FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kerimatomic1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kerimatomic1921 » 09 avg 2019, 10:31

U vrijeme kada smo svjesno ili nesvjesno javnosti dali do znanja da nas privatizacija ne interesuje, nemamo bas takav luksuz da sklanjamo velike Zeljovce sto dalje od kluba. Senad je veliki Zeljovac i dokazani biznismen, tako da sto se mene tice, takav je uvijek dobrodosao u klub. Naravno, u administrativni sektor ili nadzorni odbor. O ekipi treba da odlucuje samo onaj koji je strucan u tom polju.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 avg 2019, 10:33

Bespotrebna rasprava
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 09 avg 2019, 10:34

Prosla uprava sa Misimovicem na celu je uradila mnogo dobrih stvari za klub. To se nikad ne smije zaboraviti. Ako zaboravimo, mi onda nikakvi Zeljovci nismo. Bivsi fudbaleri, Zeljine legende, su konacno dobili penzije, svi dugovi vraceni ili su u procesu otplacivanja. Imamo sad stadion trece kategorije. Rezultati uopce nisu bili losi. Dva druga mjesta i osvojen kup, i to i pored nepravde od strane saveza. Sjetite se Bijeljine , penala za Zrinjski, te jos nekoliko utakmica prije toga u korist Zrinjskog. Pretprosle sezone ruka na Grbavici za 2:2, koju upravo Mujic nije svirao, iako su je svi ostali na stadionu vidjeli. Jedina i najveca greska prosle uprave je ta sto su previse slusali navijace, a to nikad nije dobro. Takodje, nismo imali nikoga u savezu, ne znam koliko je to bilo do uprave jer nista bolja situacija nije ni poslije odlaska njihovog. Znamo sta je bilo sa licencom. Amar nikad nece pristati da mu navijaci odredjuju kako ce voditi klub i ko ce mu igrati, zato je najbolji, ali treba nam jos Zevoljaca u klubu.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 09 avg 2019, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 09 avg 2019, 10:34

irfo je napisao/la:Bespotrebna rasprava
Totalno. Moj Željo. :ljepota:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 09 avg 2019, 10:35

Lobotomac iz Megamixa..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 avg 2019, 10:37

Kako podmeću smećari. Otvori temu bivša Uprava i do sudnjeg dana opleti. Hoćemo li napasti u Zenici? Krpić i Zec dva špica?

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 09 avg 2019, 10:41

Sta je sa tim stoperom do 15. 08.??? Hoce li doci, zna li iko o kome se radi?
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 09 avg 2019, 10:44

desnibocni je napisao/la:Sta je sa tim stoperom do 15. 08.??? Hoce li doci, zna li iko o kome se radi?
Samo Amar. Ovo sve sto se pise, dolazi ovaj, trazimo ovog, to slobodno baci u kantu.

PSG. :bih:

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 avg 2019, 10:47

ZaZelju je napisao/la:Prosla uprava sa Misimovicem na celu je uradila mnogo dobrih stvari za klub. To se nikad ne smije zaboraviti. Ako zaboravimo, mi onda nikakvi Zeljovci nismo. Bivsi fudbaleri, Zeljine legende, su konacno dobili penzije, svi dugovi vraceni ili su u procesu otplacivanja. Imamo sad stadion trece kategorije. Rezultati uopce nisu bili losi. Dva druga mjesta i osvojen kup, i to i pored nepravde od strane saveza. Sjetite se Bijeljine , penala za Zrinjski, te jos nekoliko utakmica prije toga u korist Zrinjskog. Pretprosle sezone ruka na Grbavici za 2:2, koju upravo Mujic nije svirao, iako su je svi ostali na stadionu vidjeli. Jedina i najveca greska prosle uprave je ta sto su previse slusali navijace, a to nikad nije dobro. Takodje, nismo imali nikoga u savezu, ne znam koliko je to bilo do uprave jer nista bolja situacija nije ni poslije odlaska njihovog. Znamo sta je bilo sa licencom. Amar nikad nece pristati da mu navijaci odredjuju kako ce voditi klub i ko ce mu igrati, zato je najbolji, ali treba nam jos Zevoljaca u klubu.
Tako je, dodaj da je podijelila navijace i da je od Amara pocela praviti neprijatelja kluba.
Vukotic Vedran, Bajramovic Amar su dobrodosli u klub. Oni su istinski Zeljovci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 avg 2019, 10:48

Novi stoper je oporavljeni i motivisani Bogicevic :cool:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 avg 2019, 10:48

Sutra fino vrijeme najavljuju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 09 avg 2019, 10:49

Osim13 je napisao/la:Sutra fino vrijeme najavljuju
Bice teski uslovi, prevruce ce biti u prvom poluvremenu..

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 09 avg 2019, 10:57

E moj Zeljo, valja ti se boriti za titulu :bih:

Shex79
Kontakt:

Post Postao/la Shex79 » 09 avg 2019, 10:57

plavousrcu je napisao/la:
Shex79 je napisao/la:Momci, nije provokacija, ali samo pitam sta bi Vi mislili o tome da se Misimovic opet vrati u klub ?
**** te on a i ti njega. Ne pitaš slučajno to sad kad sve ide kako treba. Nikad se **** koje je javno pričalo o namještenim titulama i koje je javno jednog od najvećih Željinih sinova proglasilo lopovom neće vratiti u klub. NIKAD.
Prvo momak ja tebi necu psovati jer to mi ne prilici. Drugo ja nisam ni na cijoj strani vec sam na strani Želje. A imam dovoljno postovanja prema plavoj naciji da ne psujem svojima sa tribine. A trece, nisam to pitao niti iznio kao provokaciju, vec cisto kao pitanje, buduci da jutros u basti jednog hotela stol pored moga je sjedio Vedran Vukotic. I cuo sam sta je rekao. Na tu temu, a Namjerno necu da iznosim detalje jer imamo isuvise dusmana koji nam citaju profil za pojedine detalje postoji pp. ;)

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 09 avg 2019, 11:04

Ovo je u duhu, nas dva studenta ne mozemo vise ovako. Sjedio pored Misketa i tako...

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 09 avg 2019, 11:13

Manijaci198k71921 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Sutra fino vrijeme najavljuju
Bice teski uslovi, prevruce ce biti u prvom poluvremenu..
Kako nama brate, tako i njima. Bice puno ljudi, bude sa Celikom dobrih utakmica. Mislim da smo mi u ovim trenutku i igracki i fizickom spremom bolja ekipa od Celika. Manje smo mijenjali, ekipa nam ima veci kontinuitet. U svakom slucaju, mislim da smo blizi pobjedi sutra uvece. Sad da ne glumim Murinja, ali onaj Malmo od sinoc nam svima u ligi moze biti uzor kako praviti igru. Jedan genijalac (Rozemberg), ostalo trci i u napadu i u odbrani, biju kad god mogu, i koga stignu... Milina gledati onu jednostavnost. A sve pocinje od fizicke spreme.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 09 avg 2019, 11:16

Bolje od tih rasprava da se prati zvanicnaa u narednim minutama :bih:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 09 avg 2019, 11:18

PSG. :bih:

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 09 avg 2019, 11:20

Boom. Neopisivo mi je drago e nasa grbavica pola pokrivena, hvala i proslima i ovima na angazmanu. Ou kad zahrmi istok ispod krova, stadion je mrak!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 09 avg 2019, 11:23

Ovim putem želimo poslati jasnu poruku da Klub neće stati na infrastrukturnim projektima, kao ni na dovođenju adekvatnih pojačanja i ostvarivanju što boljih sportskih rezultata, te se zahvaljuje navijačima na podršci.

Sexy
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hansestadt, Lekqqq1921, Levin i 54 gosta.