HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

UZM
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la UZM » 08 avg 2019, 22:25

Najgore sva 3 gola su posljedica mlohavosti i bezmudnosti. Kod prvog gola Barbaric koda igra s djetetom lopte pa i bez najmanjeg inteziteta je samo odgurnu od sebe, kod drugog ide lopta do Govedarice on je ni pogledo nije, uvi uzimaju loptu i u dva pasa dolaze do gola, kod treceg su oni samo pokazali u cemu su najbolji, u pozicioniranju i uvijek su dje treba bit. Ostavili su mu.da u Mostaru i tu im zamjeram. Prema naprjed jos i gori, Hadzic odradi dva duela, mrtav, Mandic i Govedarica ocajni u pozicijoniranju koda bjeze od lopte, vezni zaluto totalno, jedino Ticinovic i Kadusic pokazali nekog skila, naravno uz Brkica.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 08 avg 2019, 23:13

3 0 je prokleto vodstvo...milion puta dokazano..rani gol mijenja sve fata ih panika zbunjeni izgubljeni u tom pada i drugi gol i oni se vrate u utakmicu i taman kad pocnu dominirat naprave gresku i pada treci...vec vidzeno milion puta zato glavu gore bez kmekanja...

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 08 avg 2019, 23:23

gruezi je napisao/la:3 0 je prokleto vodstvo...milion puta dokazano..rani gol mijenja sve fata ih panika zbunjeni izgubljeni u tom pada i drugi gol i oni se vrate u utakmicu i taman kad pocnu dominirat naprave gresku i pada treci...vec vidzeno milion puta zato glavu gore bez kmekanja...
To je sve teorija i o tome ne treba razmisljat, bilo kakvo razmisljanje o rezultatu upravo i dovodi do kraha i psihickog padanja tokom utakmice, jer ako nesto podje kako nisi zamislio eto ti belaja. Treba se samo razmisljat kako da se iskupe publici, a to je da pokazu muda i napadnu od prve minute, a kasnje ce golovi ili promasaji diktirat tempo utakmice. Nema tu kmecanja ja sam se vec okrenuo razmisljanju sta kako u prvenstvu, jer treba biti nekad i objektivan i prihvatit cinjenicu da je ovo nedostizno.

ultras94mostar
Kontakt:

Post Postao/la ultras94mostar » 09 avg 2019, 09:32

UZM je napisao/la:Najgore sva 3 gola su posljedica mlohavosti i bezmudnosti. Kod prvog gola Barbaric koda igra s djetetom lopte pa i bez najmanjeg inteziteta je samo odgurnu od sebe, kod drugog ide lopta do Govedarice on je ni pogledo nije, uvi uzimaju loptu i u dva pasa dolaze do gola, kod treceg su oni samo pokazali u cemu su najbolji, u pozicioniranju i uvijek su dje treba bit. Ostavili su mu.da u Mostaru i tu im zamjeram. Prema naprjed jos i gori, Hadzic odradi dva duela, mrtav, Mandic i Govedarica ocajni u pozicijoniranju koda bjeze od lopte, vezni zaluto totalno, jedino Ticinovic i Kadusic pokazali nekog skila, naravno uz Brkica.
Sve sto si napisao si u pravu. Muda ostavili u Mostaru, igrali ko picke, prepali se ko da su na streljanju. Trkacki nula, nisu htjeli trcati nikako. I nije mi jasno koji k.... glume s loptom ispred naseg gola, umjesto da izbiju loptu oni driblaju i gube loptu, pa to ni amateri ne rade. Previse pocetnickih gresaka... Sta je tu je, trebamo napraviti invaziju na Siroki pa sta bude bude, mislim da su opet zasluzili da ih podrzimo u sto vecem broju i dadnemo im podrsku za nastavak prvenstva.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 09 avg 2019, 09:36

I kad izgube
I kad pobijede
Uvijek pjevamo
ZRINJSKI VOLIM TE!

Idemo pobijediti u uzvratu...
Govedarica je ono morao zabiti, jbg...
Volim te bola'!

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 09 avg 2019, 09:39

Na kraju zasluzen poraz od 3:0, Malmö nas je potpuno nadigrao,
mi smo se previse povukli u krilo golmana i kad tad je moralo puknuti.
Ne mozes se 90 minuta braniti, vecina bez srca i m..a,
umjesto da zute kartone zaradimo na muskim startovima, oni ih kupe na nepotrebno guranje protivnika.
Da je Govedarica pogodio zicer za 1:0, tko zna kako bi se utakmica odvijala dalje,
to je jednostavno bio slijed neiskustva i treme.
Brkic fantasticno branio do kiksa kod treceg gola, ona lopta se hvata, ili bar izbacuje u korner.
Curjuric je veoma falio u sredini kad Sovsica nije islo.
Po meni bi Gojkovic igrao u svakome smislu umjesto Barbarica, spor i premekan u duelima.
15.08. svi na Pecaru da se dostojanstveno oprostimo od Europe za ovu godinu.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 09 avg 2019, 10:12

Dasta vec se zahvalit na svemu sto su napravili dosad u europi. Poslat poruku na kraju utakmice da ocemo titulu i valjalo bi da se oproste pobjedom od europe, makar minimalnom. Ja se vec okrecem razmisljanju kako protiv Tuzle, bice tesko gostovanje svega 3 dana poslje europe, ali treba nam pobjeda.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 09 avg 2019, 15:39

Neiskustvo i nekvaliteta, iz toga proizlazi onaj rezultat. Nema veze, i Utrecht je uspjeh, bitno da se bilda koeficijent. Nadam se da će Zrinjski u skorije vrijeme biti nositelj u drugom pretkolu, pa trećem itd., tako se radi iskorak u Europi, a ne da se bljesne u jednoj sezoni. Samo kontinuitet, nista vise.
EDIT: Zrinjski, ako osvoji titulu, u prvom pretkolu LP će biti nositelj, zahvaljujući solidnim rezultatima ove i prošle sezone

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 11 avg 2019, 08:56

Bajram šerif mubarek olsun!

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 12 avg 2019, 12:24

Koliko ima stolica Sjever i jug koliko ja znam oko 4 do 4 ipo tisuce, nek se oglasi neko iz Sirokog, Ustanik ili neko.
Vidio sam sad Sjever 2000, jug 1100

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 12 avg 2019, 22:40

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 13 avg 2019, 14:56

UZM je napisao/la:Koliko ima stolica Sjever i jug koliko ja znam oko 4 do 4 ipo tisuce, nek se oglasi neko iz Sirokog, Ustanik ili neko.

Stadion danas prima 5.726 gledatelja (to je bila službena brojka) sad izvođeni su radovi ... natkriven sjever, TV studio na istoku, jug sredivane su te novinarske lože itd. Sada ima kapacitet oko 5200 mjesta (s tim da oba kaveza nemaju toliko stolica! On se postave samo reda radi kako bi se i taj dio tribine mogao koristi!)
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Klivlend
Kontakt:

Post Postao/la Klivlend » 13 avg 2019, 20:10

I tako ode Irfan...
HŠKZ

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 13 avg 2019, 20:13

Koliko ce te dobiti za Hadzica?
@igrajlopte 🐦

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 13 avg 2019, 20:30

UstanikSBII je napisao/la:
UZM je napisao/la:Koliko ima stolica Sjever i jug koliko ja znam oko 4 do 4 ipo tisuce, nek se oglasi neko iz Sirokog, Ustanik ili neko.

Stadion danas prima 5.726 gledatelja (to je bila službena brojka) sad izvođeni su radovi ... natkriven sjever, TV studio na istoku, jug sredivane su te novinarske lože itd. Sada ima kapacitet oko 5200 mjesta (s tim da oba kaveza nemaju toliko stolica! On se postave samo reda radi kako bi se i taj dio tribine mogao koristi!)
Ma ako ne dodje puno svedjana, a sigurno nece, pa otvore istok, s ovih 3100 pustenih moglo bi i na istok 900 ljudi, tako da vjv ce biti 4000.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 13 avg 2019, 20:38

ReX je napisao/la:Koliko ce te dobiti za Hadzica?
Nista ode dzabe,amaterizam prijatelju zestoki . . .

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 13 avg 2019, 20:40

GradKamena2 je napisao/la:
Cuj to. Pa sta je poenta bila ga dovoditi? Samo za evropske utakmice fakticki? Znalo se da ide poslije evrope za dz? :roll:
@igrajlopte 🐦

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 13 avg 2019, 20:42

ReX je napisao/la:
GradKamena2 je napisao/la:
Cuj to. Pa sta je poenta bila ga dovoditi? Samo za evropske utakmice fakticki? Znalo se da ide poslije evrope za dz? :roll:
Zezam se malo ironije na ove sto sve znaju,200 000 eura,sa ekonomske strane smo dobro prosli,sa sportske bas i ne da tako brzo ode igrac,al dolazi brzo novi napadac.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 avg 2019, 21:09

Pa s obzirom da ste ga doveli kada je prekucao ligu i mogao naći angažman vani, to su odlične pare.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 13 avg 2019, 21:36

Normalno da je odlicno uzeo nesto sitno na ruke ,bez iti jedne place,donio prolaz protiv Nizozemaca i ove pare to je ekstra.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []