torreira-Ceballos-Ozil-Pepe-Aubameyang-Lacazzete.
Ili verzija sa 352:
Leno-Sokratis-Holding-Luiz-Bellerin-Kolasinac-Torreira-Ceballos-Xhaka-Auba-Lacca.
Po meni je prva verzija daleko poželjnija iako ne bi volio Ozila ni blizu onog udarnog rostera od 16 igrača.
Uglavnom što se rostera tiče:
GK: Leno,Martinez
Tu je jasno tko je broj 1.
Martinez je extra 2 golman.
CB: Sokratis,Luiz,Holding,Chambers,Mustafi,Mavropanos
RB: Bellerin,Maitland-Niles
LB: Monreal,Kolašinac,Tierney
Ovdje je stvarno puno igrača čak njih 11 i tu će biti dosta upitnika kako će to izgledati kroz sezonu.
Mislim da će Monreal dosta utakmica igrati na stoperu pogotovo kad budemo igrali 352 a isto tako da će Chambers više igrati desnog beka nego Maitland-Niles koji bi sada mogao preći u sredinu.
DMF: Torreira,El Neny
CMF: Ceballos,Xhaka,Guendouzi,Willock
AMF: Mkhitaryan,Ozil
Ovdje je jedino Torreira siguran i bilo bi grijeh da ga se dozira.Pokazao je što može prošle sezone dok se nije uklopio u sivilo.
FW: Aubameyang,Lacazette,Pepe,Smith-Rowe,Nelson,Saka
Ovdje se igra mora graditi oko Lacce,to što je izabran za igrača sezone spram Aube koji je dao 10 golova više dovoljno govori.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dolazim iz nocne imam sta vidjet otiso si alexe ostala je tugaaa hahahhah ne mogu da vjerujem da su ga prodali iskreno
raul sanlehi tata igrice
upamecano na zimu i kud koji mili moji..

raul sanlehi tata igrice

upamecano na zimu i kud koji mili moji..
Da je Mikitarijana kako prodat ljudi moji, i rijesit se uzasne plate koju ima. Mozes komotno dovest WC igraca na njegovu platu
Alex Lacazette
Right ankle. Will continue to be assessed ahead of Sunday’s match at Newcastle.
Nicolas Pepe
Regaining full match fitness following late return from African Cup of Nations. Decision to be made on participation for Sunday.
Hector Bellerin
Left knee. Continuing with on-field rehabilitation. Aiming to participate in full training in October.
Right ankle. Will continue to be assessed ahead of Sunday’s match at Newcastle.
Nicolas Pepe
Regaining full match fitness following late return from African Cup of Nations. Decision to be made on participation for Sunday.
Hector Bellerin
Left knee. Continuing with on-field rehabilitation. Aiming to participate in full training in October.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Wtf Bellerin tek u oktobru se vraca na trening? Pa kad se on povrijedio
Lik hladno ce godinu dana biti povrijedjen
Btw ko li ce od mladih najvecu sansu dobiti?
I ko nam je sad treci napadac?
Nelson i Willock vjerovatno ponajvise. Ne znam sta se ocekuje od Sake i Martinelija.ItsRamiz je napisao/la:Lik hladno ce godinu dana biti povrijedjen
Pepe moze igrati napadaca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.