PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Lako je na starije ljude, haj' na hz. Piqke žetonske! 
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa upucen si, znas da nisu stariji ljudi biliDokoljenko je napisao/la:Lako je na starije ljude, haj' na hz. Piqke žetonske!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Dokoljenko
- Kontakt:
Govorim za moju "malenkost". A ne fakat, mojne mi se pravdat. Zadnjih dana ste vazili, "ciglane", vi yebeni. Vidjeli smo sve.prisonbreak je napisao/la:Pa upucen si, znas da nisu stariji ljudi biliDokoljenko je napisao/la:Lako je na starije ljude, haj' na hz. Piqke žetonske!
- prisonbreak
- Kontakt:
Nisi upucenDokoljenko je napisao/la:Govorim za moju "malenkost". A ne fakat, mojne mi se pravdat. Zadnjih dana ste vazili, "ciglane", vi yebeni. Vidjeli smo sve.prisonbreak je napisao/la:Pa upucen si, znas da nisu stariji ljudi biliDokoljenko je napisao/la:Lako je na starije ljude, haj' na hz. Piqke žetonske!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Pa ko je robiju napao kad je defilirala od željezničke do Grbavice ? Ah da, par štrumfova u saradnji sa murijom napravilo sačekušu par metara od stadiona, pobacalo kamenja što je imalo i ufatilo se noge. To su te vaše strašne akcije,.
Bujrum atletičari i kvazi mangupi, navratite do Crkvica opet po reprizu.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Imal neko iz smajli brigade da se nije stupasio ? Durmiš je napisao post u kojem nije spomenuo černobil, nije nešto sadržajan al i to je korak naprijed za njega, ipak mu bosanski nije maternji.
Znas ono prico mi jaran sto je gledo, e ovi strumfovi sa smajlijima nisu ni u toj kategorijichily-rz je napisao/la:Pa ko je robiju napao kad je defilirala od željezničke do Grbavice ? Ah da, par štrumfova u saradnji sa murijom napravilo sačekušu par metara od stadiona, pobacalo kamenja što je imalo i ufatilo se noge. To su te vaše strašne akcije,.
Narode, ima li neko iz Malmea na forumu, nije zezancija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
chily-rz je napisao/la:Imal neko iz smajli brigade da se nije stupasio ? Durmiš je napisao post u kojem nije spomenuo černobil, nije nešto sadržajan al i to je korak naprijed za njega, ipak mu bosanski nije maternji.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dobar je Šare kako je smanjio sa ljutim 
- Dokoljenko
- Kontakt:
Hz bježite, zaganjaće vas robija na forumu. 
Pa vi živite u istom gradu s njima, što ih ne ganjate, niste imali prilike ?Dokoljenko je napisao/la: Hz bježite, zaganjaće vas robija na forumu.![]()
-
1919tuzlak
- Kontakt:
potop veleza sutra akoBogda
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Ugljen_monoksidVirtu4l je napisao/la:https://sh.wikipedia.org/wiki/Sumpor_dioksid
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Lutvin gazda ??BosniaBoston je napisao/la:https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Ugljen_monoksidVirtu4l je napisao/la:https://sh.wikipedia.org/wiki/Sumpor_dioksid
On je najveci smrad u gradu ?
Sta dobija pobjednik kviza ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Smiri se simo, nemoj da ti zovemo tobeta 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.