pile87 je napisao/la:
Ti stvarno vjerujes da je MV u stanju otjerati bljakica?
Necu reci da je u stanju sam otjerati Blekica, ali da bude jezicak na vagi koji ce/je presuditi/o kod njegovog odlaska, to svakako. Necu komentarisati ovo od veceras, jer zaista nisam upucen u te odnose detaljno, pa bih mogao napisati neke gluposti, a to ne zelim.
Mirzu kao trenera nikad nisam gotivio, sad ne sjecam da li sam to ovdje pisao kad je tek imenovan ili pocetkom sezone, ali covjek jednostavno ne izgleda kao trener, nema tu fizionomiju

Mirza je za mene poslije kraja karijere uvijek bio menadzer, tj. u ovom slucaju covjek za poziciju sportskog direktora. Jednostavno, on mene neodoljivo podsjeca na Dinu Konakovica, i iskreno receno, mislim da se njih dvojica krecu u istim krugovima i bave slicnim poslovima, tj. mnogo mnogo zavise od politike. Dakle, koliko god ja njega gotivio sto je
nas on kao trener ce tesko uspjeti i najbolje bi mu bilo da ode sa trenutne pozicije.
Sad je najbitnije polusezonu nekako izgurati do kraja, pa poslije toga opet praviti detaljnu analizu svega kao sto se to uradilo ljetos, jer ocito je da opet mnogo toga ne stima u samom klubu, a izgleda i u odnosu sa igracima. Mozemo mi pisati da su to sve mahalske, ali upravo te mahalaske se dosta puta pokazu kao tace price...