PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- WestTrebina
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
A sto onaj usrin glavonjica onoliko lici na lutvu?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zeljko Joksimovic ljetni festival 9.8.2019. Zenica
GOLEM SI ČELIK
GOLEM SI ČELIK
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dvije sedmice, avatar. Tebi kec, meni dvica, x neutralan.S-Y-L-A-R je napisao/la:Koji se prvi na forumu poslije tekme pojavi, ima od mene šta poželi. Ali valja vas čekati do iza bajrama, ili dok na Durmitor signal stigne ponovo.
Dogovoreno?
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
-
zenica1985
- Kontakt:
Joj zaboravio sam Crkvice stransi Manijaci ulecu u stanicu i govore ciko sakrime ,sakrime.....chily-rz je napisao/la:Pa ko je robiju njapao kad je defilirala od željezničke do Grbavice ? Ah da, par štrumfova u saradnji sa murijom napravilo sačekušu par metara od stadiona, pobacalo kamenja što je imalo i ufatilo se noge. To su te vaše strašne akcije,.
Bujrum atletičari i kvazi mangupi, navratite do Crkvica opet po reprizu.
Robijasi 1988
Na osnovu cega to ti smatras da se Celik nemoze porediti sa Zeljom?Ahmerakaa1921 je napisao/la:
Cuj ovog malog Crkvicara, samo jedno zapamti i nista vise.. Ne mozes porediti amaaa baš ni u jednom smislu, Manijake i Robijaše, il' Želju i Çelika svejedno, isto ko da porediš Real i Osasunu.. svima je to vama jasno i zato--
EBEM TVOGA CELIKA JER KITA MI JE VELIKA.
Stadionom? Drago mi je da radite stadion, ali jug i zapad vam se nece narednih 20 godina zavrsiti. Ostat ce ruglo.
Publikom? Znali ste se boriti za titulu, mi sa opstanak pa smo imali vise publike. Ove godine ako Celik nastavi sa ovim igrama, bit ce opet najposjeceniji klub u regionu kao 2007/2008.
Ekipom? Tu smo negdje po transfermarktu, mi oko 5 vi oko 7 pisljivih miliona. Niko iz BIH nece doci do grupne faze nekih evropskih kupova dok nebude imao ekipu koja vrijedi najmanje 15 miliona. U Hrvatskoj recimo Hajduk, Osijek i Rijeka vrijede vise od 20 miliona. Dinamo preko 70 miliona.
- svrakino1921
- Kontakt:
Aaaaaaaaaaaaaaaa danas 0:2 Zenici
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
Trebali bi danas u ovoj bijeloj garnituri gostujucoj istrcat na Bilino
Bili bi ko secer
Bili bi ko secer
Zaboravio si ono jedino po cemu se mogu porediti klubovi,jedino i glavno jbg.noke21 je napisao/la:Na osnovu cega to ti smatras da se Celik nemoze porediti sa Zeljom?Ahmerakaa1921 je napisao/la:
Cuj ovog malog Crkvicara, samo jedno zapamti i nista vise.. Ne mozes porediti amaaa baš ni u jednom smislu, Manijake i Robijaše, il' Želju i Çelika svejedno, isto ko da porediš Real i Osasunu.. svima je to vama jasno i zato--
Stadionom? Drago mi je da radite stadion, ali jug i zapad vam se nece narednih 20 godina zavrsiti. Ostat ce ruglo.
Publikom? Znali ste se boriti za titulu, mi sa opstanak pa smo imali vise publike. Ove godine ako Celik nastavi sa ovim igrama, bit ce opet najposjeceniji klub u regionu kao 2007/2008.
Ekipom? Tu smo negdje po transfermarktu, mi oko 5 vi oko 7 pisljivih miliona. Niko iz BIH nece doci do grupne faze nekih evropskih kupova dok nebude imao ekipu koja vrijedi najmanje 15 miliona. U Hrvatskoj recimo Hajduk, Osijek i Rijeka vrijede vise od 20 miliona. Dinamo preko 70 miliona.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
https://www.youtube.com/watch?v=YGBF4RIp_WU
Kako ste se strumfovi ovdje kao pick-ice razbjezali.
-
Ahmerakaa1921
- Kontakt:
A dobro, vi se ne bi razbjezali jer vas nema na gostovanju..noke21 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=YGBF4RIp_WU
Cigle u rukama nosaju, naravno da ces bjezati
Dokoljenko je napisao/la:Dvije sedmice, avatar. Tebi kec, meni dvica, x neutralan.S-Y-L-A-R je napisao/la:Koji se prvi na forumu poslije tekme pojavi, ima od mene šta poželi. Ali valja vas čekati do iza bajrama, ili dok na Durmitor signal stigne ponovo.
Dogovoreno?
Zovem ti drugara @redbull da ti pripremi novo ruho.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dogovoreno.S-Y-L-A-R je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Dvije sedmice, avatar. Tebi kec, meni dvica, x neutralan.S-Y-L-A-R je napisao/la:Koji se prvi na forumu poslije tekme pojavi, ima od mene šta poželi. Ali valja vas čekati do iza bajrama, ili dok na Durmitor signal stigne ponovo.
Dogovoreno?![]()
Zovem ti drugara @redbull da ti pripremi novo ruho.
Mi cemo na nasoj temi odluciti kako ces nas predstavljat naredne dvije sedmice. Imamo nekih jako kreativnih momaka, neces biti razocaran.
Mi smo Željini, Željo je naš!
- kontrasviju
- Kontakt:
Titule, kupovi, duple krune, broj utakmica u Evropi, međusobni omjer, prosječna posjeta, popularnost, reprezentativci, legende kluba...noke21 je napisao/la:Na osnovu cega to ti smatras da se Celik nemoze porediti sa Zeljom?Ahmerakaa1921 je napisao/la:
Eto zbog čega se ne može porediti
Jedino ako ćeš poređenje vršiti na osnovu tri kola tekuće sezone, onda smo tu negdje.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 10 avg 2019, 12:23, ukupno mijenjano 2 puta.
1921
- BosniaBoston
- Kontakt:
Porediti Celik sa Zeljom je ko da poredis Zelju sa Zvezdom
#Punoljetstvo
- svrakino1921
- Kontakt:
A jest pokoseno Bilino
Alba ja Alba
Alba ja Alba
- prisonbreak
- Kontakt:
Ima da se Krpicu zamanta u krugovima na centrusvrakino1921 je napisao/la:A jest pokoseno Bilino
Alba ja Alba
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
svrakino1921 je napisao/la:A jest pokoseno Bilino
Alba ja Alba

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
Nadam se da su toaleti u redu na Bilinom
Da se mogu rashladit veceras
Da se mogu rashladit veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.