Penaltiky je napisao/la:5) 5-0 samo vitalne funkcije - DokoljenkoDokoljenko je napisao/la:1) 70 - 50 Laka mentalna retardacija - Pitari
2) 50 - 35 Umjerena mentalna retardacija - Fukare
3) 35-20 : Teška mentalna retardacija - Robijaši
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- prisonbreak
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:5) 5-0 samo vitalne funkcije - DokoljenkoDokoljenko je napisao/la:1) 70 - 50 Laka mentalna retardacija - Pitari
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Dokoljenko
- Kontakt:
0-20 Imbecil. @penalkity @redbull @dynamodresdenPenaltiky je napisao/la:5) 5-0 samo vitalne funkcije - DokoljenkoDokoljenko je napisao/la:1) 70 - 50 Laka mentalna retardacija - Pitari
Creme de la creme.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Lutvo je duša od kera svega mi, ujutro kad uđe Amar u MM hljeba da uzme zaveže ga ispred ona dječurlija se igra sa njim 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Isto ko ti pitarima.Penaltiky je napisao/la:
Viđaj ovog što pilji Lutvi u muda.
💩💩
Lutvo je ulagao u europsku Grbavicu i zasluzniji je od mnogih ovdje sto palamude po forumu,a marke za GRBAVICU nisu dali...

Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 09 avg 2019, 15:55, ukupno mijenjano 2 puta.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav volejGoosman je napisao/la:Isto ko ti pitarima.Penaltiky je napisao/la:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Dokoljenko
- Kontakt:
Bekend po žvaljama.BosniaBoston je napisao/la:Kakav volejGoosman je napisao/la:Isto ko ti pitarima.Penaltiky je napisao/la:
Mi smo Željini, Željo je naš!
Kako su mu muda prazna otkad ih vesela ekipa plavih retarda s Dokoljenkom na čelu ne nastanjuje.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
zenica1985
- Kontakt:
Zenica i Robijasi su sinoc pokazali sta je gostoprimstvo mozda i najveci rivala.Da je Zenica sportski grad sinoc sam bio svjedok u jednom kaficu gdje Hz nmg da vjeruju da se to desava......
Zenica je Bosne zjenica

Zenica je Bosne zjenica
Zadnja izmjena: zenica1985, dana/u 09 avg 2019, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Robijasi 1988
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije zbog toga.Cesto svrsava po fukarama pa nestane tekucine jbgPenaltiky je napisao/la:Kako su mu muda prazna otkad ih vesela ekipa plavih retarda s Dokoljenkom na čelu ne nastanjuje.
#Punoljetstvo
WestTrebina je napisao/la:I hvala braci zbog prekida. Treba tako sve dok ne otjeramo bivola, yebem mu najmilije.
Sad smislite nesto jos bolje u prvenstvu I samo opleti.
ZA SVE VAS HORDE SU SARAJEVO!
O kojoj braci ti pricas ? Ti ba nemas brace... je*ali bi te ljudi u sekundi samo da spomenes ono sto ovdje pricas.
Ti nisi niciji navijac, ti si ba go*no, smrdis "nako" i boli te ku*ac za sve...
@penalkity
Nisam seljak iz Janje.. na zalost nisam nikad ni bio u Janji mada ne sumnjam da je lijepa i da ima puno dobrih ljudi, nase dvije legende su iz Janje..
Cisto sumnjam da bi ono go*no od tobea bilo go*no da je odrastao u Janji..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kolko te morz placa da gladis lutvi jaja. Jadnice jedanDokoljenko je napisao/la:1) 70 - 50 Laka mentalna retardacija - Pitari
Tako znači Škoro, a sve sam ti obezbijedio u Visokomskoroalen je napisao/la:Ne diraj mi Rudar.Penaltiky je napisao/la:O kome pričaš kad spomenes kone, jel o Rudaru iz Breze???? neRaonffa je napisao/la:Ma hajde kone boli vas qrac, ne mogu vam suspendovati stadion![]()
Imaju oni dole opštinsku ligu, možda misli na Dijamant iz Poriječana?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dokurko ima nocne more kako ga ja proganjam 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
redbull93 je napisao/la:Dokurko ima nocne more kako ga ja proganjam

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.