FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako imam dobar osjećaj da dobijamo danas, pravi bajramluk! Hajde Željo!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nek se čuju sve sirene, kad mašina tvoja krene!
Mi smo Željini Željo je naš!
Mi smo Željini Željo je naš!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dan Arefata..... Idemo po pobjedu pred Bajram..... Opa Manijaci idemoo 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Kole ja konto da gasim svijetlo na forumu za vcrs, kad boga mi ti i dokoljenko tu... 1:2 cu ja reci ajmooooooooooo, zbog tebe rodjen i s tobom cu da budem i moje srce tebi pripada... ja zauvijek s tobom cu da budem jer bez tebe ne mogu nikada!!!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
halo ba nocna smjena, sove javite se... ermin zabija 1, nema povrede moje vidjenje..
- kolezeljovac
- Kontakt:
Moram na posao
. Majke mi osisao se poslije ove zadnje objave...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
Transfer1312
- Kontakt:
Na Youtube mi izbacuje sve utakmice sa 1921tv , onako unazad kako to youtube radi. I ja počesto otvorim pogledam analiziram , i moram reći da je najviše mi nekako kriv Vedran. Svaku utakmicu gledam primljene golove , i imam osjećaj da svaku utakmicu imao jedan do dva kiksa, koja većinom završe u golu. Imao je sreće koliko je težak , u nekim situacijama i kako to gledam osjećam se presretno i slobodnije kako je Erić tu.
Kad sam pregledao golove protiv Apolona , nervirao sam se kao da uživo opet gledam . Generalno igra ekipe je bila slabija nego sada ali je bila ok , samo Vedran je totalno kritičan bio ...
Kad sam pregledao golove protiv Apolona , nervirao sam se kao da uživo opet gledam . Generalno igra ekipe je bila slabija nego sada ali je bila ok , samo Vedran je totalno kritičan bio ...
KAD MAŠINA TVOJA KRENE!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Za Zenici krece konvoj navijaca, to su moja plava braca.Navijajte dobro navijajte kako za rezultat cemo lako.
Kakve gadosti pisu celikovci, danas im fino gospodski uvalit tricu i Allahimanet
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Ahmerakaa1921
- Kontakt:
Previse su se smradovi digli, spusti ih Željkane
Zenico mrzim svaki kamen tvoj, ebem i tebe i robijasa tvog, ebem tvoga celika jer kita mi je velika.. ma sve vaaas redom ebeem jaa !
Zenico mrzim svaki kamen tvoj, ebem i tebe i robijasa tvog, ebem tvoga celika jer kita mi je velika.. ma sve vaaas redom ebeem jaa !
Zenico, mrzim svaki kamen tvoj!
Kako bi bilo lijepo zacepiti usta ovim zenicanima, digli su se ko da su Barca, a do jucer ih na mapi nije bilo..
@igrajlopte 🐦
Hajde Veseli danas malo potegni. Nemoj da te dva puta zaredom kritikujemo 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta ce danas da im radi najbolji igrac lige

-
tatastrumf
- Kontakt:
Ma danas ih spustiti kao u finalu kupa, kada smo im pokazali ko je Zeljo.
Oni ce nas pokusati prvi napasti dok imaju snage, dosta su inferioriniju fizicki u odnosu na nas. Treba se prvih 20 minuta postaviti u dupli blok i igrati na kontre, nakon toga ih pritisnuti i oni su nasi.
Samo hrabro danas veliki broj Manijaka ide za Zenicu, nasa podrska ce biti od krucijalnog znacaja
Oni ce nas pokusati prvi napasti dok imaju snage, dosta su inferioriniju fizicki u odnosu na nas. Treba se prvih 20 minuta postaviti u dupli blok i igrati na kontre, nakon toga ih pritisnuti i oni su nasi.
Samo hrabro danas veliki broj Manijaka ide za Zenicu, nasa podrska ce biti od krucijalnog znacaja
De ga nekim spuzvama obloziteirfo je napisao/la:Sta ce danas da im radi najbolji igrac lige![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."