Ovo tribina treba biti uvijek u prvom planu kad se prenose utakmice sa Bilinog, kao drugi stadion

Ovo tribina treba biti uvijek u prvom planu kad se prenose utakmice sa Bilinog, kao drugi stadion
tale07 je napisao/la:Odlicna posjeta, predvidjao sma cca 5000 al sam se momacki preracunaoMortemHz je napisao/la:Horde zla u Zenici.
To je zastava Republike Bosne i Hercegovine,a ne ARBiH.robertkosar je napisao/la:https://www.vitez.info/video-navijaci-z ... -uvredama/
Znam ja to rodjeni vrlo dobro ali hajd to reci ovim ujkama iz ercegovineBrcanskamalta je napisao/la:To je zastava Republike Bosne i Hercegovine,a ne ARBiH.robertkosar je napisao/la:https://www.vitez.info/video-navijaci-z ... -uvredama/
Postoji razlika u te dvije zastave i to velika.
Upadljivo je da su ljiljani ukinuti i od ustasa i cetnika uz pomoc medjunarodne zajednice proglaseni ratnim, dok i ustase i cetnici jos uvjek nesmetano koriste svoje pod kojim su klali ubijali silovali protjerivali i izvrsili genocid...Kakav paradoks, zar ne
bambus je napisao/la:Pogresna tema.Niti ste igrali Evropu niti ste blizu nje.
Ne zanimaju nas izbjeglice, a pogotovo ne navijaci Veleza na ovoj temi. Imas teme odlazak u inozemstvo i FK Velez pa tamo kaci ovo.FSB je napisao/la:Jedna slika iz Malmea![]()
Nisu danske zastave, nego zastave pokrajine Skane. To je pokrajina u kojoj se nalazi MalmoFliX je napisao/la:Jel ko primjetio na utakmici Malmo - Zrinjski na tribinama danske zastave? Izgleda i kod njih pojedini Svedi vole mahat danskim zastavama, kao kod nas pojedini bosanci sto masu hrvatskim.
Mora da tamo Danci živeHantraga je napisao/la:Nisu danske zastave, nego zastave pokrajine Skane. To je pokrajina u kojoj se nalazi MalmoFliX je napisao/la:Jel ko primjetio na utakmici Malmo - Zrinjski na tribinama danske zastave? Izgleda i kod njih pojedini Svedi vole mahat danskim zastavama, kao kod nas pojedini bosanci sto masu hrvatskim.
Aha, utkali u zastavu pokrajine, boje danske, kao sto ovi nasi hercegovacko-neretvanske ili zapadno-heecegovacke pokrajine utkivaju boje hrvatske. Moze i tako.Hantraga je napisao/la:Nisu danske zastave, nego zastave pokrajine Skane. To je pokrajina u kojoj se nalazi MalmoFliX je napisao/la:Jel ko primjetio na utakmici Malmo - Zrinjski na tribinama danske zastave? Izgleda i kod njih pojedini Svedi vole mahat danskim zastavama, kao kod nas pojedini bosanci sto masu hrvatskim.