FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 08 avg 2019, 23:49

Manijaci19871921 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ne treba se po forumima ovo objavljivat(bar na pp posaljite), trebate sacekati da zvanicna objavi, ovako se ovo na forumu objavi i onda ovi jadnici novinari kao ovi sa klixa uzmu kao da su oni nesto istrazili, a samo rove po forumima, isto se ovo desilo kad su objavili one dresove Number1 kao oni saznali koje cemo nosit dresove a procitali na forumu :facepalm: kod nas je svakako novinarstvo davno umrlo
Upravu si definitivno, nego me ponese da obradujem i forumase jer se i ja obradujem kad dobijem, i onda za navijace i javnost ovo ne bude iznenadjenje kad se sutra objavi jer su vec procitali/culi po portalima. Od sada kad imam nesto postirat cu da imam info nek se javi ko hoce u pp
:thumbup: :thumbup:
ma nek si ti obradovo raju, nego je meni krivo sto ovi novinarcici to pokupe i prisvoje kao da su oni nesto saznali a pojma nemaju sa zivotom, posebno ovi sa klixa jer ih vecinu znam
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 avg 2019, 23:49

I za Stilica portali saznali preko foruma pa poslije objavise svi kad se otvoreno o tome pocelo pisati na forumima. Rijetko sta iskopaju, a da se npr. ne spominje nigdje po forumima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 avg 2019, 00:02

slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 09 avg 2019, 00:07

slika

Malo po malo... :ljepota:
@igrajlopte 🐦

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 09 avg 2019, 01:06

Klauni sa klixa prvo napisali krov u novembru sad u januaru :crazy:
P.S irfo se registrovao 2008 a prvi post napisao 2012.Fun fact :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2019, 01:16

Logičnije je da bude u januaru, pretpostavljam da će to raditi na zimskoj pauzi, ne vjerujem da će krov postavljati u toku jesenjeg dijela prvenstva.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 09 avg 2019, 07:45

Hajde da sacekamo službeno.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 09 avg 2019, 08:12

Raonffa je napisao/la:Logičnije je da bude u januaru, pretpostavljam da će to raditi na zimskoj pauzi, ne vjerujem da će krov postavljati u toku jesenjeg dijela prvenstva.
Nije baš zima pogodna za građevinske radove, al jbg, ko zna.
💩💩

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 avg 2019, 08:14

De sad poletite pa svi objavite prije zvanicne yebo ga
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 09 avg 2019, 08:27

Ne može administracija nikad biti brža od raje s foruma hehehe...
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Shex79
Kontakt:

Post Postao/la Shex79 » 09 avg 2019, 08:38

Momci, nije provokacija, ali samo pitam sta bi Vi mislili o tome da se Misimovic opet vrati u klub ?

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 09 avg 2019, 09:03

Shex79 je napisao/la:Momci, nije provokacija, ali samo pitam sta bi Vi mislili o tome da se Misimovic opet vrati u klub ?
Može samo kao sportski direktor, skaut, ŠSŠ ili nešto slično.
💩💩

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 09 avg 2019, 09:38

Shex79 je napisao/la:Momci, nije provokacija, ali samo pitam sta bi Vi mislili o tome da se Misimovic opet vrati u klub ?
Ja sam za, takav kapicitet nam zaista potreban..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 09 avg 2019, 09:44

Pa vidi nesto, nije Misimovic sam digao tribinu, pogurao mnogo stvari oko stadiona itd. Tu je velika grupa ljudi bila ukljucena i ne treba njih zaboraviti. Medjutim cinjeninca je da je bio taj "prvi covjek" i sigurno da nebi imao nista protiv njegovog povratka. I ako licno mislim da od toga nema nista. Ali samo mogu zamisljat kako bi to bilo sa Amarom kao sefom struke, i njega zaduzen za infrastrukturu i slicno. Ne zvuci lose. Ali opet kazem, nema od toga nista.
@igrajlopte 🐦

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 09 avg 2019, 09:45

Svi Željovci nam trebaju, ali svako od njih treba da radi ono u čemu je najbolji. Ali nemojte da krene rapsrava o tome. Čekamo krov, još koje pojačanje i sutra SVI u Zenicu .

P.S. Može li se mimo organizovanog doći i ući na gostujući sektor, jer sutra radim u ZE pa pravo ću na utakmicu ?

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 09 avg 2019, 09:49

Nema potrebe da se vraca. Hvala, ali ne.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 09 avg 2019, 09:53

kad vidim koliko smo sportski zaostali bili , i koliko smo ispusili utjecaj u savezu NE HVALA! a evo stadion se nastavio graditi i ici ce i dalje, a on ako je volio toliko Želju kao uspješan biznismen , koliko je para ubacio u klub!? Sretno mu bilo , nek sa svojim potrčkama pravi FK Megamix u Rajlovcu .

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 avg 2019, 10:01

Da, ali samo u slucaju da ima limitiranu ulogu u npr. nadzornom odboru gdje ce se brinuti samo za svoje stvari.
Ostalo se pokazalo da je fula, da se ponasa megalomanski, da se mijesa ko vegeta u sve zivo.
Mislim da on nebi mogao da prihvati takvu ulogu i da pod tim okolnostima nikad nebi dosao u klub.
Ukoliko se i dalje zeli baviti fudbalom savjetujem osnivanje FK Megamix - Rajlovac gdje bi ulagao svoje pare, dovodio i raskidao ugovore sa svojim parama i podizao navijace sa svojim parama.
Dobro je pitanje vidjeti koliko je para davao u klub prije ulaska, za vrijeme ulaska i nakon ulaska da se potvrdi ta 'njegova' ljubav prema klubu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 09 avg 2019, 10:08

Dobro bi bilo da vidimo koliko je ulozio tj dao, i u konacnci koliko je para potrosio za svog mandata.
Pri tome bi bilo lijepo spisak ljudi koje je otjerao...

Divno jedno vodjenje kluba kao da mu je babo ostavio.. Ž
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 avg 2019, 10:25

**** te on a i ti njega. Ne pitaš slučajno to sad kad sve ide kako treba. Nikad se **** koje je javno pričalo o namještenim titulama i koje je javno jednog od najvećih Željinih sinova proglasilo lopovom neće vratiti u klub. NIKAD.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, MrAmarOsim, Taree i 59 gostiju.