Mustafic je bas dobro odigrao nadam se da ce dobiti vise prilike sad ni šišić nije toliko los bio unio je dosta zivosti u igru po meni je husref pogodio sa izmjenama jedino eto guzina sto se jos trazi.skoroalen je napisao/la:Yebo majku da smo bili kompletni, ne bismo izgubili. Koliko nas povrede cijepaju, nevjerovatno...
Handže se trudio al nije on level Ahmetovića, ne znam da li je dva duela dobio. Mustafić me prijatno iznenadio.
Šišić u ovoj tekmi uzeo ulogu Hebiba, njegov ulazak je prelomio utakmicu, našao se u 3-4 šanse i sve upropastio, al ipak je upisao asistenciju. Kako se kod nas uvijek najsmotaniji nađu u prilici?
Isto kad igraš fudbal s malim djetetom pa trpaš lopte na njega da zabije što više golova. Isto da ih saigrači namjerno forsiraju da im skoči samopouzdanje.
Šišić i hare se bas slazu posebno u ovim europskim utakmicama
Kontam da je ona situacija oko para na pocetku sezone dosta otezala dovođenje pojacanja i da je zato nesto malo losije odrađen ovaj prelazni al opet ne treba zaboraviti da je doslo i par odlicnih igraca koji ce to dokazati tokom sezone. Povrede i ono kasnjenje para su nas unazadili malo ali tim igra dobro izvlaci se maksimum.