Što su topovski bacani prema jugu? (a završili kod Husrefa) Gađali ono malo normalnih Zeničana koji su došli da pogledaju tekmu?NorthN01 je napisao/la:Da se kladimo da ultras dynamo vise imaju gostovanja po bosni i europi od svih vas pitara? Koji ba istok.i zapad.idu na gostovanje, sta.pricas? Dje su ti ljudi eo ja sam svaku tekmu tu .. pusti se ti.i dynama.i hordi gledaj svoj poso, ako mislis da nas ima 200, imas pravo,.tvoje misljenje, al koga jos boli.**** za tvojim misljenjem? Uostalom svi smo vidjeli da su topovski bacani prema jugu tamo .. jbg koja baklja se upalila, stas..plati.kaznu.i.idemo dalje .. eto.kad svi tolko.volite klub pa gdje ste na manjim tekmama, gostovanjima, celtic,atlanta,poznan..dje ste?Rule_hz je napisao/la:pasica je napisao/la:Mi igrali oni zabijali, to je tekma u kratkim crtama. Da smo kompletni ove bi prosli hladno, pa mi bez citavog veznog reda njima loptu drzimo.
Zenica ok, pod hitno moramo sami poceti rijesavati pitanje stadion.
Sto se tice ovih koji se danas nazivaju hz, oni su sve o sebi rekli samim tim da su izabrali da budu na zapadu umjesto da imaju svoju tribinu.
Kakvi ba oni nebi ih 200 bilo da su na sjever otisli i to sve sami znaju... nebi ih ni na gostovanjima bilo da nije nas sa ostalih tribina koji idemo i dan danas na utakmice skupa bez nas bi ih bilo 80-100 na gostovanjima maximum. Davno su oni izgubili kompas pocevisi furat ovu furku sa ud dresden. Vidim sve vise raje nosa njihova obiljeza i na tekme sarajeva i tako gubis svoju reputaciju kao grupa jedna od najacih u jugi do ovog da skandiramo njima. Jesi li navijac sarajeva ili drezdena cemu ova furka ne kontam. Nosaju li njihovi dresove Sarajeva,Salove majice idt kad je njihova tekma u pitanju.. To je to kad je grupa u pitanju nema tu vise hajra ni selameta... svi su otisli sa sjevera i oni koji su tek dosli poslije smjene generacija... a o topovskim necu trositi rijeci sve dok nedo bog neko ostane invalid kao i onaj momak lani sto se udesio sa topovskim udarom... tuga nije ni vrijeme ni mjesto da se pise o njima... zna se koliko dusmana ima ali eto. Sta je svrha danasnjeg navijanja? A pritom stetis voljenom klubu.. Nema opravdanja nikakvog!
Što ne bi platili kaznu oni koji su je i zapalili kad je "jbg koja baklja se upalila, stas..plati.kaznu."?
Baš vi kontate samo vi volite klub i niko više? jedini ste vi redovni i više niko? Daj se malo pogledajte sa strane, osuđuje vas 99% svih navijača, ali vi baš jedino upravu.
Kako je samo lijepo navijanje do baklji i problema, ponosan bio. A onda kreće prava "podrška" nakon koje još uvijek nisam sebi došao i rezultat mi je totalno pao u drugi plan.